Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγώ λέω να ξετρυπώσουμε όλα τα τρολ, όταν κάποιος υποψιάζεται έναν χρήστη, να αναφέρει το ονομά του και να μπαίνει ο χρήστης σε καραντίνα.

Ωραία, κάνω εγώ την αρχή.

@korathas: Μας δουλεύει ψιλό γαζί.

1. Ανεβάζει τρολοαγγελίες:

Πωλείται Θείο Βρέφος

Κατασκευασμένο στην Κίνα με εγγύηση ενός 355 ημερών. Μονο σοβαρές προτάσεις. Καλύτερη τιμή γίνεται αν θέλεται πάνω απο 2 κομμάτια. Εάν κάποιος θέλει όλη την οικογένεια ή/και ρωμαίους στρατιώτες γίνεται μέσω παραγγελίας.

Ποδήλατο πόλης

Πουλάω το συγκεκριμένο ποδήλατο, είναι ελαφρώς μεταχειρισμένο, ότι πρέπει για την πόλη. Το είχα αγοράσει στο Νιού Χάμσαϊρ των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά πλέον νιώθω πολύ γέρος για να κάνω ποδήλατο. Άλλωστε έχω 3 αυτοκίνητα και σοφέρ. Είναι αγορασμένο 300 δολάρια και έχει ακόμα ισχύει ακόμα η εγγύησή του.

Ποδήλατο Ελαφρως Μεταχειρισμένο

Ελαφρώς μεταχειρισμένο απο την κόρη μου. Τώρα η κόρη μου έχει φύγει για σπουδες στην Ελβετία όποτε δεν το χρειάζεται. Εμένα μου πιάνει πολύ χώρο και δυο φορές γρατζούνισα τη Πόρσε μου προσπαθόντας να τη βγάλω απο το γκαράζ. ΔΕΝ το στέλνω πουθενά, αν κάποιος το θέλει έρχεται να το πάρει. Αθήνα, Εκάλη

2. Στέλνει ανόητα και εξυβριστικά μηνύματα σε άλλα μέλη και σχόλια στις αγγελίες τους:

post-43041-0-96929100-1359018028_thumb.png

3. Τέλος, υποδύεται τον προβληματισμένο για το trolling στις Αγγελίες, ανοίγοντας μάλιστα και σχετικό topic.

εγώ λέω να ξετρυπώσουμε όλα τα τρολ, όταν κάποιος υποψιάζεται έναν χρήστη, να αναφέρει το ονομά του και να μπαίνει ο χρήστης σε καραντίνα.

Πολύ καλή πρόταση η «καραντίνα», ευχαριστώ. Την εφαρμόζω τώρα κιόλας!

• Like 23
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...