korathas Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 παιδιά δεν ξέρω αν το έχετε προσέξει αλλά τώρα τελευταία παίζει πολύ τρόλ στις αγγελίες συνέχεια μπαίνουν διάφοροι δηλώνουν ενδιαφέρον να αγοράσουν το προϊόν ενώ στην πραγματικότητα θέλουν απλώς να τρολάρουν! πως προτείνεται να αντιμετωπιστεί αυτό το φαινόμενο? Τζόρτζης
xristoforos89 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Απλα δεν δινεις σημασια και πας στον ενδιαφερομενο που πραγματικα θα θελει το προιον.
korathas Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 ναι αλλά αν το τρολ επιμένει? αν μου υποσχεθεί να αγοράσει το προϊόν αλλά τελικά τελευταία στιγμή κάνει πίσω?
panosno1com Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 τοτε δεν συνομιλεις με καποιον που γραφτηκε σημερα/χθες. για παλαια τρολς δε ξερω να σου πω
korathas Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 για αυτο λέω παίδες! να μιλήσουμε να βρούμε έναν τρόπο να τους αντιμετωπίσουμε!
xristoforos89 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 ναι αλλά αν το τρολ επιμένει? αν μου υποσχεθεί να αγοράσει το προϊόν αλλά τελικά τελευταία στιγμή κάνει πίσω? Ξερεις ποσοι μου εχουν 'υποσχεθει' οτι θα μου αγορασουν κατι; Και η πλακα ειναι οτι με παιρνουν κιολας τηλεφωνο και ειναι και σιγουροι για την αγορα τους.. και μετα εξαφανιζονται. Πολυ απλα πλεον ειμαι της αποψης 'οποιος το θελει ΑΜΕΣΑ το παιρνει..ουτε κρατησεις, ουτε τιποτα'.
lambroszekis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μεγαλο τρολαρισμα επετυχα καπου εκει μεσα στις αγγελιες τις προαλλες. Καποιος ανταλλαζε το ιφον του 4s 8gb με παρομοιο κινητο (ιφον 4s) αλλα με 32gb διχως χρηματικη διαφορα.
korathas Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μεγαλο τρολαρισμα επετυχα καπου εκει μεσα στις αγγελιες τις προαλλες. Καποιος ανταλλαζε το ιφον του 4s 8gb με παρομοιο κινητο (ιφον 4s) αλλα με 32gb διχως χρηματικη διαφορα. χαχαχα καλό, άσε εγώ πέτυχα έναν τύπο που ήθελε να ανταλλάξει την φανέλα της Τσέλσι νούμερο Λάρτζ με μια φανέλα της Τσέλσι νούμερο Μέντιουμ και να του δώσεις και πέντε ευρώ γιατί λέει το Λαρτζ έχει πιο πολύ ύφασμα.. ότι να ναι σε λέω! 8
Cloud_7 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 παιδιά δεν ξέρω αν το έχετε προσέξει αλλά τώρα τελευταία παίζει πολύ τρόλ στις αγγελίες συνέχεια μπαίνουν διάφοροι δηλώνουν ενδιαφέρον να αγοράσουν το προϊόν ενώ στην πραγματικότητα θέλουν απλώς να τρολάρουν! πως προτείνεται να αντιμετωπιστεί αυτό το φαινόμενο? Τζόρτζης Και πώς κατέληξες στο συμπέρασμα ότι τρολλάρουν? Το θεωρείς τόσο απίθανο να άλλαξαν γνώμη ή να βρίσκουν την τιμή σου υπερβολική και απλά να μην απαντούν? Μπορείς να το πεις & αγένεια αν δεν ενημερώνουν τουλάχιστον με ένα πμ (που κι αυτό υπερβολικό θα ήταν σε κάποιες περιπτώσεις), αλλά τρολλ από πού κι ως πού?
lambroszekis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 χαχαχα καλό, άσε εγώ πέτυχα έναν τύπο που ήθελε να ανταλλάξει την φανέλα της Τσέλσι νούμερο Λάρτζ με μια φανέλα της Τσέλσι νούμερο Μέντιουμ και να του δώσεις και πέντε ευρώ γιατί λέει το Λαρτζ έχει πιο πολύ ύφασμα.. ότι να ναι σε λέω! Ειχε point ο φιλος...
korathas Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Και πώς κατέληξες στο συμπέρασμα ότι τρολλάρουν? Το θεωρείς τόσο απίθανο να άλλαξαν γνώμη ή να βρίσκουν την τιμή σου υπερβολική και απλά να μην απαντούν? Μπορείς να το πεις & αγένεια αν δεν ενημερώνουν τουλάχιστον με ένα πμ (που κι αυτό υπερβολικό θα ήταν σε κάποιες περιπτώσεις), αλλά τρολλ από πού κι ως πού? ασε μου έχουν τύχει πολλά απο άτομο που με ρωτούσε αν εχουν φορεθεί χωρίς καλτσες τα παπουτσια και μετά με έλεγε βρωμοπόδαρο έως τυπάκι που με ρώταγε αν χωράνε τα αρχίδια του στο κράνος...
Cloud_7 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 ασε μου έχουν τύχει πολλά απο άτομο που με ρωτούσε αν εχουν φορεθεί χωρίς καλτσες τα παπουτσια και μετά με έλεγε βρωμοπόδαρο έως τυπάκι που με ρώταγε αν χωράνε τα αρχίδια του στο κράνος... Καλά προφανώς & δε μιλάμε για τέτοια περιστατικά, έτσι όπως έγραψες το θρεντ δίνεις την εντύπωση ότι θεωρείς τρολλ όποιον δηλώνει ενδιαφέρον και μετά δεν απαντάει. Πάντως, ακόμη και σε αυτά που αναφέρεις ότι σου έχουν τύχει, κάποια μην τα γελάς & τόσο πολύ. Είχαμε στον στρατό θυμάμαι κάποιον που είχε μυκητοφοβία (προφανώς ψυχολογικό τού ήταν) και μόλις ένας άλλος τόλμησε να φορέσει τις παντόφλες του για να πάει στο μπάνιο επειδή δεν έβρισκε πρόχειρες τις δικές του έκανε σαν υστερικός, μετά τις πέταξε και πήρε άλλες.
antreaslam Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Ξερεις ποσοι μου εχουν 'υποσχεθει' οτι θα μου αγορασουν κατι; Και η πλακα ειναι οτι με παιρνουν κιολας τηλεφωνο και ειναι και σιγουροι για την αγορα τους.. και μετα εξαφανιζονται. Πολυ απλα πλεον ειμαι της αποψης 'οποιος το θελει ΑΜΕΣΑ το παιρνει..ουτε κρατησεις, ουτε τιποτα'. Συμφωνώ πια. εκτός αν είναι χρήστης με αξιολογήσεις, ή αν εχεις ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν, απλά, δεν κρατάς πράγματα. Και κυρίως, κάτι που έχω μάθει τόσο καιρό (δυστυχώς on the hard way), είναι ότι δε στέλνω ΠΟΤΕ αντικαταβολη, και δεν αγοράζω ποτέ με μεταφορικά+καταθεση σε τράπεζα, αν ο χρήστης δεν εχει πανω απο 20 θετικές αξιολογήσεις τουλάχιστον!! Οσο για τα...τρολλ, ναι, σε ολους εχουν τύχει. Αλλά, τα μισα εξ αυτών, μπορείς να τα καταλαβεις και να συμπεριφερθείς αναλόγως (που χαθηκε αυτό το μεγιστο παλικάρι ρε γαμώτο, ο τσαμπας?)!!!! Στα αλλα μι΄σα, που δεν είσαι σίγουρος, απλά τους απαντάς ότι αν το θέλεις, ερχεσαι και το παίρνεις, δε μπορώ να το κρατήσω.
nickos vl. Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Καλησπερα σε ολους,καμια φορα ειναι απλα τα πραγματα δηλαδη σε παληκαρι που σε διαστημα μιας ωρας σε μια ημερα εχει 4 θετικες αξιολογησεις στην ιδια αγγελια απο μελη που γραφτηκαν στο site πριν κανενα μισαωρο....sorry δεν θα παρω!Σιγουρα δεν ειναι ωραιο να μην σου απαντουν η να ζητανε καλυτερη τιμη και μετα να εξαφανιζονται αλλα ετσι ειναι καποιοι απο εμας και κανενα site forum δεν θα τους αλλαξει..
korathas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 εγώ λέω να ξετρυπώσουμε όλα τα τρολ, όταν κάποιος υποψιάζεται έναν χρήστη, να αναφέρει το ονομά του και να μπαίνει ο χρήστης σε καραντίνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις