tsits Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 παιδια εχω μια ασκηση στο matlab και δεν ξερω πως να την κανω..αν γνωριζει καποιος που να ξερει να κανει την ασκηση ας με βοηθησει λιγο..λοιπον η σκηση λεει:Η πυκνοτητα του αερα (d) σχετιζεται με την θερμοκρασια του (T)[K] με τη σχεση d=347.72/Τ..Να γραφουν λιγεσ σειρες MATLAB με τον οποιο να δημιουργει ενα αρχειο txt με την εντολη fopen - fprintf, με το οποιο να περιεχει τις θερμοκρασιες απο 100 Κ μεχρι 2000 Κ(Kelvin) με βημα 100 Κ(Kelvin) και τις αντιστοιχες πυκνοτητες του αερα.. ευχαριστω εκ των προτερων....
Technology fan Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 help fopen help fprintf for k=1:100:2000 %ipologise d me thermokrasia k fprintf(.......); end
tsits Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) δηλαδη αυτο ηταν ολο?μηπως γνωριζεις που μπορω να βρω και το matlab free?? Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2013 από tsits
ravage19 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δεν υπάρχει επίσημα matlab free αν δεν κάνω λάθος αλλά άμα ψάξεις κάτι θα βρεις!!! Αν όχι pm!
tsits Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 οκ..για το προγραμμα που ειπε το προηγουμενο παιδι ειναι αυτο που ζηταει η ασκηση??γνωριζεις αν ειναι το σωστο?χωρις παρεξηγησει απο το παιδι που μου απαντησε..
pbp Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μπορείς να κατεβάσεις το Octave αν θες...Το ίδιο πράγμα ειναι.
tsits Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 βασικα το πιο πολυ που με καει τωρα ειναι να βρω (σιγουρα) την λυση στο προβλημα αυτο..αν γνωριζει καποιος.....
Technology fan Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Φίλε μου δε θα σου λύσει κανεις την άσκηση εδώ μέσα, όλες οι πληροφορίες που χρειάζεσαι είναι στο πρώτο post μου. Η άσκηση είναι πολύ απλή.
tsits Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 καταρχην σε ευχαριστω για τν χρονο σου...σχεδον την εχω τελειωσει απλα εχω κολλησει στο τι βαζω στην παρενθεση στο fprintf..αν την ανεβασω και την δεις,ξερεις να μου πεις αν ειναι σωστη??
ravage19 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δική μου άποψη είναι ότι για να μάθεις προγραμματισμό πρέπει να παίξης. Και ποτέ δεν υπάρχει μια μόνο λύση. Άρα αν εχεις δημιουργήσει αυτό που θες είναι σωστό. Αλλά μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους. Εγώ δεν έχω υπόψιν μου την εντολή fprint για παράδειγμα αλλά με ένα search όπως προτείνει ο technology fan το βρίσκω και δεν το ξεχνώ εύκολα!!
tsits Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 εχεις δικιο αλλα δεν εχω το προγραμμα του matlab..και οσο για το fprintf αυτη μας ζηταει ο καθηγητης να ξερουμε,να δουλεψουμε δλδ σε αυτα που εχουμε μαθει..εσυ λες για την εντολη search αλλα εμεις δν μπορουμε να την εφαρμοσουμε γιατι δεν την εχουμε διδαχθει..με ολο το σεβασμο παντα. μαλλν καταλαβα λαθος..το search ειναι το google,αρα να ψαξω εννοεις..αν εννοεις αυτο το εχω κανει κ δυστηχως δεν βρισκω πολυ ακρη..
ravage19 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 όχι man. Απλά πατάς το help της matlab και στα λεει όλα πολύ καλά. Δες pm!
iceblade Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Συγνώμη tsits έρχεσαι εδώ και: 1) Θέλεις την άσκηση έτοιμη, λυμένη, στο πιάτο χωρίς να έχεις ιδέα από Matlab (αυτό δεν είναι κακό) και χωρίς να έχεις προσπαθήσει καθόλου (αυτό είναι) 2) Θέλεις επιπλέον να σου πούμε και που να βρείς το πρόγραμμα (το οποίο είναι commercial) Να σου κάνω τώρα εγώ μια ερώτηση: Μαζί με αυτά θες μήπως και καμιά ξανθιά ρωσσίδα δώρο;
tsits Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 παιδια η ασκηση λυθηκε με βοηθεια ενος παιδιου που τν ευχαριστω πολυ...!!!και iceblade δεν ειναι κακη ιδεα
Technology fan Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Συγνώμη tsits έρχεσαι εδώ και: 1) Θέλεις την άσκηση έτοιμη, λυμένη, στο πιάτο χωρίς να έχεις ιδέα από Matlab (αυτό δεν είναι κακό) και χωρίς να έχεις προσπαθήσει καθόλου (αυτό είναι) 2) Θέλεις επιπλέον να σου πούμε και που να βρείς το πρόγραμμα (το οποίο είναι commercial) Να σου κάνω τώρα εγώ μια ερώτηση: Μαζί με αυτά θες μήπως και καμιά ξανθιά ρωσσίδα δώρο; ο ρε iceblade τι μου θύμησες με αυτήν την εικόνα στο προφίλ σου.... τώρα βλέπω full metal alchemist videakia στο youtube... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα