Adamis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Γεία σας , θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σας για τα παρακάτω κινητα.Sony Tipo, Samsung Fit και Nokia 311. Το κινήτο θα είναι για καθημερινή και απλή χρήση. Απο την εμπειρία μου στα κινήτα θα έκλεινα προς το Samsung απλά σε σύκριση με τα υπόλοιπα είναι πιο παλιό και δεν υποστιρίζει νομίζω πιο νεο λειτουργικό απο το 2.3.3. Απο την αλλη το Tipo υποστιρίζει το Ice cream απλά το πρόβλημα που βλέπω ειναι οτι είναι Sony και δεν πιστεύω οτι ειναι και τοσο αξιόπιστο σαν κινητό . Τελος το Nokia έχω την εντύπωση οτι έχει τον πιο δυνατό επεξργαστή απο τα παραπάνω αλλα εχει Windows Phone το οποιο απο όσα εχω διαβάσει ειναι πρόβλημα απο μόνο του. Τα κινητά ειναι απο επιδότησει οπότε θα ήθελα να ακούσω γνώμες για τα συγκεκριμένα κινητά. Συγνωμη για τυχόν λάθει .
disqualified Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 τα δυο android ειναι δυο αδυναμα android και προβλεπω προβληματα μετα απο λιγο καιρο. Εχω ακουσει ηδη προβληματα απο την αρχη για το tipo αν και φαινεται συμπαθητικο για να εχεις ενα απλο smartphone. Το samsung fit το αποκλειω εντελως, ειναι ακομα πιο αδυναμο για android. Αν παρεις android θα πρεπει να μην τα φορτωσεις πολυ με εφαρμογες. Το nokia δεν εχει windows phone το οποιο φυσικα μονο προβλημα δε θα ηταν αν ειχε δεν ξερω που το διαβασες αυτο. Εχει λογισμικο της nokia νομιζω το series 40, δεν γνωριζω πολλα πραγματα για αυτο ουτε εχω πιασει στα χερια μου το κινητο. Παντως εχει γρηγρο επεξεργαστη για το ειδος του λογισμικου του Θα πρεπει να τα δεις απο κοντα για να δεις και τις οθονες τους αν και του tipo θα ειναι πιο καλη λογω υψηλοτερου ppi. Απο αυτονομια δεν ξερω πως θα τα παει το nokia γιατι δεν ξερω τις απαιτησεις του λογισμικου. Τα αλλα 2 για την κατηγορια τους εχουν ικανοποιητικη για τα δεδομενα που υπαρχουν μπαταριες, αν και μην περιμενεις πολλα πραγματα σε αυτονομια απο smartphones
Adamis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Ευχαριστώ πολύ για την γνώμη σου αλλα στην λίστα προστέθηκε και το Samsung galaxy Ace , οπότε αυτό θα αγοράσω. Ευχαριστώ,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα