Προς το περιεχόμενο

LG IPS231P-BN LED γνώμες.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά λόγο προβληματος στην τωρινή οθόνη ψήνομαι να αγοράσω την παραπάνω οθόνη. Εχει κανείς γνώμη για την συγκεκριμένη οθόνη? Κύρια χρήση ειναι gaming και internet surfing. Εναλακτική σε σχέση με αυτη?

Δημοσ.

Άλλη είναι αυτή που αναφέρει στον τίτλο ο φίλος!

Μεταξύ των δύο δεν υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές εκτός:

1. Τιμή. 20€ + η 237.

2. Ενσωματωμένα ηχεία μόνο η 231.

3. Είσοδοι: 2xHDMI 1xD-Sub 15 pin η 237 και 1xDVI-D 1xD-Sub 15 pin η 231

Οπότε σταθμίζει τα δεδομένα ο φίλος μας κι επιλέγει αναλόγως των αναγκών του. ;)

Δημοσ.

Με κλειστα ματια !!  :-D 

https://www.skroutz.gr/s/2293117/LG-IPS237L.html

http://www.lg.com/gr/monitors-personal-tv/lg-IPS237L-ips-monitor

Την εχω ενα μηνα , ουδεν σχολιον !!!!!!

Ωραία δείχνει. Επειδή την θέλω για gaming απο ghosting πως τα πάει? Μην την παρω και ψαχνομαι να την δωσω.

Δημοσ.

Είναι ο ίδιος που δίνει υψηλότερες βαθμολογίες σε φτηνά tn?  :-D

Στο Internet διαβάζω διφορούμενες κριτικές. Αλλοι λένε πως ειναι ok-ish, αλλοι λένε πως ειναι super και αλλοι πως ειναι μαπα. Οχι δεν προέρχομαι απο CRT, αλλα απο φτηνό ΤΝ.

Δημοσ.

Έχε υπόψη σου οτι τα ms είναι περισσότερο marketing και είναι πλασματικά τα νούμερα που δίνουν τις περισσότερες φορές.Επίσης δεν μπορούν να γίνουν άμμεσες συγκρίσεις σε απόκριση μεταξύ 2 διαφορετικών ειδών panel.

Δημοσ.

Την έχω 3 μήνες και ίεμαι πολύ ικανοποιημένος. Ξεκούραστη (γράφω κώδικα, σερφάρω, σχεδιάζω 10 ώρες την ημέρα) και ουδέποτε με κούρασε. Στα +++ της ο ρυθμιζόμενος βραχίονας καθ' ύψος και το pivoting (περιστρέφεται και γύρω από τον άξονά της αλλά και μπορεί να γυρίσει 90 μοίρες και να τη βάλεις κάθετα).

Δεν είμαι gamer οπότε δεν έχω άποψη για την απόδοσή της εκεί. Αν την πάρεις πάντως πιστεύω να μείνεις ευχαριστημένος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...