Προς το περιεχόμενο

PROBLIMA ME TO NAV. HELP!!!

nikiplak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το εξής πρόβλημα: όταν εγκατέστησα το ΝΑV 98 στο τελευταίο βήμα της διαδικασίας ο Η/Υ κόλλησε. Αναγκάστηκα να κάνω reboot και προσπαθησα να δω μην τυχόν και είχε ήδη εγκατασταθεί. αφού βεβαιώθηκα ότι δεν υπήρχε μέσα το NAV το εγκατέστησα αυτή τη φορά κανονικά. Στο τέλος όμως της διαδικασίας εγκατάστασης μου βγήκε μνμ ότι είναι πιθανόν να μην μπορέσω στο μέλλον να απεγκαταστήσω το NAV.

Οταν μετά από χρόνια προσπάθησα να εγκαταστήσω το NAV 2003 μου βγηκε μνμ ότι υπάρχει ήδη εγκατεστημένο ένα πρόγραμμα NAV. Επειδή λοιπόν δεν μπορούσα να το απεγκαταστήσω (το NAV98), διέγραψα ότι υπήρχε μέσα που αφορούσε το Νorton και Symantec, καθώς επίσης και τα keys που βρισκόντουσαν στο regedit. το προβλημα είναι πως ακόμη και τώρα δεν μπορώ να κάνω εγκατάσταση το NAV2003 αλλα και στο ξεκίνημα του υπολογιστή πρέπει να πατήσω και δύο φορές ένα οποιοδήποτε πλήκτρο για να μπω στα Windows.

Τι άλλο μπορώ να κάνω?

Δημοσ.

Μετά απο τόσα χρόνια που λές ότι έχεις τα win μέσα αυτό που θα πρέπει να κάνεις μάλλον ένα format θα έλεγα να καθαρίσει και να ανανεωθεί λιγάκι το σύστημα. :wink:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...