Προς το περιεχόμενο

Resident Evil: Revelations

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι αυτό εννοώ ότι είναι laggy, είναι σαν να κάνει soft lock σε άσχετα σημεία, δεν έβαλα το aim-assist που ίσως το διορθώνει αλλα δεν λέει με mouse. Για gamepad που είδα στα options έχει δυο επιλογές για aiming, δεν ξέρω άμα διορθώνεται και δεν ψήνομαι να το παίξω με gamepad.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το τερματισα . Μου πηρε μολις 2 μερες προχτες το ξεκινησα και σημερα το τερματισα. Ο χειρισμος με πλητρολογιο και ποντικι οντως εχει προβλημα οπως πολλοι εχουν ηδη αναφερει. Ετσι αναγκαστηκα να το παιξω με 360 controller επου ευτυχως ο χειρισμος ηταν ενταξει. Κατα αλλα σαν παιχνιδι δεν εχει καμια σχεση με το 6 και θυμιζει αρκετα τα παλια. Εχει πολλους γριφους και ψαξιμο και λιγο action σε αντιθεση με το 6 που ηταν ολο action. Θα αρεσει στους οπαδους των παλιων παιχνιδιων της σειρας . Εμενα μου αρεσε. Η capcom εχει δηλωσει οτι ετοιμαζει patch για να φτιαξει το χειρισμο με ποντικι αλλα μεχρι τοτε θα πρεπει να το παιζεται αναγκαστικα με xbox 360 controller. Το παιχνιδι ομως αξιζει .

Και το demo τραγικό σαν το game θα είναι. Δηλαδή άντε μου βάζεις τέρατα από Silent Hill κλεμμένα και καμια σχέση με zombie...μου τα βάζεις μέσα στο remade mansion από το original και τα κανεις τόσο μεγάλα ώστε να μην χώραν στους διαδρόμους και απλά να κάνουν clipping μέσα στα textures...?!? oh well...

Καλησπέρα. 

Ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω λινκ γιατί χαρίζεται ένας κωδικός Steam για τον τίτλο χωρίς κλήρωση. 

http://www.video-games24.com/index.php/en/vg24/2013-02-23-21-27-41/720-resident-evil-revelations-hd

μόνο από το βιντεάκι με έψησες να το χτυπήσω για το ΧΒΟΧ αν και το 6 δεν το τελείωσα ποτέ. μόνο Leon/Chris έιχα τελειώσει από το στόρυ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...