naruto14 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δεν ειναι outdate, το ιδιο παιχνιδι με το 3DS ειναι με αυξημενες αναλυσεις. Καμια αλλη προσθηκη. Έχουν βελτιώσει συγκεκριμένα πράγματα. Όχι μόνο τις αναλύσεις. Αλλά εντάξει παραμένει ένα 3DS port.
ADHD Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Ενταξει αλλη κλαση το Metro, αν ειναι καλο RE(Δεν το εχω παιξει ακομα..) εμενα προσωπικα δεν με ενδιαφερουν καθολου τα γραφικα αρκει να μην χαλανε την ατμοσφαιρα..
ADHD Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Ενταξει καποια παιχνιδια ειναι eye candy καποια αλλα ειναι gameplay centered περισσοτερο, το revelations ως 3DS port δεν νομιζω να θελει να εντυπωσιασει κανενα με τα textures και τα physics του, μαλλον για την ιστορια και το gameplay θα το παιξουν οσοι ειναι φανς.. Και ok τα γραφικα ειναι ενα μερος της εμπειριας καθε παιχνιδιου δεν ειναι το παν ομως..
phanispal Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Απλά η ατμόσφαιρα για μένα δεν εξαρτάται στο βαθμό που θεωρεί ο Psycho από τα γραφικά. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια με φοβερή ατμόσφαιρα, τα οποία αν και στην εποχή τους είχαν γραφικά που έσπερναν, δε νομίζω ότι μπορούμε να πούμε ότι σήμερα που είναι outdated, ξαφνικά δεν έχουν ατμόσφαιρα. Πάρε για παράδειγμα το RtCW.
ADHD Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Πολλα παιχνιδια τα θυμομαστε καλα λογο νοσταλγιας αλλα η αληθεια ειναι οτι στη σημερινη εποχη ειναι unplayable, οπως πχ τα πρωτα 3d στο playstation 1.. Για εμενα τα γραφικα ειναι σημαντικο κομματι αλλα οχι και deal breaker αν εχει καλο gameplay το παιχνιδι η ειναι φτιαγμενο ετσι ωστε να μην χαλανε την εμπειρια. Shooters και 3rd person ειναι καλο να εχουν ωραιο οπτικο τομεα για να σε βαζουν στο κλιμα περισσοτερο.
phanispal Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Εγώ βάζω πού και πού κανά RtCW και κανα Far Cry, εύκολα.
qsis Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 το far cry απεχει αρκετα απο το τα πρωτα 3d παιχνιδια στο playstation προσφατα παντως κι εγω επαιζα mario 64 το οποιο δεν ηταν κακο..
Millennium Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Έχει κάποια στοιχεία από τα παλιά re αλλά και από τα πιο σύγχρονα λένε το παιχνίδι.Οι κριτικές είναι κάπως ανάμεικτες.Όχι οτι με νοιάζει και τι γράφουν αυτοί αλλά λέμε τώρα.
John-lamia Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Σώπα ρε δεν περίμενα να σου αρέσει το 4. τον πρόλαβε η capcom στην έφηβηά. 1
phanispal Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Το 4 είχε κάτι, κάτι που δεν έχουν τα 5 και 6. Ήταν χορταστικό μπορώ να πω.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Ναι παίζω τώρα αλλα ειλικρινά προσπαθώ...τα textures είναι τρισάθλια ακόμα και στο very high, δεν έχει lazer aiming και το crosshair είναι laggy. Το story αστείο, η φωνή τις Jill είναι διαφορετική ηθοποιός και δεν έχει zombie. Αν και αποφεύγω τις βαθμολογίες ζήτημα να του δίνω 3/10.
naruto14 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Ναι παίζω τώρα αλλα ειλικρινά προσπαθώ...τα textures είναι τρισάθλια ακόμα και στο very high, δεν έχει lazer aiming και το crosshair είναι laggy. Το story αστείο, η φωνή τις Jill είναι διαφορετική ηθοποιός και δεν έχει zombie. Αν και αποφεύγω τις βαθμολογίες ζήτημα να του δίνω 3/10. Εγώ από το demo είχα παρατηρήσει πως το shooting είναι προβληματικό ίσως λόγω της μεταφοράς του από μια κονσόλα που δεν έχει analog sticks αλλά Circle Pad. Ισχύει όντως κάτι τέτοιο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα