Millennium Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Μπορεί να'ναι καλύτερο από το 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 η capcom ανακοινωσε το demo του revelations !!! http://www.capcom-unity.com/brelston/blog/2013/04/25/re-revelations-playable-demo-coming-soon ερχεται συντομα στο steam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Weak Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 "Εξέλιξη που γίναν όλα action-ες".Θα σας δούμε και σας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δεν υπάρχει σωτηρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Είναι λίγο ανέκφραστοι οι τυπάδες or η γλώσσα τους...anyways το game μυρίζει phail σε όλους τους τομείς, μέχρι και η φωνή τις Jill είναι άλλη άμα δεν κάνω λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Έχουν βγει κάποια πρώτα review από περιοδικά παρεμπιπτόντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Το demo βγαινει αυριο. Το revelations ειναι το πρωτο παιχνιδι της capcom η pc εκδοση του οποιου φτιαχνεται στην Ιαπωνια και οχι απα καποια αλλη εταιρια που κυκλοφορει ταυτοχροα με τις εκδοσεις των κονσολων, Τα reviews οσον αφορα το gameplay θα ειναι ιδια με του 3ds διοτι προκειται για το ιδιο παιχνιδι. Απλα οι εκδοσεις των pc και κονσολων εχουν καλυτερα γραφικα αλλα το gameplay ειναι ιδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 ελπιζω να παιζεται γιατι το 6 το κλεισα στο τεταρτο, ειναι το πρωτο RE στη ζωη μου που δεν αντεξα να τερματισω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Έλα ρε, εσύ καλά τα πήγες, εγώ δεν πρέπει να πέρασα τα 2 λεπτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 προσπαθω να ειμαι υπομονετικος ανθρωπος, αλλα αυτο ξεπερασε καθε αντοχη μου , δε μπορουσα να πιστεψω οτι επαιζα αυτο το πραγμα τωρα ναι μιλα μου για τα παλια και πώς καταντησαν τη σειρα.. να πω μαλιστα ημουν δεκτικος και μεχρι τις αλλαγες που εγιναν στο 4 , αααντεξα και το 5, αλλα στο 6 το κακο παραγινε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Αν και fan των πρώτων, το 4 το λάτρεψα. Τα 5 και 6 στην ουσία δεν τα άγγιξα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Καλά το 5 ήταν χειρότερο και από το 6.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα