chaos686 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα, έχω το Sony Vaio vgn-fz21e. Είναι παλίο μοντέλο και έχει δουλέψει αρκετά. Τώρα τελευταία μου κόλλησε μερικές φορές αλλά όταν το ξανάνοιγα δούλευε κανονικά. Όμως την τελευταία φορά η κάρτα γραφικών μάλλον τα φτυσε γιατί από το ποστάρισμα ακόμα μου εμφανίζει γραμμές. Σε ubuntu δεν φορτώνει καν ο lightdm ενω σε windows μπαίνει αλλά η ανάλυση είναι πολύ μικρή και γενικά έχει περίεργα χρώματα. Το άνοιξα και έιδα πως από την κάρτα γραφικών έχει φύγει τελείως η πάστα. Σκέφτηκα να δοκιμάσω να βάλω λίγο arctic silver πάνω ,μήπως ζωντανέψει.Αλλά στο μαγαζί που πήγα να αγοράσω πάστα μου είπαν 1)Να τσεκάρω μήπως φταίει η μπαταρία της μητρικής (η οποία δεν έχει αλλαχτεί ποτέ) και όχι η gpu 2)Να σιγουρευτώ πως η πάστα δεν θα καταστρέψει τη gpu, πριν τη βάλω. Έχει κανείς σχετική εμπειρία;
Xristaras12 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 εχεις κ εσυ την σειρα 8 της nvidia.Ολες ηταν προβληματικες κ μετα απο καποιο καιρο παθαιναν αυτα που εχεις κ εσυ για το 1) δεν νομιζω οτι υπαρχει καν τετοια περιπτωση για το 2) αν αλλαξεις λενε οτι με την arctic silver(επειδη περιεχει σαν κομματακια μεταλλου αν θυμαμαι καλα)να μην κανει καπου βραχυκυκλωμα
chaos686 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Ναι το είδα ότι αυτή η σειρά είχε προβλήματα αλλά εμένα μάλλον μου το έβγαλε 5-6 χρόνια μετά Άρα τι κάνω σαν τελευταία λύση.Τη βάζω την πάστα ή όχι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα