Heatspreader Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Ποια κριτήρια είναι αυτά που αν τα συμπληρώνει κάποιος, είναι φιγουρατζής (πουλ μουρ); .Οι τυποι δεν ηταν τιποτα καμενα πιτσιρικια,απο 30 μεχρι 50 χρονων ηταν.Καταλαβαινεις λοιπον πως εδω,το κινητο ειναι απλα μια συσκευη,οχι ευκαιρια πουλ μουρ. Καλά τα έλεγες, μέχρι που έγραψες τη φράση παραπάνω, βάζοντας όλους τους κατόχους High End συσκευών στο ίδιο καλάθι, αποκαλώντας τους φιγουρατζήδες. Θεωρείς δηλαδή το καταναλωτικό κοινό της Αμερικής και του Καναδά σοφότερο ακόμα και αν πληρώνει 649$ για μία συσκευή. Δεν νομίζω ότι κάνουν όλοι συμβόλαια, αλλιώς δεν θα υπήρχε η τιμή ως σκέτη συσκευή. Αν αναθεωρείς, καλά κάνεις, αλλά θα πρέπει να μας το πεις, παίρνοντας πίσω το προσβλητικό σχόλιο και ζητώντας συγγνώμη. Δεν φαίνεται επίσης να έχεις εμπειρία επί του θέματος, καθώς έχεις χάσει την ψυχραιμία σου, φωνασκείς και εξαπολύεις επίθεση στο πρόσωπο μου. Για το αν είμαι ή όχι ικανός να κάνω διάλογο μαζί σου έχεις δίκιο. Ίσως να μην μπορώ να πέσω στο δικό σου επίπεδο.
linkin Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Ποια κριτήρια είναι αυτά που αν τα συμπληρώνει κάποιος, είναι φιγουρατζής (πουλ μουρ); Το να μην ξερει που πανε τα 4 αναφορικα με την συσκευη αλλα να την παιρνει για να την αφησει στο τραπεζακι της καφετεριας και να το παιξει καποιος.Φιγουρατζης ειναι αυτος που δινει 700 ευρω για ενα κινητο και το εχει μονο για κλησεις,μηνυματα και να το παιζει μουρη στην χαζογκομενα στα μπουζουκια.Ελα,αυτο μπορουσες να το σκεφτεις και απο μονος σου. Καλά τα έλεγες, μέχρι που έγραψες τη φράση παραπάνω, βάζοντας όλους τους κατόχους High End συσκευών στο ίδιο καλάθι, αποκαλώντας τους φιγουρατζήδες. Δεν εβαλα ολους τους κατοχους High end συσκευων,εβαλα μονο τους φιγουρατζηδες.Κι αυτο μπορουσες να το καταλαβεις μονος σου. Θεωρείς δηλαδή το καταναλωτικό κοινό της Αμερικής και του Καναδά σοφότερο ακόμα και αν πληρώνει 649$ για μία συσκευή. Δεν θεωρω το καταναλωτικο κοινο της Αμερικης και του Καναδα σοφοτερο.Απλα επειδη τα high end κινητα εδω ειναι ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΦΘΗΝΑ δεν τα χρησιμοποιει ο καθενας για να δειξει το status του.Δεν ειναι ειδος πολυτελειας. Δεν νομίζω ότι κάνουν όλοι συμβόλαια, αλλιώς δεν θα υπήρχε η τιμή ως σκέτη συσκευή. Δεν κανουν ολοι συμβολαια,υπαρχει και η prepaid.Ωστοσο,στις high end συσκευες το 95% ειναι αγορασμενες με συμβολαιο. Αν αναθεωρείς, καλά κάνεις, αλλά θα πρέπει να μας το πεις, παίρνοντας πίσω το προσβλητικό σχόλιο και ζητώντας συγγνώμη. Να αναθεωρησω ως προς τι και γιατι?Ειπες κατι ουσιαστικο καπου και δεν το πηρα πρεφα?Ποιο προσβλητικο σχολιο να παρω πισω?Με αποκαλεσες κομπλεξικο,μηπως θα πρεπει να ζητησεις εσυ συγνωμη? Δεν φαίνεται επίσης να έχεις εμπειρία επί του θέματος, καθώς έχεις χάσει την ψυχραιμία σου, φωνασκείς και εξαπολύεις επίθεση στο πρόσωπο μου. Απο που φαινεται οτι δεν εχω εμπειρια επι του θεματος?Απο που φαινεται οτι εχω χασει την ψυχραιμια μου και τελος πως συνδεονται αυτα τα 2?ΑΧΑΧΑ,εχεις απιστευτο γελιο φιλε μου.Δεν εχω χασει την ψυχραιμια μου,διασκεδαζω μαζι σου. Για το αν είμαι ή όχι ικανός να κάνω διάλογο μαζί σου έχεις δίκιο. Ίσως να μην μπορώ να πέσω στο δικό σου επίπεδο. Εδω με αποτελειωσες.
Heatspreader Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Για όποιον δεν κατάλαβε, να ξεκαθαρίσω τη θέση μου. Είμαι διατεθειμένος να διαφωνήσω και να κάνω διάλογο για πολλά θέματα. Το να διαφωνούμε δεν είναι κακό. Από την άλλη το έχω πει και στο παρελθόν, όπου βλέπω έστω και μία φράση που κάποιος κατηγορεί για φιγούρα, τραπέζια σε καφετέριες, πρόβατα, κλπ, θα τσακώνομαι. Δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν οι περισσότεροι και τι λένε τα γκάλοπ που κάνουν τα γνωστά trolls στο Forum. Έστω και ένας να μην το έχει πάρει για φιγούρα το να τους βάζουμε όλους στο ίδιο σακί, είναι προσβολή. Και τέλος πάντων έχω βαρεθεί τις υστερίες των "προσγειωμένων". 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 μίλησε για άτομα που πήραν high end κινητό και κάνουν μόνο κλήσεις και sms, όχι ότι όλοι παίρνουν high end και κάνουν τέτοια χρήση... οπότε όποιος έχει τη μύγα να την φέρει πίσω, αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να προσβληθεί κάποιος από τη στιγμή που αξιοποιεί κι άλλες λειτουργίες τους...
Fotis13 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Και εγω παρεξηγιεμαι παντως ειδικα οποτε βλεπω χαρακτηρισμους οπως προβατα και αλλες τετοιες μπουρδες και θα απαντω αναλογα με χαρακτηρισμους και εγω.Δεν εχω μπει ποτε σε αλλης εταιρειας τοπικ να προσβαλλω κανεναν δεν γουσταρω να μου το κανουν τελεια. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2013 από Fotis13
disqualified Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Παρα πολλοι ειστε εγκλωβισμενοι στα στενα ορια στερεοτυπων και κλισε αντιληψεων που αμολατε με ριπη πολυβολου. Μια χαρα μουρη πουλαει και αυτος που θα κανει και αλλα πραγματα με το Iphone μια χαρα προσγειωμενος μπορει να ειναι και αυτος που το πηρε για κλησεις και μηνυματα (εστω οτι υπαρχει) επειδη απλα του αρεσει η συσκευη και θελει να χαιρεται αυτην την πολυτελεια. Και το χειροτερο ειναι οτι αυτα τα αναπαραγετε σε ατομα που δεν γνωριζετε. Θελω να πιστευω πως ειναι απλα εκτονωση Συγνωμη εκ των πρωτερων αν ενοχλησα καποιους με την πρωτη φραση αλλα φανταζομαι νεος κοσμος ειναι εδω κυριως και μορφωμενος πιστευω και ειναι κριμα να ακουγονται τοσα κλισε 1
Haldol Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Το να μην ξερει που πανε τα 4 αναφορικα με την συσκευη αλλα να την παιρνει για να την αφησει στο τραπεζακι της καφετεριας και να το παιξει καποιος.Φιγουρατζης ειναι αυτος που δινει 700 ευρω για ενα κινητο και το εχει μονο για κλησεις,μηνυματα και να το παιζει μουρη στην χαζογκομενα στα μπουζουκια.Ελα,αυτο μπορουσες να το σκεφτεις και απο μονος σου. Με αυτό σαν δεδομένο, μάλλον ο περισσότερος κόσμος είναι "φιγουρατζής". Οι περισσότεροι που ξέρω με high-end smartphone (ανεξαρτήτου πλατφόρμας) το χρησιμοποιούνε για κλήσεις, μηνύματα, άντα λίγο Facebook και για να βγάζουν φωτός. Τέρμα. Το χειρότερο είδος, βέβαια, είναι οι φιγουρατζήδες-παύλα-techfreaks, που έχουν πάρει ένα GS3 και λένε "ωωω, έχει NFC, ωωω κάνει αυτό," χωρίς ποτέ να έχουν χρησιμοποιήσει τη σχετική δυνατότητα! Ούτε για να μου το δείξουν, όταν τους λέω "καλό, για δείξτο μου..." Η συνηθισμένη απάντηση είναι "δε το 'χω μάθει ακόμα..." Φυσικά, δε το μαθαίνουν ποτέ, αρκεί να λένε ότι το κάνει για να ψωνίζονται! Και κάποιοι άλλοι καμένοι, αρκεί να λένε ότι το κάνει, για να μπορούν να χαρακτηρίσουν μετά iSheeps όσους χρήστες iPhone ξέρουν στον κύκλο τους (ή στο Insomnia), επειδή δώσαν τόσα λεφτά (όσα για το GS3 τους!) χωρίς να έχει "ωωω, NFC, που δε ξέρω βέβαια τι είναι, αλλά εσένα δε το έχει ταπεινό iSheep, νιανια!"
linkin Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Για όποιον δεν κατάλαβε, να ξεκαθαρίσω τη θέση μου. Είμαι διατεθειμένος να διαφωνήσω και να κάνω διάλογο για πολλά θέματα. Το να διαφωνούμε δεν είναι κακό. Από την άλλη το έχω πει και στο παρελθόν, όπου βλέπω έστω και μία φράση που κάποιος κατηγορεί για φιγούρα, τραπέζια σε καφετέριες, πρόβατα, κλπ, θα τσακώνομαι. Δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν οι περισσότεροι και τι λένε τα γκάλοπ που κάνουν τα γνωστά trolls στο Forum. Έστω και ένας να μην το έχει πάρει για φιγούρα το να τους βάζουμε όλους στο ίδιο σακί, είναι προσβολή. Και τέλος πάντων έχω βαρεθεί τις υστερίες των "προσγειωμένων". Χαιρομαι που ξεκαθαρισες την θεση σου. Καλο θα ηταν ομως πριν χαρακτηρισεις καποιον κομπλεξικο σε ενα φορουμ να καταλαβεις πρωτα τι λεει.Δεν εβαλα κανεναν στο ιδιο σακι,ουτε ειπα ο ιδιος οτι ΟΛΟΙ παιρνουν high end κινητο για να το παιξουν μουρη,καθως ειμαι μελος και στο myphone αρκετα χρονια και ξερω τι παιζει.Πρωτιστως,δεν μιλησα για προβατα.Το κραξιμο μου δεν κανει διακρισεις λογω κατασκευαστη ή λειτουργικου. Οπως εγραψα και πριν,ειμαι κατοχος φορητου mac τον οποιο χρησιμοποιω σχεδον καθημερινα. μίλησε για άτομα που πήραν high end κινητό και κάνουν μόνο κλήσεις και sms, όχι ότι όλοι παίρνουν high end και κάνουν τέτοια χρήση... οπότε όποιος έχει τη μύγα να την φέρει πίσω, αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να προσβληθεί κάποιος από τη στιγμή που αξιοποιεί κι άλλες λειτουργίες τους... Αντε να αγιασει το στομα σου... Και εγω παρεξηγιεμαι παντως ειδικα οποτε βλεπω χαρακτηρισμους οπως προβατα και αλλες τετοιες μπουρδες και θα απαντω αναλογα με χαρακτηρισμους και εγω.Δεν εχω μπει ποτε σε αλλης εταιρειας τοπικ να προσβαλλω κανεναν δεν γουσταρω να μου το κανουν τελεια. Με ειδες καπου να αποκαλω προβατο κανεναν?Δεν το εχω κανει και ουτε θα το κανω. Με αυτό σαν δεδομένο, μάλλον ο περισσότερος κόσμος είναι "φιγουρατζής". Οι περισσότεροι που ξέρω με high-end smartphone (ανεξαρτήτου πλατφόρμας) το χρησιμοποιούνε για κλήσεις, μηνύματα, άντα λίγο Facebook και για να βγάζουν φωτός. Τέρμα. Το χειρότερο είδος, βέβαια, είναι οι φιγουρατζήδες-παύλα-techfreaks, που έχουν πάρει ένα GS3 και λένε "ωωω, έχει NFC, ωωω κάνει αυτό," χωρίς ποτέ να έχουν χρησιμοποιήσει τη σχετική δυνατότητα! Ούτε για να μου το δείξουν, όταν τους λέω "καλό, για δείξτο μου..." Η συνηθισμένη απάντηση είναι "δε το 'χω μάθει ακόμα..." Φυσικά, δε το μαθαίνουν ποτέ, αρκεί να λένε ότι το κάνει για να ψωνίζονται! Και κάποιοι άλλοι καμένοι, αρκεί να λένε ότι το κάνει, για να μπορούν να χαρακτηρίσουν μετά iSheeps όσους χρήστες iPhone ξέρουν στον κύκλο τους (ή στο Insomnia), επειδή δώσαν τόσα λεφτά (όσα για το GS3 τους!) χωρίς να έχει "ωωω, NFC, που δε ξέρω βέβαια τι είναι, αλλά εσένα δε το έχει ταπεινό iSheep, νιανια!" Δεν θα διαφωνησω.Οπως τα λες,κραζω και τους μεν που παιρνουν κινητο για μοστρα και τους δε οι οποιοι παιρνουν κινητο φορτωμενο με 300 χαρακτηριστικα αλλα χρησιμοποιουν το 5% αυτων,ανεξαρτητως ,ξαναλεω, κατασκευαστη ή OS. Tελος,συγνωμη πραγματικα που εχω απηυδησει που στην Ελλαδα παιζουν μισθοι της πεινας και βλεπω/εβλεπα τοσο ηλιθιο κοσμο ,ο οποιος αντι να εχει προτεραιοτητα να κανει κατι με την ζωη του και να εξασφαλισει τα απαραιτητα, να εχει ως αυτοσκοπο να παρει των Χ κινητο των 600-700 ευρω,να τραβηξει μια φωτογραφια με 3 ποτηρια και 2 καπνους σε ενα τραπεζι καφετεριας,να την περασει κανα φιλτρο στο Instagram για να τον πουνε γαματο και "εναλλακτικο" . Και την ιδια στιγμη να τρωει μακαρονια 5 μηνες σερι και να ναι με 5 ευρω στην τσεπη.
ektor7 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Το χειρότερο είδος, βέβαια, είναι οι φιγουρατζήδες-παύλα-techfreaks, που έχουν πάρει ένα GS3 και λένε "ωωω, έχει NFC, ωωω κάνει αυτό," χωρίς ποτέ να έχουν χρησιμοποιήσει τη σχετική δυνατότητα! Ούτε για να μου το δείξουν, όταν τους λέω "καλό, για δείξτο μου..." Η συνηθισμένη απάντηση είναι "δε το 'χω μάθει ακόμα..." Φυσικά, δε το μαθαίνουν ποτέ, αρκεί να λένε ότι το κάνει για να ψωνίζονται! Προσπαθώ να καταλάβω,πως μπορείς με μόνο μια συσκευή που διαθέτει NFC,να δείξεις στον άλλο πως λειτουργεί!Από την άλλη,δε θα του ήταν ιδιεταιρα δύσκολο να σου δείξει,πως στέλνουν αρχεία μέσων Bluetooth ή πως βάζεις στο βισμα τα ακουστικά και ακους ραδιόφωνο,χωρίς data! Μια μικρή και ανούσια,παρένθεση-απάντηση! Υ.Γ.Να αναφερθώ και στο πόσοι iPhone users,καμαρώνουν για το κινητο τους,γιατί απλά πιστεύουν,ότι η retina display,είναι μια διαστημική τεχνολογία,που apple εφεύρε και έχει εντάξει στις οθόνες των συσκευών της!
Haldol Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Προσπαθώ να καταλάβω,πως μπορείς με μόνο μια συσκευή που διαθέτει NFC,να δείξεις στον άλλο πως λειτουργεί! Από την άλλη,δε θα του ήταν ιδιεταιρα δύσκολο να σου δείξει,πως στέλνουν αρχεία μέσων Bluetooth ή πως βάζεις στο βισμα τα ακουστικά και ακους ραδιόφωνο,χωρίς data! Μια μικρή και ανούσια,παρένθεση-απάντηση! Παράδειγμα ήταν. Η προβατίλα βέβαια δε μικραίνει έτσι, το ίδιο είναι. Στην προκειμένη, (δείξε μου τι κάνεις με το NFC) η σωστή απάντηση είναι ότι «αφορά την επικοινωνία δύο συσκευών, δε μπορώ να σου το δείξω μόνο με το δικό μου κινητό». Το «δε ξέρω ακόμα πως δουλεύει» ισοδυναμεί με άγνοια, ή αλλιώς, προβατίλα. Με άλλα λόγια αυτό που είπα: «λέω ότι το έχει για το πουλ-μουρ, δε ξέρω καν τι σκατά είναι, όχι πως δουλεύει κιόλας». Υ.Γ.Να αναφερθώ και στο πόσοι iPhone users,καμαρώνουν για το κινητο τους,γιατί απλά πιστεύουν,ότι η retina display,είναι μια διαστημική τεχνολογία,που apple εφεύρε και έχει εντάξει στις οθόνες των συσκευών της! Όπως έχω ξαναπεί, η ασχετίλα δεν αναγνωρίζει πλατφόρμες. Πριν 2-3 χρόνια ίσως να μύριζαν στάνη λίγο περισσότερο οι iPhone users μιας και τότε το Android απευθυνόταν σε πολύ λιγότερο κόσμο, αλλά πλέον είναι το ίδιο πράγμα ακριβώς, μιας και ΚΑΘΕ συσκευή πλέον έρχεται με Android. Για κάθε έναν τέτοιον λοιπόν, εγώ θα σου πω για α) την κοπέλα ενός φίλου μου, που θεωρεί καλύτερο το HTC Desire από το iPhone (οποιοδήποτε) διότι... (!!!) μπορεί να κατεβάσει δωρεάν εφαρμογές! Βέβαια, όταν άνοιξα το App Store και πάτησα το tab "Free" έμεινε ολίγον μαλάκας... και β) έναν συμφοιτητή μου, που ακόμα κι όταν του έδειξα ότι μπαίνουν 3rd-party apps στο iPhone, ακόμα υποστηρίζει ότι "στα iPhone δε μπορείς να κατεβάσεις προγράμματα πέρα απ' αυτά που έχει"! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα