dali13gr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δεν κοστίζει πολύ λιγότερο, κοστίζει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ λιγότερο. Προφανώς δεν έχεις ψάξει τι παίζει από πάγια και παροχές γι αυτό επιμένεις. Λες κι εδώ που είναι ξεκλείδωτα, αν κανείς δυο χρόνια συμβόλαιο και θες να φύγεις σε άλλο πάροχο αφού θα παίζει κι εκεί το iPhone, δεν θα πληρώσεις το αναπόσβεστο. Οπότε αν έχεις να πληρώσεις το αναπόσβεστο, παίρνεις το iPhone σκέτη συσκευή και πας σε οποίο πάροχο θες, άνα πάσα στιγμή. Οκ, στο εξωτερικό έχουν τεράστιες συνδρομητικές βάσεις και τους βγαίνουν τα κουκιά να κάνουν μεγάλο subsidizing στις συσκευές, αλλά το ότι είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ εύκολο να πάρει ο καθένας ένα iPhone/S3/Note 2 κλπ, είναι γεγονός. 1
DJTaurus Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Μιας και γίνεται λόγος περί καινοτομίας και μετοχών... http://www.roughlydrafted.com/2013/01/22/who-wins-if-apples-stock-doesnt-skyrocket-at-earnings/ 2
linkin Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δεν κοστίζει πολύ λιγότερο. Κοστίζει λιγότερο η όλη φάση κάνοντας ένα 2ετές ή 3ετές συμβόλαιο αγοράζοντας τηλέφωνο κλειδωμένο. Έχουν ανάπτυξη και όλα αυτά τα ηλεκτρονικά είναι πιο φθηνά γι' αυτούς. Φιλε μου επιμενεις σε κατι το οποιο ειναι λαθος και το κανεις χωρις να εχεις στοιχεια. Σκετη συσκευη. Αμερικη 649 δολλαρια - 487 ευρω. http://www.verizonwireless.com/b2c/device/smartphone/iphone-5-16gb-black Ελλαδα αμα το παρεις απο υπαρκτο καταστημα με φυσικη παρουσια και οχι απο την κινητομανια θα δωσεις 739. http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/114091-apple-iphone-5-16gb?cmicc=skroutz 739-487 = 252 ευρω. Για το ιδιο πραγμα λοιπον πληρωνεις 252 ευρω παραπανω στην ελλαδα δηλαδη ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50% επιπλεον. Αυτο ειναι το "δεν κοστιζει πολυ λιγοτερο"??? Για συσκευη με συμβολαιο δεν κανω καν κουβεντα,εκει θα γελασει και ο καθε πικραμενος αμα καθησουμε και αναλογιστουμε πως συμβολαια των 70 δολαριων ερχονται με απεριοριστες κλησεις και μηνυματα και 4gb internet. edit:Eπειδη μου κινησες την περιεργια ας δουμε τι γινεται και με συμβολαιο. Αμερικη με verizon 24 (μηνες) * 70 (παγιο) + 200 (συσκευη) =1880 . Ελλαδα για να εχεις παρομοιες υπηρεσιες σε cosmote πας στο απεριοριστα 150 που και παλι προσφερει λιγοτερο gb internet και οχι απεριοριστες κλησεις.Ας οψεται. 24 (μηνες) * 150 (παγιο) + 336 (συσκευη) = 3936. Ελλαδα δηλαδη,για την ιδια συσκευη (iphone 5 16gb) πληρωνεις πανω απο τα διπλασια για υποδεεστερες υπηρεσιες. Θα δανειστω λοιπον την φραση του φιλου απο πανω: Δεν κοστίζει πολύ λιγότερο, κοστίζει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ λιγότερο.
aris1986 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Εδω στην Ελλαδα ειναι μαγκες οι παροχοι... Τι να κανουμε! -THE END-
DJTaurus Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Tα οικονομικά αποτελέσματα βγαίνουν σιγά σιγά. Οι οικονομικοί αναλυτές των forum μην ξεχάσουν να σχολιάσουν την κατρακύλα της Apple! Α ρε techblog ενημέρωση που σας χρειάζεται. Φούσκα η Apple... Το πιο κερδοφόρο τρίμηνο στην ιστορία της! Περαστικα! Φιλικά Πάντα
Heatspreader Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Φιλε μου επιμενεις σε κατι το οποιο ειναι λαθος και το κανεις χωρις να εχεις στοιχεια. Σκετη συσκευη. Αμερικη 649 δολλαρια - 487 ευρω. http://www.verizonwireless.com/b2c/device/smartphone/iphone-5-16gb-black Ελλαδα αμα το παρεις απο υπαρκτο καταστημα με φυσικη παρουσια και οχι απο την κινητομανια θα δωσεις 739. http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/114091-apple-iphone-5-16gb?cmicc=skroutz 739-487 = 252 ευρω. Για το ιδιο πραγμα λοιπον πληρωνεις 252 ευρω παραπανω στην ελλαδα δηλαδη ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50% επιπλεον. Αυτο ειναι το "δεν κοστιζει πολυ λιγοτερο"??? Για συσκευη με συμβολαιο δεν κανω καν κουβεντα,εκει θα γελασει και ο καθε πικραμενος αμα καθησουμε και αναλογιστουμε πως συμβολαια των 70 δολαριων ερχονται με απεριοριστες κλησεις και μηνυματα και 4gb internet. edit:Eπειδη μου κινησες την περιεργια ας δουμε τι γινεται και με συμβολαιο. Αμερικη με verizon 24 (μηνες) * 70 (παγιο) + 200 (συσκευη) =1880 . Ελλαδα για να εχεις παρομοιες υπηρεσιες σε cosmote πας στο απεριοριστα 150 που και παλι προσφερει λιγοτερο gb internet και οχι απεριοριστες κλησεις.Ας οψεται. 24 (μηνες) * 150 (παγιο) + 336 (συσκευη) = 3936. Ελλαδα δηλαδη,για την ιδια συσκευη (iphone 5 16gb) πληρωνεις πανω απο τα διπλασια για υποδεεστερες υπηρεσιες. Θα δανειστω λοιπον την φραση του φιλου απο πανω: Δεν κοστίζει πολύ λιγότερο, κοστίζει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ λιγότερο. Μα δεν είπα ότι δεν είναι έτσι. Πληρώνεις και στην Αμερική και στον Καναδά κανονικά. Αυτό είναι που λέω. Σε όλες τις τριτοκοσμικές χώρες τα αγαθά είναι πιο ακριβά. Απλά δεν είναι ευθύνη της Apple... 1
linkin Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Προφανως δεν ειναι ευθυνη της apple και προφανως θα πληρωσεις και στην Αμερικη,δεν σου χαριζει κανεις κινητα.Το ζητημα ειναι πως εκει θα πληρωσεις σχεδον το 1/3 για μια high end συσκευη με συμβολαιο 2 ετων( τα 1880 του iphone 5 ειναι δολλαρια,οχι ευρω). Αν αναλογιστεις λοιπον και τους εκει μισθους και προσπαθησεις να συγκρινεις με τα ελληνικα δεδομενα οτι εκει τα κινητα τα "χαριζουν" σε σχεση με την ελλαδα. Δεν θεωρειται ειδος πολυτελειας εκει το κινητο.Χθες βρεθηκα σε ενα τραπεζι για ποκερακι με αλλους 6 τυπους.Στο τραπεζι επαιζαν,2 samsung galaxy s3,1 iphone 4,1 iphone 5,1 blackberry,1 samsung nexus 4 και η δικια μου η μπακατελα.Οι τυποι δεν ηταν τιποτα καμενα πιτσιρικια,απο 30 μεχρι 50 χρονων ηταν.Καταλαβαινεις λοιπον πως εδω,το κινητο ειναι απλα μια συσκευη,οχι ευκαιρια πουλ μουρ.
Heatspreader Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 πουλ μουρ. Γιατί τόσο κόμπλεξ...; Εκτός και αν είσαι πιτσιρικάς.
linkin Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Γιατί τόσο κόμπλεξ...; Εκτός και αν είσαι πιτσιρικάς. Συγνωμη εχεις καποιο θεμα φιλε μου?Βαλε το μυαλο σου να δουλεψει πριν προσβαλεις καποιον. Επιμενεις τοση ωρα γραφοντας οτι τα κινητα στην αμερικη κοστιζουν λιγο λιγοτερο,σου αποδεικνυω οτι σκετη συσκευη στην ελλαδα κοστιζει 50% παραπανω και με συνδεση 200-250% παραπανω ,και αντι να παραδεχθεις οτι εισαι λαθος καθεσαι και γενικολογεις περι κλειδωμενων συσκευων και αλλα λογια να αγαπιομαστε.Εκανες και μια κωλοτουμπιτσα στο προηγουμενο ποστ αλλα για να μην γινεις ρεζιλι που επιμενεις σε μια χαζομαρα,παλι εγραψες για γενικολογιες περι τριτοκοσμικων χωρων κλπ. Στο "πουλ μουρ" που εγραψα δεν αναφερομουν στο iphone συγκεκριμενα αλλα σε ολες τις συσκευες ανεξαρτητως κατασκευαστη ή OS που παιρνει καποιος με σκοπο να εντυπωσιασει.Αν διαβαζες αυτα που εγραψα θα το καταλαβαινες.Αλλα ειναι προτιμοτερο να χαρακτηρισεις κομπλεξικο καποιον που διαφωνει με τις βλακιες που λες.Μηπως το κομπλεξ το εχεις εσυ? Πιτσιρικας ειμαι,24 χρονων.Ωστοσο εχω εχω δει/διαβασει/ασχοληθει με καποια πραγματα και ξερω τι λεω.Εσυ που δεν εισαι πιτσιρικας,αλλα καθεσαι και ποσταρεις αβασιμα πραγματα στο ιντερνετ και ασχολεισαι με haters,fanboys,κομπλεξ και τα σχετικα,μηπως εισαι λιγο πιτσιρικας στο μυαλο? ps:Εχω εκθειασει πολλες φορες την συνδεση μεταξυ software και hardware που εχει κανει η apple στα iphones και σε αλλα τοπικ.Αυτη την στιγμη ο gadget στολος μου αποτελειται απο ενα κινητο samsung ace(android),εναν υπολογιστη toshiba(windows),1 macbook pro 2009.Ωστοσο εσυ διαπιστωσες "τοσο κομπλεξ" κατα της apple.ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ.Θα τα πουμε τραγικε τυπε. 1
Heatspreader Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δεν είσαι πιτσιρικάς όπως προκύπτει.Ποιος είσαι εσύ που θα κατηγορήσεις τον οποιονδήποτε για το αν πουλάει μούρη ή όχι; Μόνο οι κομπλεξικοί αισθάνονται μειονεκτικά και αναγκάζονται να κατηγορήσουν τους άλλους για φιγούρα και μούρη. 1
linkin Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Αχαχα.Πραγματικα απιστευτος κωλοτουμπας.Δεν κατηγορω κανεναν,γεγονος εκφραζω. Εισαι πολυ καλος αβαβας παντως.Πηρες το 1/10 αυτου που εγραψα και εγραψες μια γενικολογια η οποια επ'ουδενι δεν εκφραζει αυτα που λεω και γραφω. Στο μεντρανο ζητανε κοσμο,να πας.Θα βγαλεις καλο χαρτζιλικι.
argirisparxas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Στην Αμερική τα πάντα είναι καλό μάρκετινγκ. Μέχρι και οι εκλογές τους είναι ένα καλοστημένο μάρκετινγκ όπου από πίσω υπάρχουν εταιρίες που παίρνουν λεφτά από την όλη ιστορία. Επομένως το πιο καλά μαρκετίστικα προωθημένο προϊόν είναι το i-phone. Άρα είναι λογικό να πιάνει τέτοια ποσοστά.
Heatspreader Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 @linkinp Αρχικά δεν σε έβρισα. Εσύ από την άλλη έβρισες όλους όσους έχουν iPhone στην Ελλάδα, λέγοντας ότι πουλάνε μούρη και στη συνέχεια εξαπολύεις επίθεση εναντίον μου λόγω έλλειψης επιχειρημάτων.Το ότι είπα ότι είσαι μικρός ή κομπλεξικός, ήταν αποτέλεσμα της παρακάτω φράσης σου. .Οι τυποι δεν ηταν τιποτα καμενα πιτσιρικια,απο 30 μεχρι 50 χρονων ηταν.Καταλαβαινεις λοιπον πως εδω,το κινητο ειναι απλα μια συσκευη,οχι ευκαιρια πουλ μουρ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 καλά αν είναι βρισιά ότι πουλάει κάποιος μούρη δεν θέλω να δω πως θα κάνεις σε πραγματική... 1
linkin Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 @linkinp Αρχικά δεν σε έβρισα. Εσύ από την άλλη έβρισες όλους όσους έχουν iPhone στην Ελλάδα, λέγοντας ότι πουλάνε μούρη και στη συνέχεια εξαπολύεις επίθεση εναντίον μου λόγω έλλειψης επιχειρημάτων. Το ότι είπα ότι είσαι μικρός ή κομπλεξικός, ήταν αποτέλεσμα της παρακάτω φράσης σου. Δεν σε εβρισα φιλε μου.Σε ειπα αβαβα και κωλοτουμπα εξαιτιας αυτων που γραφεις.Ωστοσο εσυ με αποκαλεσες κομπλεξικο νωριτερα. Συνοψιζοντας,στο ποστ #54 γραφω ξεκαθαρα "Στο "πουλ μουρ" που εγραψα δεν αναφερομουν στο iphone συγκεκριμενα αλλα σε ολες τις συσκευες ανεξαρτητως κατασκευαστη ή OS που παιρνει καποιος με σκοπο να εντυπωσιασει" Και ερχεσαι εσυ υστερα απο το ποστ μου και γραφεις "οτι εβρισα οσους εχουν iphone στην Ελλαδα" και πως προσεβαλα εσενα λογο ελλειψης επιχειρηματων. Συμπερασματα: α) Εισαι troll. Λες βλακιες με σκοπο να βγαλεις τον αλλο απο τα ρουχα του. Ωστοσο επειδη εχω εμπειρια στο θεμα,απετυχες.Παρ'ολα αυτα θα σε συμβουλευα να συνεχιζεις,διασκεδαζεις τον κοσμο. β) Εισαι στοκος. Δεν μπορεις να καταλαβεις τι λεει ο αλλος,ακομα και αν στο πει και δευτερη φορα.Απετυχες παλι. Και στις 2 περιπτωσεις δεν εχει νοημα να συνεχισει η συζητηση μαζι σου,δεν εισαι ικανος να κανεις διαλογο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα