Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν είναι η Apple μία φορά Spam στη διαφήμιση, τότε Samsung είναι 10 φορές αντικειμενικά από περυσι μεχρι σήμερα..

Δες:

-διαφήμιση the next big thing περσινο κ φετινο

-Αφίσα It doesn't take a genius με τις αντίστοιχες δυνατότητες GS3-iP5 (που δεν ηταν ολοκληρη σα λίστα, απλά έγραφε ότι τη σύμφερε και λογικό) link: http://www.phonearena.com/news/Samsungs-It-doesnt-take-a-genius-ad-parodied-by-Apple-iPhone-supporters_id34526

-Τα stores της που χουν αντιγράψει απο τη διακόσμηση έως τα μπλουζάκια που φοράνε οι υπάλληλοι και το διαφημίζουν κ όλας

link: http://www.smh.com.au/digital-life/digital-life-news/store-wars-samsung-apple-gadgets-at-10-paces-20120823-24njn.html

και πολλά άλλα..μη λέμε ότι θέλουμε...

Πάντως σελιδες με διαφήμιση-"διαγωνισμούς",δε μου έτυχε να μου πετάξει ποτέ,με κάποιο προϊόν της Samsung!

Παλιά μας πετούσε σε κάτι τσοντοσελιδα,τώρα μας πεταει "διαγονισμου" για τα "σούπερ ουάου" gadgetακια της μηλοεταιριας!

Και πέστε μου,αν λέω ψέματα!!!

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάντως σελιδες με διαφήμιση-"διαγωνισμούς",δε μου έτυχε να μου πετάξει ποτέ,με κάποιο προϊόν της Samsung!

Παλιά μας πετούσε σε κάτι τσοντοσελιδα,τώρα μας πεταει "διαγονισμου" για τα "σούπερ ουάου" gadgetακια της μηλοεταιριας!

Αυτο συμβαινει διοτι τα προιοντα της apple ειναι περιζητητα κοινη λογικη ειναι γιατι βαζουν αυτα ,ειναι κραχτες,αν ειχαν τον ιδιο αντικτυπο τα προιοντα της samsung   θα εβαζαν αυτα .Αλλο ενας "διαγωνισμος "που εχει ως επαθλο μια Ferrari και αλλο το ιαπωνικο supercar  με τις 1000 λειτουργιες και τα πολλα αλλογα.

Το πρωτο ειναι μαγνητης διοτι ειναι ο  ορισμος  του design κυριως και των επιδοσεων δευτερευοντος, ενω το αλλο  η γιαπωνεζια ειναι  για αυτους που τους αρεσουν τα "κωλοφτιαγμενα".

Δημοσ.

Iδιες τιμες εχουν και εδω(αμερικη/καναδα) χωρις συμβολαιο,το ζητημα ειναι οτι κανεις δεν τις παιρνει αυτες τις συσκευες χωρις συμβολαιο.Ολοι τις παιρνουν με συμβολαια ενος ή δυο χρονων και στο τελος η συσκευη ερχεται αρκετα πιο φθηνα απο την ελλαδα.Συγκριτικα,αμα θες να παρεις το iphone στην Ελλαδα και στην Αμερικη με τις ιδιες υπηρεσιες,στην Ελλαδα θα δωσεις 250 ευρω παραπανω στην αρχη και θα δινεις και 20-30 ευρω παραπανω τον μηνα για τις ιδιες υπηρεσιες(δωρεαν λεπτα - internet).

Εν κατακλειδι,ενα high end τηλεφωνο εδω σου ''ερχεται" πολυ πιο φθηνα τον μηνα απ'οτι στην Ελλαδα,ανεξαρτητως αν ο κοσμος ειναι καλυτερα οικονομικα.

3 χρόνια συμβόλαιο κάνεις εκεί.

Δημοσ.

Ektor7 παρανόησα...

Εσυ το εννοείς ότι εμφανίζεται σε όλα τα spam, διαγωνισμους κτλ. (που ισχυει όντως καλως ή κακως) για τους λόγους που εξηγεί ο Fotis13, επειδή ειναι Premium Brand, κάτι που ο περισσότερος κόσμος ζητάει και το θέλει (κι ας μη μπορει να παρει δικαιολογημενα λόγω τιμης).

Εγω το εννοησα ότι η Sammy "σπαμμάρει" τα τελευταια 2 χρόνια αβέρτα την Apple σε διαφημιστικά σποτ και οπου βρεθει γενικά. 

Όπως και να χει σόρρυ :)

υ.γ. Βάλε Adblock βρε ανθρωπε να μην βλεπεις αυτες τις βλακειες!! Πως ζεις χωρις αυτο;;; :P

2 νόμιζα και ειχα ακουστα παντως..

Δημοσ.

Οχι απαραιτητα.Εχεις επιλογη απο 1 εως 3.Η κοπελα μου πηρε το Iphone 5 με 2 χρονια συμβολαιο.

Δημοσ.

Ευτυχως που εμεις ειμαστε εξυπνος λαος και καλυτερος απο τα "αμερικανακια" που αγοραζουν iphone και επειδη ειμαστε καλυτεροι σε ολα για αυτο παμε κατα διαολου.

Συμφωνω και επαυξανω:

<off topic>

Σημερα κατεβηκα στο κεντρο, πονεσαν να ποδια μου απο το να περπαταω σε σπασμενα πλακακια και πεζοδρομια, παραλιγο να σκιστει το μπουφαν μου καθως περνουσα απο κατι ξεχασμενες αιωνιες σκουριασμενες σκαλωσιες, κατεβηκα 100 φορες στον δρομο, γιατι στο πεζοδρομιο δεν χωρουσαμε δυο ατομα, σιχαθηκα να βλεπω αφισες κολλημενες σε στυλους, βιτρινες και στασεις, κουραστηκα να αποφευγω μηχανακια που παραβιαζαν το κοκκινο και πεταγονταν απο παντου, λερωθηκα γιατι επεφτα σε λακουβες με λασπες, ενω παντου εβλεπα αστυνομικους (σε κλουβες να παιζουν ταβλι η στο δρομο να καπνιζουν και να μιλουν στο κινητο - μιιλω για την Ηρωδου Αττικου). Επεσα και σε μια πορεια 100 ατομων, αρκετη για να κλεισει η Ομονοια και οι γυρω δρομοι.

Οταν βλεπουμε ντοκιμαντερ με τους Ινδους να μην εχουν τουαλετες, και τους Αιγυπτιους να οδηγουν σε συνθηκες χαους, γελαμε, θεωρωντας οτι εχουμε επιπεδο...

Ολος ο Δυτικος κοσμος, μας βλεπει σαν Ινδια και εμεις τους κοροιδευουμε γιατι αγοραζουν iPhone...

Ευτυχως δεν χτισαμε πολυκατοικιες στην Ακροπολη, αλλιως στον χαρτη της Ευρωπης δεν θα υπηρχαμε.

</off topic>

A, ξεχασα να προσθεσω οτι για ολα φταιει η Μερκελ, και οι Σιωνιστες του ΔΝΤ.

• Like 2
Δημοσ.

Καμία σχέση με την πραγματικότητα η είδηση. Το ότι το τελευταίο τρίμηνο πουλήθηκαν πολλές ios συσκευές, διαλέγουμε δηλαδή ένα μικρό κομμάτι από το γράφημα και λέμε ότι θέλουμε.

Πραγματική σημασία έχει το παγκόσμιο ποσοστό και το γράφημα για τα σκαμπανεβάσματα του σε όλο το χρόνο.

πχ εδώ βλέπουμε το q3 κερδίζει το android

http://www.zdnet.com/idc-android-ios-grab-90-percent-of-global-smartphone-market-7000006828/

Αν βρει κάποιος τα παγκόσμια ποσοστά για όλο το 2012 ας τα ποστάρει γιατί εγώ με μια γρήγορη αναζήτηση δεν τα βρήκα

Δημοσ.

Οχι απαραιτητα.Εχεις επιλογη απο 1 εως 3.Η κοπελα μου πηρε το Iphone 5 με 2 χρονια συμβολαιο.

Και πλήρωσε παραπάνω τη συσκευή προφανώς. ok.

• Super Moderators
Δημοσ.

Και πλήρωσε παραπάνω τη συσκευή προφανώς. ok.

τα 199$ του iPhone 5 στο apple store πάντως είναι για 2 χρόνια συμβόλαιο...

• Like 1
Δημοσ.

200 Δολλαρια πληρωσε.150 ευρω.Εδω για να παρεις iphone 5 με 150 ευρω θα πρεπει να βαλεις παγιο 200 ευρω.

Δημοσ.

Και πήρε κλειδωμένο τηλέφωνο. Καλά έκανε. Μακάρι να είχαμε και εδώ κλειδωμένα τηλέφωνα σε αυτές τις τιμές, δεν μπορώ να πω.

• Super Moderators
Δημοσ.

Και πήρε κλειδωμένο τηλέφωνο. Καλά έκανε. Μακάρι να είχαμε και εδώ κλειδωμένα τηλέφωνα σε αυτές τις τιμές, δεν μπορώ να πω.

τι εναλλακτική είχε από πλευράς συμβολαίου/εταιρίας για τόσο χαμηλή τιμή και ξεκλείδωτο κινητό?

Δημοσ.

Συγνωμη,το προβλημα ειναι το αν ειναι κλειδωμενο το τηλεφωνο ή οχι?Το τηλεφωνο ξεκλειδωνει και παιζει σε οποιον παροχο θες αμα το ψαξεις λιγο με ελαχιστα χρηματα.

Το θεμα ειναι οτι ενας συνδυασμος iphone + services στον ανεπτυγμενο κοσμο κοστιζει ΠΟΛΥ λιγοτερο απ'οτι στην Ελλαδα,ποσο μαλλον αν αναλογιστεις τα εκει διαφορετικα οικονομικα δεδομενα.

Δημοσ.

Δεν κοστίζει πολύ λιγότερο. Κοστίζει λιγότερο η όλη φάση κάνοντας ένα 2ετές ή 3ετές συμβόλαιο αγοράζοντας τηλέφωνο κλειδωμένο.
Έχουν ανάπτυξη και όλα αυτά τα ηλεκτρονικά είναι πιο φθηνά γι' αυτούς.

Το ίδιο τηλέφωνο με Ελλάδα, δηλαδή ξεκλείδωτο κοστίζει περίπου 150€ λιγότερα. Αν αναλογιστείς και τι μισθούς έχουν εκεί η διαφορά ναι, είναι ακόμα μεγαλύτερη. Αυτό ισχύει για όλα τα προϊόντα. Όπως και να έχει ο Καναδός ή ο Αμερικάνος δεν ξυπνάει και λέει θα πάρω ένα iPhone σε καμία περίπτωση. Το σκέφτεται λόγω κόστους. 

Θέλω να τονίσω ξανά ότι δεν τα δίνουν τσάμπα όπως αρκετοί λένε.

Το ότι δεν έχουμε εδώ κλειδωμένα τηλέφωνα στους παρόχους μας ώστε να μας τα δίνουν φθηνά, είναι άλλο πακέτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...