Prof_Chaos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 λοιπόν τα τελευταία 2.5 -3 χρόνια χρησιμοποιούσα iphone 3gs και σκέφτηκα οτι θέλω ενα κινητό με λίγο καλύτερη αυτονομια τουλάχιστον και κάμερα φυσικά.Γενικά απο το 3gs έμεινα πολύ ικανοποιημένος. Νομίζω android ειναι καλή επιλογή αλλά είμαι νέος στο άθλημα και θα ήθελα λίγο info για το ποια αναβαθμίζονται στην τελευταία έκδοση android. Αυτα που έχω δεί και μου άρεσαν είναι τα εξής Sony xperia arcS -> 250 πολυ ωραίο κινητό αλλά παλίοτερο απο τα παρακάτω..Το είδα απο ενα φιλο και μου άρεσε αρκετά αν και κινητό 2011. sony xperia s -> 310-330 max το βρίσκω και amazon sony xperia p -> 260 μικρότερη οθόνη Samsung galaxy s3 mini -> 260 δεν ξετρελάθηκα όμως προτιμώ τα sony θεωρώ οτι μόνο το μεγάλο αδερφάκι samsung αξίζει . Επειδή έμαθα σε iphone δεν θέλω να έχει lagarismata η οθόνη και στο touch να έχει ωραία αισθηση. γενικότερα να είναι αξιόπιστο και να το κρατήσω 2 ή 3 χρονάκια κ αυτό δεδομένου οτι τα προσέχω πολύ.. Κάμερα το λιγότερο 5 mp 4άρα οθόνη και παραπάνω δεν με χαλάει.. Αναβαθμίσημο ευχριστο γρήγορο και λειτουργικό Αν κάνω υπέρβαση του ποσού θα πάω είτε σε sony xperia s T ->430 samsung galaxy s3 -> 460 max απο amazon. iphone 4 8gb -> 440 Κατα την γνώμη μου κλίνω προς xperia S νομίζω οτι ειναι το πιο πλήρες κινητό σε αυτά τα χρήματα. Αν δώσω τα παραπάνω 100 ευρώ δεν ξέρω αν θα δω θεαματικές διαφορές και γενικότερα αξίζει τον κόπο. Ακουω και τις δικές σας γνώμες.
8elwADSL Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Xperia S φοβερή συσκευή με πολύ καλή οθόνη.
disqualified Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 αναβαθμισημο τι εννοεις γιατι μονο το nexus σε android ειναι αναβαθμισημο οπως εχεις μαθει στο iphone.
Prof_Chaos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 εννοώ να μην σταματάει σε μια έκδοση του android αλλά να παίρνει και τις νεώτερες αναβαθμίσεις.. Γενικά μόνο απο μηλαράκι γνωρίζω μιας και κάτοχος mac και ipad 4 σκέφομαι πολύ σοβαρά να το γυρίσω σε android κινητό Σήμερα είδα και το P το οποίο μου άρεσε αρκετά και το σκέφτομαι πλέον και αυτό στα 260 νομίζω οτι είναι VFM κινητό... Τα χαρακτηριστικά του P σε σχέση με το S αν εξαιρέσουμε την οθόνη έχουν μεγάλη διαφορά σε καθημερινή χρήση; Τα έβαλα δίπλα δίπλα και η οθόμη του P μου άρεσε αρκετά ασχετα αν εχει μικρότερη ανάλυση απο το sΕπίσης η αισθηση που μου έδωσ το P είναι οτι δεν laggarei και οτι είναι άμεσο και γρήγορο στο touch.. To S βλέπω οτι έχει λίγο πιο γρήγορο επεξεργαστή και λίγο ποιο γρήγορη κάρτα γραφικών.. Το μόνο που με ανησυχεί ειναι η διαφορά τους στην αυτονομία της μπαταρίας... Εχει κανείς εμπειρία; Επίσης η κάμερα του S είναι 12 και του P 8mpx στην πράξη μικρή διαφορά αλλά στην ουσία έχει διαφορά; Η υπέρβαση μου θα ηταν το iphone 4 8gb το galaxy s3 το απέκλεισα ειναι παντόφλα δεν μου αρέσει τελικά Αλλα αξίζει το iphone 4 8gb εναντι του sony p ή s ? εκεί εχω κολλήσει τώρα ... Φυσικά η διαφορά με το s είναι 100 ευρώ και με το P 180 ευρώ αξιοσημείωτη..
tomasss Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Το Sony Xperia P έχει μικρή διάρκεια μπαταρίας. Το iphone 4S είναι πανάκριβο για αυτά που προσφέρει. Το S δεν το γνωρίζω καθόλου. Γιατί δεν κοιτάς το Samsung Galaxy S Advance στα 250 ;
Prof_Chaos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Το Sony Xperia P έχει μικρή διάρκεια μπαταρίας. Το iphone 4S είναι πανάκριβο για αυτά που προσφέρει. Το S δεν το γνωρίζω καθόλου. Γιατί δεν κοιτάς το Samsung Galaxy S Advance στα 250 ; Το Sony Xperia P έχει μικρή διάρκεια μπαταρίας. Το iphone 4S είναι πανάκριβο για αυτά που προσφέρει. Το S δεν το γνωρίζω καθόλου. Γιατί δεν κοιτάς το Samsung Galaxy S Advance στα 250 ; Το p το βρίσκω 260 αλλά με αυτά που διαβάσα λόγο μπαταρίας το απορριπτω. Οπότε είμαι μεταξύ Sony Xperia S και iPhone 4 8gb το προτείνετε; Το galaxy s advance οικονομικό και ωραίο αλλά δεν το έχω πιάσει στα χέρια μου .. Καλή η πρόταση σου.θα πάω μια βόλτα από τα μαγαζιά να δώ αν το χει.. Το χει δουλέψει κανείς να μας πει εντυπώσεις;
in2dark Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Το αγορασα για τη γυναικα μου και ζηλευω.... Αυτο νομιζω αρκει. Θα παρει και την νεα εκδοση του ανδροιδους. Αν το πετυχεις σε κανα public στα 199 που το πηρα.... ε τοτε απλα χτυπα το με κλειστα ματια. Για το s advance μιλαω
Prof_Chaos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Το αγορασα για τη γυναικα μου και ζηλευω.... Αυτο νομιζω αρκει. Θα παρει και την νεα εκδοση του ανδροιδους. Αν το πετυχεις σε κανα public στα 199 που το πηρα.... ε τοτε απλα χτυπα το με κλειστα ματια. Για το s advance μιλαω Από θέμα μπαταρίας τι λέει αυτό;;γενικά σαν αίσθηση κολλάει στο touch? επίσης βγάζει καθαρές φωτογραφίες;
tomasss Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Από θέμα μπαταρίας τι λέει αυτό;;γενικά σαν αίσθηση κολλάει στο touch? επίσης βγάζει καθαρές φωτογραφίες; Δεν κολλάει σε καμμία μα καμμία εφαρμογή. Καμερα καλή, όχι όμως κάτι το ιδιαιτερο. Μπαταρία περίπου 2 μερες αν δεν το αφήνεις στην ηρεμία του, με κανονική χρηση πολύ παραπάνω. Στο Public εξαντλήθηκε. Μόνο σε skroutzoμάγαζα ή στο e-shop.
nikoskon Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 To LG Optimus VU στα 350€ το έχεις δει; Quad core 1024x768 1GB RAM 4:3 οθόνη κλπ... Sent from my iPhone using Insomnia
Prof_Chaos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 To LG Optimus VU στα 350€ το έχεις δει; Quad core 1024x768 1GB RAM 4:3 οθόνη κλπ... Sent from my iPhone using Insomnia Το είδα χθές στο mall που πήγα μια βόλτα να τα δώ όλα μαζί πολύ ωραίο εξαιρετική οθόνη και αποκριση ... φοβάμαι LG ...εκεί κολάω. Δεν κολλάει σε καμμία μα καμμία εφαρμογή. Καμερα καλή, όχι όμως κάτι το ιδιαιτερο. Μπαταρία περίπου 2 μερες αν δεν το αφήνεις στην ηρεμία του, με κανονική χρηση πολύ παραπάνω. Στο Public εξαντλήθηκε. Μόνο σε skroutzoμάγαζα ή στο e-shop. Δηλαδή ειναι ενα απο τα VFM smartphones αυτη την στιγμή... πρέπει να το βρώ κάπου να το δώ.. μέχρις στιγμής δεν το εχω προσέξει ή δεν υπήρχε στα stands. Μια παρατήρηση για τα xperia που μπορεί να είναι και παραξενιά δική μου μιας και δεν το έχω συνηθήσει. ΤΟ συστηματάκι που έχει απο κάτω με τα touch κουμπιά εχει παρουσιάσει προβλήματα ; εχετε ακουσει κα΄τι; το ψιλοφοβάμαι έτσι οπως το ένιωσα αν και μια χαρα αποκριση είχε οταν εκανα δοκιμες.
tomasss Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Το είδα χθές στο mall που πήγα μια βόλτα να τα δώ όλα μαζί πολύ ωραίο εξαιρετική οθόνη και αποκριση ... φοβάμαι LG ...εκεί κολάω. Δηλαδή ειναι ενα απο τα VFM smartphones αυτη την στιγμή... πρέπει να το βρώ κάπου να το δώ.. μέχρις στιγμής δεν το εχω προσέξει ή δεν υπήρχε στα stands. Υπάρχουν τόσα βιντεάκια στο youtube , ερασιτεχνικά και μη.
Prof_Chaos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Υπάρχουν τόσα βιντεάκια στο youtube , ερασιτεχνικά και μη. Κοιτάζω βίντεο για το Xperia s και επιβεβαιώνεται η κακή αίσθηση που έχω για τα touch κουμπιά που έχει χαμηλά.. Και ο reviewer λέει ότι πολλές φορές δεν αποκρινονται με την πρώτη.. Και είναι από τα πληρέστερα κινητά από τι είδα.εχει κανείς άλλος εμπειρία χρήσης με τα κουμπιά touch του Xperia s?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα