Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

html5 και javascript.... δεν είναι κινητό για προγραμματιστές, μαλλον για wannabe scriptkids

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φαίνεται πολύ ωραίο. Μακάρι να αποδειχτεί καλό και στην πράξη. Αλλά έχω μια ένστανση: HTML5.

Επίσης όσοι λέτε για τον αριθμό των apps πρέπει να είστε από άλλο πλανήτη. Δηλαδη προτιμάτε 10 apps από 1000. Τα 10 apps δεν είναι απαραίτητο ότι θα είναι ποιοτικά. Εγώ θέλω να έχω πολλές επιλογές. Ελπίζω να υποστηριχθεί καταλλήλος το νέο λειτουργικό.

Δημοσ.

Πάντως η google πάντα χιλιόμετρα μπροστά όπως και η apple. Η google παρόλη την επιτυχία του android ¨ηδη ετοιμάζεικαι το Project Glass. Έρχεται η Mozila καταιδρωμένη να παρέχει τι; Ένα ακόμα ανοιχτό λογισμικό όταν υπάρχει το android με άπειρα δωρεάν app...

Και μάλιστα στο τέλος του χορού. Γιατί το android και iOS είναι ήδη αρκετό χρόνο στην αγορά και ετοιμάζονται για τοεπόεμνο βήμα...

Διάβασε και κανά σχόλιο προτού προσθέσεις το δικό σου.οι απορίες σου απαντηθηκαν απο κάποιους φίλους πιο πάνω.

Δημοσ.

Ομορφο φαινεται αλλα σαν κοπια iphone/iOs!

O χρονος θα δειξει...

Και η τιμη θα δειξει...

Κατα ένα περίεργο τρόπο, πάντα, όλα φαντάζουν σαν κόπια του iphone στους θαυμαστές της Apple. Όπως και σε εμένα φαίνονται όλοι οι Ασιάτες ίδιοι... απο μερικά χιλιόμετρα μακρυά... έχοντας μισοκλεισμένα τα μάτια μου...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...