blazar Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα. θα ήθελα να μου προτίνετε ένα κινητό dual sim που να έχει οθόνη από 4" και πάνω. Στην αρχή είχα δει το Samsung Galaxy S Duos και μου άρεσε, γιατί στο you.gr έλεγε πως είναι δυπύρινο. Τελικά ύστερα από λίγο ψάξιμο, είδα πως είναι μονοπύρηνο. Οπότε δεν πολυψήνομαι γιατί φοβάμαι τα κολλήματα και γενικά δεν διάβασα τα καλύτερα σχόλια απ'ολους. Τώρα βρήκα το Alcatel OT-997D στα 208 ευρώ, με 2 πυρήνες και με 4,3" οθόνη. Από τεχνικά χαρακτηριστηκά φαίνεται να είναι καλό. Σαν εταιρία όμως, η Alcatel δεν είναι και από τις καλύτερες. Έτσι δεν ξέρω τι να κάνω και θέλω τη γνώμη σας, ιδιαίτερα από κατόχους του κινητού αυτού. Αλλιώς κάποιο άλλο κινητό που είστε ικανοποιημένοι.
blazar Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Κανένας ρε παιδιά δεν έχει κινητό dual sim σε αυτό το κόσμο;
Skylined Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Αν τα λεφτά υπάρχουν στην Κίνα η Samsung πουλάει Note II με dual sim. Το καλύτερο dual sim smart device στον κόσμο αυτή τη στιγμή.
blazar Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Αν τα λεφτά υπάρχουν στην Κίνα η Samsung πουλάει Note II με dual sim. Το καλύτερο dual sim smart device στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Θα ήθελα κάτι που κυκλοφορεί εδώ, για άμεση αγορά. Ευχαριστώ.
Chrisigia Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Αν δεν έχεις θέμα με τα λεφτά, πάρε αυτό Αλλιώς, αυτό
blazar Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Dual Sim θέλω συγκεκριμένα. Όχι γενικά κάποιο κινητό!
disqualified Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 δες και nokia asha 306 και 309. Φανταζομαι θες με wifi, αλλιως εχει και χωρις. Αν ψαχνεις διπυρηνα android και λοιπα δεν κυκλοφορουν εδω παρα μονο το alcatel
blazar Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Να πω την αλήθεια, ψάχνω ένα κινητό το οποίο να είναι πολύ καλό. Έχω το SGS III οπότε βλέποντας τί διαφορά υπάρχει σε τουλάχιστον διπύρηνα από μονοπύρηνα, θα ήθελα κάτι αρκετά καλό και σίγουρα από 4" και πάνω, οθόνη. Μόνο το alcatel είδα πως είναι πολύ καλό σε επιδόσεις, στα χαρτιά τουλάχιστον, και γι'αυτό θα ήθελα να μου πείτε αν όντως είναι τόσο καλό ή θα πρέπει να κοιτάξω για κάποιο άλλο.
notorious20 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 φιλος εχει το galaxy s duos που ειναι αρκετα καλο.. Δεν ξερω βεβαια αν καλυπτει τις απαιτησεις σου
blazar Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 φιλος εχει το galaxy s duos που ειναι αρκετα καλο.. Δεν ξερω βεβαια αν καλυπτει τις απαιτησεις σου Σε ευχαριστ'ω πολύ για την απάντησή σου. Μπορείς να μου πεις αν είναι ικανοποιημένος από τις επιδόσεις του; Γιατί γενικά διάβαζα πως έχει πολλά προβλήματα και τρώει κολλήματα.
Chrisigia Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Dual Sim θέλω συγκεκριμένα. Όχι γενικά κάποιο κινητό! Φίλε μου συγνώμη, εγώ μπερδεύτηκα!
Free_Soul Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Γεια σας! Θέλω κάποιες απόψεις όσο αφορά γενικά τα dual sim κινητά. Πχ. εύκολο - δύσκολο menu, ζωή μπαταρίας, αξιόπιστα ή μη.. Aν ξέρει κάποιος και μπορεί να βοηθήσει..
mary Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 ΜΕνου εχουν ευκολο(δλδ δειχνει απο ποια καρτα καλείς και εχεις τα νουμερα αποθηκευμενα), αν κρινω απο ενα που εχει η αδερφη μου. Τωρα αξιοπιστια, μπαταρια κλπ ειναι οπως καθε άλλο κινητο.
disqualified Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Γεια σας! Θέλω κάποιες απόψεις όσο αφορά γενικά τα dual sim κινητά. Πχ. εύκολο - δύσκολο menu, ζωή μπαταρίας, αξιόπιστα ή μη.. Aν ξέρει κάποιος και μπορεί να βοηθήσει.. Πρεπει να αναφερεις για πιο dual sim κινητο αναφερεσαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα