j11h Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μήπως γνωρίζει κάποιος από που μπορώ να αγοράσω μερικά NFC Tags; Το κινητό μου είναι Samsung Galaxy S3.
nikoskon Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Εχει στο Mediamarkt στου Ρέντη. Sent from my iPhone using Insomnia
j11h Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Εχει στο Mediamarkt στου Ρέντη. Sent from my iPhone using Insomnia Το Mediamarkt στου Ρέντη μου πέφτει λίγο μακρυά αλλά με της Θεσσαλονίκης κάτι γίνεται. nikoskon και τα ρυθμίζεις όπως θέλεις ανεξάρτητα από το μοντέλο του κινητού;Μήπως θυμάσαι τιμή; Ευχαριστώ!
nikoskon Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Εχει στο Mediamarkt στου Ρέντη. Sent from my iPhone using Insomnia Το Mediamarkt στου Ρέντη μου πέφτει λίγο μακρυά αλλά με της Θεσσαλονίκης κάτι γίνεται. nikoskon και τα ρυθμίζεις όπως θέλεις ανεξάρτητα από το μοντέλο του κινητού;Μήπως θυμάσαι τιμή; Ευχαριστώ! Βασικά τα είδα το μεσημέρι που πέρασα απο εκεί. Πρέπει να κόστιζαν 10€ τα 6.Δεν νομίζω να έχει να κάνει με τον κατασκευαστή του τηλεφώνου.Θα ήταν τραγικό. Sent from my iPhone using Insomnia
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Ακόμα ισχύει αυτό και δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή;
vrwmiaris Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 πηρα την 6 αδα 2 ευρα απο κινα μερια,δε τα βιαζομαι βεβαια 1
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Καθαρούλη μου στέλνεις κάνα Link να παραγγείλω τίποτα και γω; Και εγώ δε τα βιάζομαι μέχρι αηδίας.. πιστεύω με κάνα 5ρι αξίζουν όμως κάποια στιγμή να υπάρχουν τριγύρω.Αν ασχοληθείς όλο και καμιά εξυπηρετική πατεντούλα τα προγραμματίζεις να κάνουν.
funbreaker Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Ψάχνω κι εγώ στο ebay να αγοράσω. Επειδή οι τιμές ποικίλουν, υπάρχει διαφορά στην ποιότητα?Μπορεί πχ τα πιο ακριβά να έχουν καλύτερη εμβέλεια ή κάτι άλλο που δεν ξέρω? Επίσης διαβάζω εδώ κάτι για χωρητικότες. 1) Εννοεί για το tag ή είναι χαρακτηριστικό του πομπού μόνο?2) Στην περίπτωση που οι χωρητικότητες αφορούν το tag, πόσο σημαντικές είναι? Πόσα kb χρειάζεται μια πολλαπλή εντολή?
sriver_fx Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Ψάχνω κι εγώ στο ebay να αγοράσω. Επειδή οι τιμές ποικίλουν, υπάρχει διαφορά στην ποιότητα? Μπορεί πχ τα πιο ακριβά να έχουν καλύτερη εμβέλεια ή κάτι άλλο που δεν ξέρω? Επίσης διαβάζω εδώ κάτι για χωρητικότες. 1) Εννοεί για το tag ή είναι χαρακτηριστικό του πομπού μόνο? 2) Στην περίπτωση που οι χωρητικότητες αφορούν το tag, πόσο σημαντικές είναι? Πόσα kb χρειάζεται μια πολλαπλή εντολή? 1)Οι χωριτικοτητες που βλεπεις εχουν να κανουν με το tag.Το πιο συνηθισμενο ειναι να ανοιγει ενα URL ή να σε συνδεει με μια συσκευη wifi ή Bluetooth,λειτουργιες οι οποιες μπορουν να γινουν και με ενα tag χωρητικοτητας 96 bytes.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα