arianos16 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Πάντως είναι αστείο που βλέπω άτομα να μαλώνουν για το software Από την στιγμή που δούλεψα σε mpc μαζεύω λεφτά για να το πάρω.
atropa Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 ειναι αστειο να μαλώνεις για οτιδήποτε εχει σχεση με audio production. ο καθενας βρισκει ενα τροπο να δουλευει ωστε να βγαζει το επιθυμητό αποτελεσμα. οταν ο κοσμος ακουει τη μουσικη δε τον νοιαζει αν το εγραψες με software η hardware. και στην τελικη το akai mpc ειναι software απλα πακεταρισμενο σε ενα dedicated hardware shell. ειναι ακομα πιο αστειο οταν οι producers μαλωνουν για το πιο sequencer ακουγεται καλλιτερα.. εκει πια χανεται η μπαλα! 1
arianos16 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 ειναι αστειο να μαλώνεις για οτιδήποτε εχει σχεση με audio production. ο καθενας βρισκει ενα τροπο να δουλευει ωστε να βγαζει το επιθυμητό αποτελεσμα. οταν ο κοσμος ακουει τη μουσικη δε τον νοιαζει αν το εγραψες με software η hardware. και στην τελικη το akai mpc ειναι software απλα πακεταρισμενο σε ενα dedicated hardware shell. ειναι ακομα πιο αστειο οταν οι producers μαλωνουν για το πιο sequencer ακουγεται καλλιτερα.. εκει πια χανεται η μπαλα! μα όταν κυλοφόρησαν τα mpc δεν υπήρχε software :P
atropa Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 εχει λειτουργικο για να δουλευει. ειναι απλα proprietary για να δουλευει με το συγκεκριμενο hardware. τα μονα οργανα που δε χρειαζονται καποιο software ειναι τα αναλογικα synthesizers και ειδικα αυτα που δεν εχουν patch recall και ειναι καθαρα αναλογικα κυκλωματα. και φυσικα ολα τα νορμαλ οργανα (κυθαρες, τρομπονια κλπ. ) 1
Dharmakaya Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 επειδη η παραπληροφορηση καλα κρατει εδω μεσα. εμενα ενα προτζεκτ μου δεν εχει κατο απο 90 καναλια, καμια 30/40 vsti kai 100+ vst fx. σε τετοιες καταστασης θες cpu και ραμ με μπαλακια απο κατω. spectrasonics omnisphere 40gb spectrasonics trillian 40gb orchestral plugins που αμα θες πολλα καναλια και γρηγορα loads.. παρα πολλα γιγα αναλογα με ποια bank θα δουλεψεις. μη πω και γιατα πιο μικρα οπως alchemy (20γβ) κλπ.. Δηλαδη παιζει ταυτοχρονα ο υπολογιστης σου 30-40 vst απο spectrasonics κι ολας? Eχεις φορτωσει 30-40 ηχους απο omnisphere και εχεις και 100+ καναλια με plugins και δεν πεταγεται η cpu απ την οθονη να σου ριξει κουτουλιά? Οταν πας για μιξη τα vst τα κανεις audio, freeze η τ αφηνεις οπως ειναι?
adtakhs Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δηλαδη παιζει ταυτοχρονα ο υπολογιστης σου 30-40 vst απο spectrasonics κι ολας? Eχεις φορτωσει 30-40 ηχους απο omnisphere και εχεις και 100+ καναλια με plugins και δεν πεταγεται η cpu απ την οθονη να σου ριξει κουτουλιά? Οταν πας για μιξη τα vst τα κανεις audio, freeze η τ αφηνεις οπως ειναι? χαχααχαχαχαχα .... Δεν τον ρώτησες με τι cpu το κάνει και με πόση μνήμη ... Και εγώ να ρωτήσω σαν ψιλοάσχετος με τα μουσικά κ.λ.π. Αφού θέλετε βαρβάτες cpu γιατί δεν πάτε σε OPTERONS με πολλά cores ??
Dharmakaya Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 χαχααχαχαχαχα .... Δεν τον ρώτησες με τι cpu το κάνει και με πόση μνήμη ... Και εγώ να ρωτήσω σαν ψιλοάσχετος με τα μουσικά κ.λ.π. Αφού θέλετε βαρβάτες cpu γιατί δεν πάτε σε OPTERONS με πολλά cores ?? Δεν τον ρωτησα γιατι με ι7 3770 και 16γιγα ram , 30-40 ηχους απο omnisphere και 100 fx channels με plugins δεν φορτωνεις ουτε με το Χριστο μπαρμπα....εκτος αν εχει καλυτερο μηχανημα απ αυτο που ανεφερα...
atropa Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 οχι δε δουλεύω με τα spectrasonics. surge albino 3 zebra kairatune alchemy sylenth1 synthmaster 2.5 fm8 diversion ειναι τα πλαγκινς που δουλεύω προτιμω τα synths μου να τα κραταω σε midi μορφη δεν ειμαι fun του freeze/export εκτος αμα χρειαζεται. και μιλαμε οτι εχω 60/70% performance στο λαπτοπ ανα project. στο στουντιο ειναι κανα 20% λιγότερο.
adtakhs Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Έχει ξαναπεί πως plugins φορτώνει πολύ περισσότερα σε AMD επεξεργαστές. Μου είχε φανεί και εμένα περίεργο γιατί από αυτά που διάβαζα στα φόρουμς είχα άλλη άποψη αλλά για να το λέει κάτι ξέρει. Επίσης βλέποντας ότι συμπαθούν τους πυρήνες ξαναρωτάω γιατί δεν πάτε σε opteron 16 core και dual socket ! 1000€ σας βαίνει +
atropa Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Έχει ξαναπεί πως plugins φορτώνει πολύ περισσότερα σε AMD επεξεργαστές. Μου είχε φανεί και εμένα περίεργο γιατί από αυτά που διάβαζα στα φόρουμς είχα άλλη άποψη αλλά για να το λέει κάτι ξέρει. Επίσης βλέποντας ότι συμπαθούν τους πυρήνες ξαναρωτάω γιατί δεν πάτε σε opteron 16 core και dual socket ! 1000€ σας βαίνει + εε.. ειπαμε να χαλασουμε και κανα φραγκο στα παιδια μας ιντελ 3770 και amd 8350 μας υπερ καλύπτουν
Dharmakaya Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 οχι δε δουλεύω με τα spectrasonics. surge albino 3 zebra kairatune alchemy sylenth1 synthmaster 2.5 fm8 diversion ειναι τα πλαγκινς που δουλεύω προτιμω τα synths μου να τα κραταω σε midi μορφη δεν ειμαι fun του freeze/export εκτος αμα χρειαζεται. και μιλαμε οτι εχω 60/70% performance στο λαπτοπ ανα project. στο στουντιο ειναι κανα 20% λιγότερο. Ναι αλλα πες το γιατι πιο πανω μιλας για παραπληροφορηση και αναφερεις 30-40 καναλια vst και απο κατω μιλας για omnisphere... Τα vst που χρησιμοποιεις δεν πιανουν οση cpu θα επιαναν 3 ηχοι απ το omnisphere... Έχει ξαναπεί πως plugins φορτώνει πολύ περισσότερα σε AMD επεξεργαστές. Μου είχε φανεί και εμένα περίεργο γιατί από αυτά που διάβαζα στα φόρουμς είχα άλλη άποψη αλλά για να το λέει κάτι ξέρει. Επίσης βλέποντας ότι συμπαθούν τους πυρήνες ξαναρωτάω γιατί δεν πάτε σε opteron 16 core και dual socket ! 1000€ σας βαίνει + Που το ειδες αυτο για τους Amd? Δωσε κανα link και σε μας.
adtakhs Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Κοίτα να δεις ! AMD OPTERON 6272 16-CORE 2,2Ghz /3,1Ghz Turbo 32MB CACHE = 250€!! X2 τεμάχια = 500€ !! http://www.secureshop.gr/POOL/proshop/shopfront/secureshop.php?code=PR6348882242737&category=/Hardware/%CE%95%CF%80%CE%B5%CE%BE%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82/CPU%20AMD¤cy=EUR&language=GR&products=all®istration=no&action=information&ref=bestprice.gr Asus KGPE-D16 G34 SOCKET http://www.skroutz.gr/s/271566/Asus-KGPE-D16.html?keyphrase=G34+MOTHERBOARD Ρίχνεις επάνω και 32gb ram σε ντιμάκια των 2gb έστω και μεταχείρο ! κανένα 120€ για όλα ! Και σκοτώνεις ...
atropa Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Ναι αλλα πες το γιατι πιο πανω μιλας για παραπληροφορηση και αναφερεις 30-40 καναλια vst και απο κατω μιλας για omnisphere... Τα vst που χρησιμοποιεις δεν πιανουν οση cpu θα επιαναν 3 ηχοι απ το omnisphere... Που το ειδες αυτο για τους Amd? Δωσε κανα link και σε μας. αναφερθηκα στα spectrasonics για το μεγεθος και οχι για το performance. με αυτη τι λογικη το diva της uhe ειναι ακομα πιο βαρη.
adtakhs Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Που το ειδες αυτο για τους Amd? Δωσε κανα link και σε μας. Τον atropa ρώτησε .
Dharmakaya Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 αναφερθηκα στα spectrasonics για το μεγεθος και οχι για το performance. Οκ πασο. Οπως το διαβασα νομιζα οτι χρησιμοποιεις τοσα πολλα καναλια με ηχους απο spectrasonics...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα