adtakhs Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 απο visionstudio εκτος απο κουτι. Από digitalmaster με δωρεάν μεταφορικά με 7870, καλύτερες μνήμες, καλύτερο ssd και καλή ψύκτρα και βγαίνει στο κόστος που θες με δωράν συναρμολόγηση κι όλας και λευκό κουτί που είναι της μόδας .... ! 1350€ με win 7 64bit pro
Constantine_k Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Λοιπον επειδει τωρα διαβασα ολα τα ποστ και μερικα τα παρεληψα. Πρωτον στον SSD θελω να περασω το OS+DAW+VST οποτε komplete 8 + omnisphere ειναι σχεδον 200gb αλλα ειναι κ ενα πολυ καλο πακετο μαζι με waves. Η μουσικη που γραφω ειναι progressive-house/house και chill out στα chill out το φορτωνω πολυ με καναλια κ ορχιστρικα κτλ κτλ. οριστε κ ενα λινκ αν καποιος θελει να ακουσει κατι δικο μου http://www.myspace.com/constantinek ,και σκοπευω να το δω επαγγελματικα αλλα για την ωρα δν θελω να δωσω λεφτα μιας και δεν ξερω αν βγαλω κερδος οταν βγαλω τοτε θα παω σε πιο σοβαρο hardware.
Dharmakaya Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 αυτή την στιγμή δουλεύω 1 και το δουλεύω 100% δεν τα έχω δουλέψει τα equator δεν μπορώ να μιλήσω γι'αυτά. Και επίσης σχετικά αυτό με τα vst το λέω από την άποψη ότι το 90% των producers εδώ μέσα το πιστεύω ότι κάνουν το κάνουν για την κ***α τους και μέχρι εκεί. Λίγοι πιστεύω ότι το ασκούν και σαν επάγγελμα όποτε τσάμπα λεφτά για το δήθεν. Δηλαδη δε μπορει καποιος να κανει κατι για την καυλα του και να το κανει και καλα? Πρεπει να ειναι και επαγγελματιας? Ξερεις πολλους Ελληνες "επαγγελματιες" που κανουν καλη δουλεια?
arianos16 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δηλαδη δε μπορει καποιος να κανει κατι για την καυλα του και να το κανει και καλα? Πρεπει να ειναι και επαγγελματιας? Ξερεις πολλους Ελληνες "επαγγελματιες" που κανουν καλη δουλεια? Μπορεί αλλά κάνεις δεν κάνει μια σωστή αυτοκριτική στον εαυτό του και μπορεί να βγάζει σκουπίδια αλλά νομίζοντας ότι το κάνει καλά και να τα σκάει. ναι σε σχέση με την μουσική που κάνω-ακούω.
atropa Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 αυτή την στιγμή δουλεύω 1 και το δουλεύω 100% δεν τα έχω δουλέψει τα equator δεν μπορώ να μιλήσω γι'αυτά. Και επίσης σχετικά αυτό με τα vst το λέω από την άποψη ότι το 90% των producers εδώ μέσα το πιστεύω ότι κάνουν το κάνουν για την κ***α τους και μέχρι εκεί. Λίγοι πιστεύω ότι το ασκούν και σαν επάγγελμα όποτε τσάμπα λεφτά για το δήθεν. εγω ζω απο τη μουσικη.. και κανεις δε ξεκινισε και ηταν pro με τη μια. 2
Constantine_k Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 εγω ζω απο τη μουσικη.. Atropa τα equator D5 μονο απο thoman τα βρισκω.τα πουλανε πουθενα Ελλαδα?
atropa Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 οχι ο μονος μεχρι στιγμης ευρωπη ειναι ο θωμας.. κανε την υπερβαση και τσιμπα τα.
Constantine_k Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 οχι ο μονος μεχρι στιγμης ευρωπη ειναι ο θωμας.. κανε την υπερβαση και τσιμπα τα. Μονο καλα λογια εχω ακουσει γιαυτα στα φορουμς,οποτε μαλλον θα τα επιλεξω.Νομιζω για την τιμη τους ειναι τα καλυτερα σαυτη την κλαση και αποσα διαβασα ξεπερναει κ μερικα απο τα ακριβοτερα.
atropa Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μονο καλα λογια εχω ακουσει γιαυτα στα φορουμς,οποτε μαλλον θα τα επιλεξω.Νομιζω για την τιμη τους ειναι τα καλυτερα σαυτη την κλαση και αποσα διαβασα ξεπερναει κ μερικα απο τα ακριβοτερα. τα πηρα για φιλο πριν κανα μηνα που εχει και τα dynaudio bm5a τα πηραμε για δευτερα.. και εχει καταληξη να μιξαρει με αυτα
arianos16 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 atropa μπορεις να ποστάρεις το set up σου?
atropa Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 τη δεδομενη στιγμη ειμαι με ενα λαπτοπ asus (q2670, 8g ram) μια native instruments komplete audio 6 ενα ακαι κοντρολερ και ακουστικα audio technica ath50. στο στουντιο εχουμε ενα amd 8350(ειχαμε 1090t), 8g ram με μια motu ultralite, dynaudio bm5a, equator audio d5, alesis ion synth, novation supernova synth. ενα mac pro για live.
arianos16 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 τη δεδομενη στιγμη ειμαι με ενα λαπτοπ asus μια native instruments komplete audio 6 ενα ακαι κοντρολερ και ακουστικα audio technica ath50. στο στουντιο εχουμε ενα amd 8350(ειχαμε 1090t), 8g ram με μια motu ultralite, dynaudio bm5a, equator audio d5, alesis ion synth, novation supernova synth. ενα mac pro για live. Και με τι μουσική ασχολείστε?
atropa Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 http://www.landmark-recordings.com/ η δισκογραφικη μου. θα με βρεις σαν fat data, kyma 1
Constantine_k Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 τη δεδομενη στιγμη ειμαι με ενα λαπτοπ asus (q2670, 8g ram) μια native instruments komplete audio 6 ενα ακαι κοντρολερ και ακουστικα audio technica ath50. στο στουντιο εχουμε ενα amd 8350(ειχαμε 1090t), 8g ram με μια motu ultralite, dynaudio bm5a, equator audio d5, alesis ion synth, novation supernova synth. ενα mac pro για live. Atropa σκεφτομαι να παρω presonus καρτα ηχου γιατι λεω να ξεκινησω με το Studio One 2.5 γιατι το cubase 7 θα μου βγει πολυ πιο ακριβο και θελω ναχω γνησια προγραμματα στο pc που θα παρω.Εχω δουλεψει και με τα 2 παρεπιπτοντως το 2ο ντε σε 5.5 εκδοση.
atropa Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 μια χαρα ειναι το studio one. το εχω και εγω γνησιο εκδοση 2.5 ειναι μεγαλη βελτιωση απο το cubase σε πολλα πραματα ειδικα στο θεμα του workflow αλλα υστερει σε αλλα. παντως πολυ καλη επιλογη. τοτε ναι καλλιτερα με presonus αν δε κανω λαθος δινει την artist version τσαμπα με την καρτα και με εκπτωση σε περιπτωση αναβαθμισης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα