Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ήδη XBOX, σπασμένο με σκληρό δίσκο κι ένα κάρο παιχνίδια μέσα. Νταξ, θα με πεις τεμπελάκο, αλλά θα προτιμούσα τη βολή του all in one. Χωρίς βέβαια να "απαιτώ" να βγει εξομοιωτής ή να μην γνωρίζω τους περιορισμούς. Βασικά δεν καίγομαι για πολλά παιχνίδια του πρώτου XBOX, μόνο για το Panzer Dragoon Orta που προαενέφερα, το οποίο δυστυχώς δεν βγήκε στα classics του XBOX live (έχω X360), οπότε ως φαίνεται η μόνη λύση να το απολαύσω ξανά είναι να ξεθάψω το παλιό μου XBOX.

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Υπαρχει κανενας αξιοπιστος emulator για το ps3;Εχω δει διαφορους σε διαφορα sites στο internet αλλα δε ξερω αν οντως και πως δουλευουν.Επισης κατι ακομα που με δυσκολευει ειναι οι παμπολλες ρυθμισεις που συνηθως εχουν οι emulators.Μπορειτε να με βοηθησετε;

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Υπαρχει κανενας αξιοπιστος emulator για το ps3;Εχω δει διαφορους σε διαφορα sites στο internet αλλα δε ξερω αν οντως και πως δουλευουν.Επισης κατι ακομα που με δυσκολευει ειναι οι παμπολλες ρυθμισεις που συνηθως εχουν οι emulators.Μπορειτε να με βοηθησετε;

Ευχαριστω!

τιποτα ακομα, απλα περιμενουμε ολοι..........

Δημοσ.

Αν ήταν έτσι θα είχαμε εδώ και χρόνια emulator για το πρώτο xbox...

Το αν θα υπάρξει emulator για ένα σύστημα εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, ένας από αυτούς είναι προφανώς η ζήτηση που υπάρχει για τη συγκεκριμένη πλατφόρμα, αλλά και το αν θα βρεθεί κόσμος να ασχοληθεί με την ανάπτυξη του. Με δεδομένο ότι του ps3 είναι πολυπόθητος, είχα διαβάσει παλιά πως υπάρχουν τεχνικές δυσκολίες λόγω αρχιτεκτονικής της κονσόλας. Μπορεί βέβαια να λέω και βλακείες, δεν είμαι και στον χώρο.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

τι εννοείς δίνουνε;

φυσικά και είναι φόλα,εδώ πόσα χρόνια έκαναν για σωστό 100% ps2 emulator.

η αρχιτεκτονική του ps3 είναι κλάσης ανώτερη σε σχέση με του 2.Μην συγκρίνεις.

Δημοσ.

ευχαριστω 

και ολα αυτα που δινουνε στο internet φολα ειναι ??

Αν εννοεις τα παιχνιδια, δεν ειναι φολα, απλα δεν ειναι για να παιχτουν απο τον υπολογιστη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...