panther_512 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 τρώω τον τόπο συνέχεια για αυτό το θέμα αλλά δεν υπάρχει τίποτα ακόμα. ούτε για ps3 ούτε για 360. καλά τόσο δύσκολο είναι να το φτιάξουν ? Όχι απλώς είναι δύσκολο, αλλά αν και όταν με καλό προκύψουν λειτουργικοί emulators για αυτές τις κονσόλες, το πιό πιθανό να θέλουν high-end υπολογιστή του 2016 για να παίξουν ικανοποιητικά. 1
gavros10 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Όχι απλώς είναι δύσκολο, αλλά αν και όταν με καλό προκύψουν λειτουργικοί emulators για αυτές τις κονσόλες, το πιό πιθανό να θέλουν high-end υπολογιστή του 2016 για να παίξουν ικανοποιητικά. αληθεια το πιστευεις αυτο; οι τωρινοι υπολογιστες ειναι πολυ καλυτεροι απο το ps3 και το xbox360 τα οποια βγηκαν 7+ χρονια πριν
fearwhatnow Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 αληθεια το πιστευεις αυτο; οι τωρινοι υπολογιστες ειναι πολυ καλυτεροι απο το ps3 και το xbox360 τα οποια βγηκαν 7+ χρονια πριν Δεν εχει καμια σχεση αυτο. Το emulation ειναι εξαιρετικα περιπλοκη διαδικασια. Ψαξε να διαβασεις σε γενικες γραμμες τι απαιτει. 2
John-lamia Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Όχι απλώς είναι δύσκολο, αλλά αν και όταν με καλό προκύψουν λειτουργικοί emulators για αυτές τις κονσόλες, το πιό πιθανό να θέλουν high-end υπολογιστή του 2016 για να παίξουν ικανοποιητικά. λογικό! αφού πρέπει να γίνεται μεταγλώττιση σε πραγματικό χρόνο και τα παιχνίδια να τρέχουν τουλάχιστον με 30 καρέ. δεν είναι βαριά τα παιχνίδια αλλά το όλο πρόβλημα είναι αυτό που έγραψα παραπάνω. επιδι ασχολούμαι με τέτοιες φάσεις μπορώ να πω ότι αυτέσ οι δουλειές θέλουν πολύ καλό επεξεργαστή με πληθώρα από σετ εντολών για τα plagins cpu στα γραφικα δεν θέλουμε μεγάλη κάρτα εξάλλου εκεί έχουμε αρκετές ρυθμίσεις.
darklordvader77 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δεν υπάρχει, και πιθανόν να μην υπάρξει για αρκετά χρόνια.. δείτε ποσα χρόνια έκανα να βγει σχετκά λειτουργικός emulator για PS2+ βάλτε κάτω πως άλλο αρχιτεκτονική x86 (των Intel/AMD PC's) και άλλο αρχιτεκτονική IBM PPC (PowerPC) Έχουν εντελώς διαφορετικά σέτ εντολών και ρουτίνες εκτέλεσης.... 1
spirit)earth)aflame Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 για να στο πουμε απλά, θα πρέπει ο υπολογιστής να έχει τη δύναμη να προσομοιώνει οτιδήποτε συμβαίνει σε ένα ps3 - λειτουργικό κλπ, πράγμα το οποίο αφενός είναι δύσκολο στην υλοποίηση, αφετέρου απαιτεί υπολογιστή ισχύ η οποία για τώρα δεν υπάρχει σε κανένα οικιακό pc. 1
ektelion Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Ρε παιδιά, έλεος, εδώ δεν έχει βγει τίποτα ούτε καν για το πρώτο XBOX που ψάχνω διακαώς για να παίξω κάνα Panzer Dragoon Orta να ουμ κι εσείς ψάχνετε για X360; Μόνο ο Dolphin για τα Wii και Gamecube είναι ο πιο λειτουργικός εξομοιωτής των πιο σύγχρονων συστημάτων. 1
BRAXOS Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 με το hyperspin παιζεις τα χβοχ παιχνιδια ανετα ακομα και σε ι3 που εχω εγω σε μια καμπινα. 1
ektelion Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δεν το ξέρω αυτό! Ψαξ ψαξ... EDIT: Το έψαξα, δεν είναι αυτό που θέλω (ή τεσπά δεν είναι αυτό για το οποίο θα διέθετα τόσα λεφτά). Ευχαριστώ για την πληροφόρηση πάντως!
amdnikos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 τρώω τον τόπο συνέχεια για αυτό το θέμα αλλά δεν υπάρχει τίποτα ακόμα. ούτε για ps3 ούτε για 360. καλά τόσο δύσκολο είναι να το φτιάξουν ? Επειδή τυχαίνει και λιώνω με god of war σε pcsx2 1.0 κοίτα φόρτο που τραβάει με sandy bridge στα 5gh και μια 7970 στα 1200mh σε μια τυχαία στιγμή στο game. Σε σημεία δε που γίνεται της #$#^^$# το βλέπω να χτυπάει και 80-90% το gpu load. Το internal rendering έχει οριστεί στο 5x (5 φορές τη φυσική ανάλυση του ps2) Νομίζω ότι δε χρειάζεται παραπάνω ανάλυση το θέμα. Η εικόνα μιλάει από μόνη της. Φαντάσου τώρα να προσπαθήσεις να εξομοιώσεις ps3 σε σημερινό hardware. Uploaded with ImageShack.us 1
JP21 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δηλαδη απο οτι καταλαβα ειναι αδυνατο;Nα μην ξανα προσπαθησω;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Εμ, καλύτερα να πάρεις PS3. 2
JP21 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Εμ, καλύτερα να πάρεις PS3. Χαχαχαχα .Ωραιος
kajwbtfe Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 με το hyperspin παιζεις τα χβοχ παιχνιδια ανετα ακομα και σε ι3 που εχω εγω σε μια καμπινα. Που κολλαει ο Hyperspin με παιχνιδια του XBOX???Ο Hyperspin ειναι απλα ενα frontend για emulators..Καμια σχεση με εξομοιωση μηχανηματων.Για XBOX ποτε δεν βγηκε εξομοιωτης και δεν προβλεπεται γιατι καποιο project ειναι ανενεργο χρονια τωρα..Ποια παιχνιδια λες εσυ του XBOX πως παιζεις?Μηπως μπερδευεσαι γιατι υπαρχει η δυνατοτητα να παιξεις παιχνιδια του xbox μεσω Hyperspin αλλα προυποθετει την υπαρξη XBOX.. Δεν το ξέρω αυτό! Ψαξ ψαξ... EDIT: Το έψαξα, δεν είναι αυτό που θέλω (ή τεσπά δεν είναι αυτό για το οποίο θα διέθετα τόσα λεφτά). Ευχαριστώ για την πληροφόρηση πάντως! Παρε ενα μτχ XBOX κοτσαρε του ενα δισκο μεγαλυτερο βαλε και ενα τσιπακι και θα το καταευχαριστηθεις.Αξιζει μεχρι το τελευταιο ευρο.Κανει οτι γουσταρεις με εξομοιωτες και εχει παιχνιδια διαμαντια..Εξαλλου τωρα τα βρισκεις σε τιμες χαμηλες. Αντε και κανε κανα review Amiga παιγμενο σε XBOX..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα