tourist23 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 καλησπερα παιδια...θελω μια μικρη βοηθεια εχω το eset smart security 5 και εχω βαλει την εφαρμογη pc remote server στον υπολογιστη και αντισοιχα στο κινητο μου (lumia 610) το mouse remote αλλα δε μου λειτουργει αν δεν απενεργοποιησω το eset firewall..μηπως ξερει κανεις να μου πει πως να το βαλω στις εξαιρεσεις γιατι δεν μπορω να το βρω?ετσι ωστε οποτε τρεχει αυτη η εφαρμογη να μην την μπλοκαρει???
nilosgr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Πας: Advanced setup -> Network -> +Personal firewall -> Rules and zones
tourist23 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Εχω πάει..το προσθετω και πάλι δε συνδέεται!πρέπει να κανω κ κάποια άλλη ρύθμιση??
nilosgr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Ναι, θα βάλεις το range των port που θες να επιτρέπει την σύνδεση και θα βάλεις allow
tourist23 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Ναι, θα βάλεις το range των port που θες να επιτρέπει την σύνδεση και θα βάλεις allow και απο που βρισκω τις θυρες?? η εφαρμογη που χρησιμοποιω ειναι αυτη http://pcremoteserver.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα