Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας  έχω ένα laptop toshiba satellite  το  οποιο  δεν έχει κανένα  απόλυτος πρόβλημα  στο να τρέχει προγράμματα και παιχνίδια αλλα όταν  βλέπω video  είτε από youtube είτε από πχ  το vlc κολλάει για κλάσματα  δευτερολέπτου  μερικές φορες  το κάνει συχνά και βγάζει  ένα περίεργο  ηχώ  έχω επεξεργαστή  i3 και  κάρτα γραφικών radeon hd 7610  τι να κάνω  έχω windows  8  format ίσος  αν βοηθούσε ?

Δημοσ.

Γεια,εγω σαν πρωτη κινηση θα κατεβαζα τους klite codec ειναι πακετο με αποκωδικοποιητες μηπως απ το vlc λειπει κατι κ δεν εχει περαστει σωστά, στη συνεχεια θα τσεκαρα οταν παιζει το βιντεο να μην τρεχουν παραλληλα αλλες εφαρμογες οι οποιες τρωνε πόρους απ το συστημα, τσεκαρε λιγο κ τους driver της καρτας γραφηκών και βεβαιωσου οτι εχεις εγκαταστησει κ τυχον flash player, java,directx, προσφατα γιατι ολα αυτα λιγο πολυ βοηθανε στης multimedia εφαρμογες.τελος καλο θα ηταν να μας πεις και τι μνήμη εχεις στον υπολογιστή σου! και αν αυτο στο παρουσιαζει σε ολα τα βιντεο η στα πολυ υψηλης αναλυσης high definition.

Δημοσ.

Γεια,εγω σαν πρωτη κινηση θα κατεβαζα τους klite codec ειναι πακετο με αποκωδικοποιητες μηπως απ το vlc λειπει κατι κ δεν εχει περαστει σωστά, στη συνεχεια θα τσεκαρα οταν παιζει το βιντεο να μην τρεχουν παραλληλα αλλες εφαρμογες οι οποιες τρωνε πόρους απ το συστημα, τσεκαρε λιγο κ τους driver της καρτας γραφηκών και βεβαιωσου οτι εχεις εγκαταστησει κ τυχον flash player, java,directx, προσφατα γιατι ολα αυτα λιγο πολυ βοηθανε στης multimedia εφαρμογες.τελος καλο θα ηταν να μας πεις και τι μνήμη εχεις στον υπολογιστή σου! και αν αυτο στο παρουσιαζει σε ολα τα βιντεο η στα πολυ υψηλης αναλυσης high definition.

4gb  ram   έχω και το παρουσιάζει  σε  διάφορα video   δεν νομίζω να  είναι τίποτα από τα παραπάνω  :huh:  :huh:  :unsure:

Δημοσ.

σε  γενικές γραμμές όταν είμαι με  ρεύμα   σταματά όταν είμαι με μπαταρία μερικές φορές ναι μερικές όχι  :/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...