gusy25o4 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Γεια σας έχω ένα laptop toshiba satellite το οποιο δεν έχει κανένα απόλυτος πρόβλημα στο να τρέχει προγράμματα και παιχνίδια αλλα όταν βλέπω video είτε από youtube είτε από πχ το vlc κολλάει για κλάσματα δευτερολέπτου μερικές φορες το κάνει συχνά και βγάζει ένα περίεργο ηχώ έχω επεξεργαστή i3 και κάρτα γραφικών radeon hd 7610 τι να κάνω έχω windows 8 format ίσος αν βοηθούσε ?
kisto Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Γεια,εγω σαν πρωτη κινηση θα κατεβαζα τους klite codec ειναι πακετο με αποκωδικοποιητες μηπως απ το vlc λειπει κατι κ δεν εχει περαστει σωστά, στη συνεχεια θα τσεκαρα οταν παιζει το βιντεο να μην τρεχουν παραλληλα αλλες εφαρμογες οι οποιες τρωνε πόρους απ το συστημα, τσεκαρε λιγο κ τους driver της καρτας γραφηκών και βεβαιωσου οτι εχεις εγκαταστησει κ τυχον flash player, java,directx, προσφατα γιατι ολα αυτα λιγο πολυ βοηθανε στης multimedia εφαρμογες.τελος καλο θα ηταν να μας πεις και τι μνήμη εχεις στον υπολογιστή σου! και αν αυτο στο παρουσιαζει σε ολα τα βιντεο η στα πολυ υψηλης αναλυσης high definition.
gusy25o4 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Γεια,εγω σαν πρωτη κινηση θα κατεβαζα τους klite codec ειναι πακετο με αποκωδικοποιητες μηπως απ το vlc λειπει κατι κ δεν εχει περαστει σωστά, στη συνεχεια θα τσεκαρα οταν παιζει το βιντεο να μην τρεχουν παραλληλα αλλες εφαρμογες οι οποιες τρωνε πόρους απ το συστημα, τσεκαρε λιγο κ τους driver της καρτας γραφηκών και βεβαιωσου οτι εχεις εγκαταστησει κ τυχον flash player, java,directx, προσφατα γιατι ολα αυτα λιγο πολυ βοηθανε στης multimedia εφαρμογες.τελος καλο θα ηταν να μας πεις και τι μνήμη εχεις στον υπολογιστή σου! και αν αυτο στο παρουσιαζει σε ολα τα βιντεο η στα πολυ υψηλης αναλυσης high definition. 4gb ram έχω και το παρουσιάζει σε διάφορα video δεν νομίζω να είναι τίποτα από τα παραπάνω
sil_unique Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 το πρόβλημα εμφανίζεται όταν είσαι με μπαταρία ή ακόμα και με ρεύμα;
gusy25o4 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 σε γενικές γραμμές όταν είμαι με ρεύμα σταματά όταν είμαι με μπαταρία μερικές φορές ναι μερικές όχι :/
Moderators Gi0 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Task manager(admin rights) και δες τι εμφανιζει spikes στη CPU οταν παρατηρεις τα κολληματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα