Προς το περιεχόμενο

32gb micro sd Class 10. €14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Mου φαίνεται ότι πρέπει να απαγορευτούν να μπαίνουν αγγελίες από ebay εδώ στο "Προσφορές"....

ε ναι, εκτός αν έχει γίνει στοιχειώδης έλεγχος σοβαρότητας..  (feedback, παλαιότητα πωλητή, αξιολόγησης αξιολογητών)

• Like 1
Δημοσ.

ε ναι, εκτός αν έχει γίνει στοιχειώδης έλεγχος σοβαρότητας..  (feedback, παλαιότητα πωλητή, αξιολόγησης αξιολογητών)

+1
Δημοσ.

χθες παρελαβα την verbatim 32gb class10 του πτοηγουμενου crazy sundays του eshop.

23 ευρω με εγγυηση φπα κλπ. Καλυτερα περιμενε για μια τετοια προσφορα

• Like 2
Δημοσ.

Εγω πήρα αυτή από Electroworld και καθάρισα. Δεν ειναι ακριβώς ευκαιρία στα 60 ευρώ. αλλά σε αυτη τη χωρητικότητα ηταν η καλύτερη τιμή που βρήκα αφού στο amazon ειχε 52 ευρώ + μεταφορικά.

Sandisk Micro SD Ultra 64GB 110806
Με κουπόνι
-15%
logo_electroworld.gif

Κατοπιν παραγγελίας

70,99 € 60,3

P.S. to iphone 5 64gb πόσο ποιο ακριβώ ειναι από τα 16gb?

ρητορική ερώτηση για τον παραλογισμό των τιμών των μήλων...

Δημοσ.

Εγω πήρα αυτή από Electroworld και καθάρισα. Δεν ειναι ακριβώς ευκαιρία στα 60 ευρώ. αλλά σε αυτη τη χωρητικότητα ηταν η καλύτερη τιμή που βρήκα αφού στο amazon ειχε 52 ευρώ + μεταφορικά.

Aυτο εδω δεν υπαρχει με καμια κυβερνηση και σε καμια περιπτωση.

1ον δεν θα κοιταξες καλα, για να μη βρηκες

http://www.amazon.co.uk/Kingston-64GB-Class-Micro-Adapter/dp/B00AO1VIN8/ref=sr_1_7?ie=UTF8&qid=1358885092&sr=8-7

http://www.amazon.co.uk/SanDisk-Android-MicroSDXC-Bi-coloured-Adapter/dp/B007WTAJTO/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1358885092&sr=8-1

φτανουν νομιζω 2 λινκ.

2ον το Αμαζον ΕΧΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για αγορες ανω των 25 ευρω (20 λιρων).

Συμβουλη: Ενημερωσου καλυτερα για το τι παιζει, για να μη ξανα ξοδεψεις τζαμπα τοσα πολλα λεφτα παραπανω, στο μελλον.  ;)

Δημοσ.

Σωστά όσα λες αλλά θα εκτιμούσα ενα λινκ για 64αρα κάρτα σε καλύτερη τιμή από 60 ευρώ.

το εχεις. ξανα τσεκαρε για να ενημερωθεις. εκανα εντιτ. my bad που δεν ειδα οτι ποσταρες 64αρα, ενω μιλουσαμε για 32αρες.

Δεν εκατσα να κανω και ερευνα αγορας. μεσα σε 1 λεπτο αυτα. Αν θες την ιδανικη λυση ισως σου βρισκα και ακομη φθηνοτερο ;)

παντως ενα 20% κατω ειναι αρκετο. ε?

Αυτές του Amazon είναι 32gb, ο avacan23 πήρε 64gb, γι αυτό κόστισε 60€.

το προσεξα αμεσως μετα το ποστ μου, οποτε και εκανα εντιτ με λινς 64αρας καρτας ;)

Δημοσ.

εμένα μου εβγαινε γυρω στα 55 ευρώ και προτιμησα την ασφαλεια  και ταχύτητα του ελληνικού e-shop.

δυστυχώς τα δεματα από amazon τα αφηνει ο ταχυδρόμος χυμα στο γραμματοκιβώτιο.(αυτή την ασφάλεια εννοώ)

φυσικα΄να εβρισκα 20% plus θα επαιρνα απο το amazon.

Δημοσ.

Καλά εγώ πρώτη φορά ακούω πως το amazon.co.uk στέλνει τζάμπα στην Ελλάδα και δεν έχω πάρει τίποτα από εκεί ως τώρα, καμία σημασία δεν του είχα δώσει... what a waste :P

Δημοσ.

εμένα μου εβγαινε γυρω στα 55 ευρώ και προτιμησα την ασφαλεια  και ταχύτητα του ελληνικού e-shop.

δυστυχώς τα δεματα από amazon τα αφηνει ο ταχυδρόμος χυμα στο γραμματοκιβώτιο.(αυτή την ασφάλεια εννοώ)

φυσικα΄να εβρισκα 20% plus θα επαιρνα απο το amazon.

συμφωνα με το camelcamel, η sandisk που αγορασες και που σου ποσταρα απο αμαζον, εχει την ιδια σταθερη τωρινη τιμη εδω και 4 μηνες. Οποτε, μαλλον αυτο που εκανες, ηταν να μην επιλεξεις την επιλογη της free super saver delivery, ως επιλογης μεταφορας, για να σου βγει δωρεαν.

Οσον αφορα την ασφαλεια, μπορεις να του πεις να σου φερνει ειδοποιητηριο και να περνας απο τα ελτα να παιρνεις οτι σου ερχεται. Ή να ελεγχεις το πρωι το κιβωτιο σου, τις ημερες που ειναι το δεμα να ρθει (εγω ετσι κανω, γιατι συμπασχω)

Οσον αφορα την ταχυτητα, η αμαζον ειναι σουπερ. Παντα στην ωρα της με το estimated που δινει στο site.

Για εγγυηση να μη μιλησω. Αλλο επιπεδο, σε σχεση με τα ελληνικα e-shop.

Tελος παντων δε σε κατηγορω για την αγορα σου ουτε σκοπος μου ηταν να τη μειωσω, απλα βοηθω ωστε την επομενη φορα που θα αγορασεις, να επιλεξεις το σωστο και να γλιτωσεις χρηματα. ;)

Καλά εγώ πρώτη φορά ακούω πως το amazon.co.uk στέλνει τζάμπα στην Ελλάδα και δεν έχω πάρει τίποτα από εκεί ως τώρα, καμία σημασία δεν του είχα δώσει... what a waste :P

Καθε αγορα στο αγγλικο αμαζον αξιας 20 λιρων και ανω, απο το ιδιο το αμαζον (δηλαδη τα προιοντα που γραφουν sold and dispatched by amazon) εχουν δωρεαν μεταφορικα επιλεγοντας τη free super saver delivery στο checkout.

• Like 1
Δημοσ.

Για να τελειώσω το θέμα, από το αμαζον η τιμή της 64αρας βγαινει ακριβώς 51 ευρώ μαζί με μεταφορικά. Εγω προτίμησα εν γνώσει μου να δωσω 15% επιπλέον για δικούς μου λόγους. Σε κάθε περίπτωση η κάρτα αξιζει λόγω ταχύτητας και χωρητικότητας περισσότερο από 32gb. άλλο 25 ευρώ και άλλο 50 βέβαια, αλλά σε βάθος χρόνου θα κάνει απόσβεση η υπέρβαση στην τιμή. Δεν θέλω να το πάιξω έξυπνος σε κανένα, σίγουρα υπάρχουν ατομα εδω μέσα που ξέρουν καλύτερα από μενα σε πολλά θέματα, άλλωστε ο σκοπός είναι να βοηθηθούμε όλοι να βρούμε την καλύτερη τιμή και οχι ποιος ξέρει καλύτερες άκρες.

Δημοσ.

Για να τελειώσω το θέμα, από το αμαζον η τιμή της 64αρας βγαινει ακριβώς 51 ευρώ μαζί με μεταφορικά. Εγω προτίμησα εν γνώσει μου να δωσω 15% επιπλέον για δικούς μου λόγους. Σε κάθε περίπτωση η κάρτα αξιζει λόγω ταχύτητας και χωρητικότητας περισσότερο από 32gb. άλλο 25 ευρώ και άλλο 50 βέβαια, αλλά σε βάθος χρόνου θα κάνει απόσβεση η υπέρβαση στην τιμή. Δεν θέλω να το πάιξω έξυπνος σε κανένα, σίγουρα υπάρχουν ατομα εδω μέσα που ξέρουν καλύτερα από μενα σε πολλά θέματα, άλλωστε ο σκοπός είναι να βοηθηθούμε όλοι να βρούμε την καλύτερη τιμή και οχι ποιος ξέρει καλύτερες άκρες.

Στην αρχη ειπες οτι δεν εβρισκες καλυτερη τιμη στο αμαζον απο 60 ευρω

Μετα εγραψες οτι η τιμη του αμαζον σου εβγαινε 55 ευρω

Τελος, γραφεις οτι η τελικη βγαινει 51 ευρω με τα μεταφορικα.

Αθανατε Ελληνα, δε φταις εσυ...

(παρεπιπτοντως η τελικη  τιμη της ρημαδας της καρτας ειναι 40.97 λιρες, ητει 48.7901 ευρω. Πιστευω σε κανα 2 ποστ θα πλησιασεις στην τιμη που γραφω)

Τελικα το προτιμησες εν γνωσει σου? Γιατι στην αρχη αλλα ελεγες...

Φιλε μου μεταξυ μας , εχω μεγαλες ακρες, ψωνιζω απο αμαζον, αλλα μην το ακουσει κανεις και τις χασω...

Κριμα το χρονο μου. Καλες επομενες αγορες!!!!!!!! ;)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...