Προς το περιεχόμενο

32gb micro sd Class 10. €14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια προσφορα με δωρεαν αποστολη απο Ebay.

€14 για 32gb micro sd Kingston Class 10.

Ειναι απο σιγκαπουρη αλλα με 14ευρο νομιζω μπορειτε ολοι να αποφυγετε οποιοδηποτε εξοδο στο ταχυδρομειο.

Link.png Site: http://www.ebay.co.uk/itm/32GB-microSD-micro-SD-SDHC-TF-Mem0ry-Card-Sealed-Retail-Pack-Brand-New-Class-10-/121054829153?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1c2f6e1a61">Link

Λιγο συντομα οποιος ενδιαφερεται γιατι εχει ενδιαφερον.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μακριά...

Απάτη η δουλειά...

Δες το feedback του. Όλοι (0) αγορές και όλοι από Σιγκαπούρη.

Και το όνομα του πωλητή Monietalks.

Σα να σου λέει ήρθα να βγάλω χρήμα και να την κάνω σαν κύριος...

• Like 5
Δημοσ.

καλά πας να αγοράσεις από πωλητή στο ebay με feedback 10?????

Αδερφέ, μην ξεχνάς πως όλοι από το μηδέν ξεκινάνε.

Εκτός κι αν έχεις πετύχει κάποιον Ebayer να έχει ξεκινήσει με feedback 50, οπότε αλλάζει.

Δεν είναι ανησυχητικό λοιπόν  το feedback 10, αλλά αυτά που το πλαισιώνουν...

;)

Δημοσ.

Ε και εγω αυτο σκεφτηκα (λιγο αφελης βεβαια).. Ενταξει δεν μου ετυχε ποτε θεματακι με ebay+paypal μαζι γι'αυτο!

Δημοσ.

Αδερφέ, μην ξεχνάς πως όλοι από το μηδέν ξεκινάνε.

Εκτός κι αν έχεις πετύχει κάποιον Ebayer να έχει ξεκινήσει με feedback 50, οπότε αλλάζει.

Δεν είναι ανησυχητικό λοιπόν  το feedback 10, αλλά αυτά που το πλαισιώνουν...

;)

Ναι αλλά ,αρκετά χαμηλή τιμή + feedback 10 = σε βάζει σε υποψίες πως κάτι δεν πάει καλά

Δημοσ.

αν εβαζε υψηλη τιμη δεν θα αγοραζε κανενας ενω τωρα θα γεμισει feedback.

Πrofil φτιαχνει ο ανθρωπος ,εμπορος ειναι ,μην τον κρεμασουμε

Δημοσ.

εσεις που λετε "μακρυα" και αλλα τετοια, με paypal αγοραζετε, τι μπορει να παει στραβα δηλαδη? Σιγα το πραγμα, δοκιμαζεις, και αν κατσει, καλως, αν οχι, τα λεφτα σας πισω.

• Like 1
Δημοσ.

καλά έχω λιώσει.

μόνο η επιγραφη Νεον λείπει να γράφει ΑΠΑΤΗ με μεγάλα γράμματα.

έχει 10 feedback και αυτά όλα απο άτομα με 0 feedback. άσε που μερικοί έχουν διπλές παραγγελίες.

περισσότερο μπαμ απάτη δεν έχω δει

• Like 3
Δημοσ.

Χε χε χε! Οντως δεν ειχα παρατηρησει τα ονοματα αυτων που αφηνουν feedback. 4 ατομα εχουν "αγορασει" απο 2 φορες. :D

Παντως αυτο που λεει ο φιλος παραπανω ισχυει για το Paypal.

Λεφτα δεν προκειται να χασει κανεις, απλα θα τρεχεις για 2 μηνες για να παρεις τα 15 ευρω σου πισω.

Δημοσ.

εσεις που λετε "μακρυα" και αλλα τετοια, με paypal αγοραζετε, τι μπορει να παει στραβα δηλαδη? Σιγα το πραγμα, δοκιμαζεις, και αν κατσει, καλως, αν οχι, τα λεφτα σας πισω.

Όποιος θέλει ας αγοράσει ,την άποψη του λέει ο καθένας ,αν και στην συγκεκριμένη περίπτωση κάνει μπάμ

Δημοσ.

καλά πας να αγοράσεις από πωλητή στο ebay με feedback 10?????

Το feedback 10 του πωλητη δεν ειναι και τοσο κακό οσο το feedback των αγοραστών του χαχαααααα

Δημοσ.

Έχω εγώ μια τετοια όποιος θέλει του τη δίνω λέει 32gb  κτλ κομπλέ σαν αυθεντική αλλά είναι 2gb στην πραγματικότητα :fear: ,  κάπου τόσο την είχα πάρει

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...