Fu Manchu Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Καλημέρα μηπώς γνωρίζεται πως μπορώ να κανώ reset bios στο συγκεκριμένο μοντέλο της toshiba; Η μπαταρία είναι ενσωματωμένη πάνω στη motherboard και δεν μπορώ να την αφαιρέσω......
coolerman Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλημέρα μηπώς γνωρίζεται πως μπορώ να κανώ reset bios στο συγκεκριμένο μοντέλο της toshiba; Η μπαταρία είναι ενσωματωμένη πάνω στη motherboard και δεν μπορώ να την αφαιρέσω...... μπαινεις στο bios και πατας reset default setting αφου ειναι επανω στην μητρικη η μπαταρια σου **εαν δεν γινεται το παραπανω κοιτα εδω http://www.youtube.com/watch?v=ihwj_MctVo4 Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2013 από coolerman
Fu Manchu Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δεν βλέπω καθόλου το post screen. Το βιντεάκι το έχω δεί αλλά διαφέρει από το δικό μου μοντέλο...
coolerman Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Δεν βλέπω καθόλου το post screen. Το βιντεάκι το έχω δεί αλλά διαφέρει από το δικό μου μοντέλο... πατησες f2 παρατεταμενα και δεν μπηκε;; δωσε παραπανω πληροφοριες.. bios update γιατι θες να το αναβαθμισεις;; **μηπως ειναι κλειδωμενο bios και δεν γινεται αναβαθμιση στο συγκεκριμενο .. δεν το βλεπω στην toshiba..κοιτα και το user manual του laptop **επικοινωνισε εδω αν δεν βγαλεις ακρη http://www.toshiba-greece.com/gr/Contact/ Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2013 από coolerman
Fu Manchu Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δεν θέλω να κάνω αναβάθμιση... Θέλω να κάνω reset μήπως και ξεκολλήσει από την μαύρη οθόνη.., Ενδεχομένως να φταίει και κάτι άλλο
coolerman Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δεν θέλω να κάνω αναβάθμιση... Θέλω να κάνω reset μήπως και ξεκολλήσει από την μαύρη οθόνη.., Ενδεχομένως να φταίει και κάτι άλλο βγαλε(εαν εχεις 2 dimm ασε μονο το 1 επανω) της μνημες και ξανα βαλε το σε λειτουργια! δηλαδη δεν ποσταρει; απο τι προκληθηκε αυτο;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα