Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εγώ θα πω ότι είναι ανεπίτρεπτο ειδικά εμείς να έχουμε πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων όλες τις κάρτες μέχρι 250 ευρώ και να λέμε ότι για να παίξεις καλά πρέπει να διαθέσεις 400 ευρώ για αυτό..

Δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια.Στο κάτω κάτω δεν τρέχει τίποτα αν κρατήσεις κ ενα detail στο medium τα παιχνίδια δεν είναι super high definition εικόνες που παίζονται σε οθόνες κινηματογράφου.. και στο κάτω κάτω αν φτάσεις να παρατηρείς την σκιά πίσω από το δεντρό σημαίνει ότι χάνεις το δάσος και το παιχνίδι μάπα..

Δεν μιλάω για το συγκεκριμένο build απλά άδραξα την ευκαιρία..με το ερωτημα > Πόσα παραπάνω από 30fps/sec μπορεί να εστιάσει ένα μάτι την ημέρα ?

• Like 1
Δημοσ.

@moviemaker 

ενταξει εχει υψηλο budget o ts και θα μπορουσε να παει για το κατι παραπανω που θα τον καλυψει για καποιο καιρο επιπλεον, απλα απο ενα σημειο και μετα τα παραπανω λεφτα απλα χανουν το νοημα τους 

παντως ας μην ξαναπιασουμε τα 30fps, στα 30 μ.ο. σε συγκεκριμενα παιχνιδια (γιατι ολο και καποια framedrop θα εχεις) υπαρχει προβλημα

δεν μιλαμε για βιντεο, μιλαμε για παιχνιδια , η διαφορα θα γινει αντιληπτη  

Δημοσ.

Σκοπος μου δεν ειναι να ''πετάξω'' τα λεφτά μου προφανως!!Απλα ειμαι απο αυτους που κανουν μια ακριβη μεν αγορα αλλα δεν μπαινουν στην διαδικασια να ξοδευσουν χρηματα για το ιδιο πραγμα μεσα σε 3-5 χρονια.Έτσι ήταν και το current pc μου.Το πηρα πριν απο 5 χρονια και στο περασμα αυτον έκανα πολυ μικρα tweaks και μια χαρα ημουν μεχρι χθες.

Αρα ναι μεν θελω να δωσω 1000-1200 ευρω γιατι πολυ απλα δεν θα δωσω τιποτα αλλο για το pc μου στιν επομενη 3ετια με 5ετια.

Δημοσ.

Εγώ θα πω ότι είναι ανεπίτρεπτο ειδικά εμείς να έχουμε πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων όλες τις κάρτες μέχρι 250 ευρώ και να λέμε ότι για να παίξεις καλά πρέπει να διαθέσεις 400 ευρώ για αυτό..

Δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια.Στο κάτω κάτω δεν τρέχει τίποτα αν κρατήσεις κ ενα detail στο medium τα παιχνίδια δεν είναι super high definition εικόνες που παίζονται σε οθόνες κινηματογράφου.. και στο κάτω κάτω αν φτάσεις να παρατηρείς την σκιά πίσω από το δεντρό σημαίνει ότι χάνεις το δάσος και το παιχνίδι μάπα..

Δεν μιλάω για το συγκεκριμένο build απλά άδραξα την ευκαιρία..με το ερωτημα > Πόσα παραπάνω από 30fps/sec μπορεί να εστιάσει ένα μάτι την ημέρα ?

Κοίταξε είναι άλλη κουβέντα αυτή ! 

Όταν στήνεις ένα σύστημα θες την μέγιστη απόδοση για το κόστος του ! Αν λοιπόν το budget είναι δεδομένο θα κοιτάξεις την δυνατότερη λύση σε αυτά τα χρήματα !

Διαφορετικά ξεκινάς να μειώνεις το budget έως την τιμή εκείνη που θα πάρεις το minimum μηχάνημα που μπορεί να ικανοποιήσει !

Αυτές είναι οι δυο λογικές για σωστό στήσιμο ενός μηχανήματος ! Από εκεί και πέρα όποια θεωρεί ο κάθε ένας σωστή, προς τα εκεί κατευθύνεται !

Και τα δυο συστήματα πάντως , φτηνό και ακριβό , θα έχουν τον μέγιστο συντελεστή απόδοσης τιμής για το κόστος τους

Δημοσ.

Σκοπος μου δεν ειναι να ''πετάξω'' τα λεφτά μου προφανως!!Απλα ειμαι απο αυτους που κανουν μια ακριβη μεν αγορα αλλα δεν μπαινουν στην διαδικασια να ξοδευσουν χρηματα για το ιδιο πραγμα μεσα σε 3-5 χρονια.Έτσι ήταν και το current pc μου.Το πηρα πριν απο 5 χρονια και στο περασμα αυτον έκανα πολυ μικρα tweaks και μια χαρα ημουν μεχρι χθες.

Αρα ναι μεν θελω να δωσω 1000-1200 ευρω γιατι πολυ απλα δεν θα δωσω τιποτα αλλο για το pc μου στιν επομενη 3ετια με 5ετια.

μαζι σου (κι εγω pc 3ετιας εχω που εχει μπει στο 4ο χρονο) , ομως αν μιλαμε για gaming pc οι οριζοντες σου σε οτι αφορα την καρτα γραφικων τουλαχιστον πρεπει να περιοριζονται σε λιγοτερο απο 3 χρονια (ισως λεω και πολλα) και να εχεις μια "ευχερια" να προχωρας σε αναβαθμιση χωρις να το σκεφτεσαι ιδιαιτερα

εγω σου βαζω το διλημμα να εχεις δωσει σχεδον 600 ευρω και μετα απο 2-3 χρονια να θες να πουλησεις εως 100 ευρω το κομματι (γιατι το cf θα ειναι μαπα και θα το καταλαβεις) ή να εχεις δωσει 300 και μετα απο σχεδον 2 χρονια να δωσεις εως 120 ευρω το κομματι , να βαλεις αλλα 180 και να παρεις κατι που θα ειναι τουλαχιστον 100% πιο δυνατο και θα σε παει για τουλαχιστον αλλα 2-3 χρονια

η υπολοιπη πλατφορμα ανετα θα σου βγαλει 4 ισως και 5 χρονια, ομως καρτα θα πρεπει να αλλαξεις σιγουρα μια φορα σε αυτο το διαστημα για αυτο κοιτας μεν κατι αποδοτικο , αλλα να ειναι και οσο πιο  value for money γινεται

ουτε υπερβολικα φθηνο , ωστε να θες να το αλλαξεις πανω στο χρονο, ουτε υπερβολικα ακριβο και να λυπασαι να το πουλησεις 

η gpu ειναι το πιο βασικο , αλλα και το πιο "αναλωσιμο" part σε ενα gaming pc και πρεπει να εισαι σε θεση να τη ξαποστειλεις χωρις πολλη σκεψη και δραματα μετα απο καποιο διαστημα και να παρεις με ενα λογικο κοστος κατι που θα απογειωσει τις επιδοσεις σου σε αυτο που σε ενδιαφερει περισσοτερο και για το οποιο στηνεις το pc σου , δηλαδη το gaming

εχοντας δωσει μια μικρη περιουσια αυτο γινεται ολο και πιο δυσκολο 

• Like 1
Δημοσ.

@Millennium ξέρεις ότι είμαι λάτρης της ποιότητας και δεν θέλω δεσμεύσεις με αυτό το κριτήριο κάνω πάντα τις αγορές μου και είμαι πρόθυμος να τα χώσω σε όποιον ! όπως με το USB 3 στην Intel πρόσφατα.

@adtakhs έχεις δίκιο αλλά με αυτά που γράφουμε συνεχώς τους "υποχρεώνουμε" να ξεκινάνε με υψηλό budget

@qsis Παιχνίδι = ψυχαγωγία αν χάσεις και ένα frame κάποια στιγμή δεν μειώνει κάτι ούτε από το σύστημα σου ούτε από εσένα η την ευχαρίστηση σου.. καλά παιχνίδια να υπάρχουν είναι το σημαντικό.Αν και πιστεύω ότι θα συμβεί το ίδιο δύσκολα σε κάρτες ποιότητας των 200 ευρώ.

Ο μέσος όρος ενός καλού Gaming κατά την γνώμη μου είναι στα 250 ευρώ για κάρτα γραφικών.Από εκεί και πέρα είναι για xtreme gaming και πέταμα χρημάτων.

Επίσης πάλι κατά την γνώμη μου σε CF πας αφού έχεις ήδη την μια κάρτα και δεν σου αρκεί πλέον.. σε καινούριο σύστημα πας σε μονή με option το CF

H  κάρτα γραφικών είναι παρκαρισμένη 6 μήνες τον χρόνο αν δεν είσαι αρρωστακι με τα games και παίζεις 2-3 Top Games τον χρόνο.

Νομίζω όλα αυτά πλέον πρέπει να ζυγίζονται σωστά γιατί τα φράγκα είναι πολλά κ δεν βγαίνουν εύκολα πια..

Δημοσ.

Ok μετα απο αρκετο δίαβασμα και λαμβανοντας υποψιν τα λεγομενα ολων σας (σας ευχαριστω κιολας για τον χρονο που αφιερωσατε)

αποφασισα να μεινω με μια 7970 για καρτα γραφικων για να αποφυγω τυχον μπερδεματα με τις xfire.

Και με AMD FX 8350 για CPU.

Δημοσ.

Kαλές αγορές και μόλις το φτιάξεις πόσταρε photos στο αντίστοιχο thread! Κακή η επιλογή της cpu, αλλά δεν χάλασε και ο κόσμος. Το θέμα είναι να κάνεις αυτό που θέλεις και να το ευχαριστηθείς.

Δημοσ.

Ok μετα απο αρκετο δίαβασμα και λαμβανοντας υποψιν τα λεγομενα ολων σας (σας ευχαριστω κιολας για τον χρονο που αφιερωσατε)

αποφασισα να μεινω με μια 7970 για καρτα γραφικων για να αποφυγω τυχον μπερδεματα με τις xfire.

Και με AMD FX 8350 για CPU.

Αν δεν κάνεις crossfire ποτέ, μείωσε την μητρική σε κάτι με 970Α chipάκι ! Πχ. ASUS M5A97 R2, GIGABYTE 970A-UD3 R1.2 με κόστος κάτω από 90€.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

intel 3570k +680gtx αν σου βγει το ποσο απλα κανεις τον καλυτερο συνδιασμο της αγορας για gaming

οι λυσεις cf/sli ειναι λυσεις αναγκης, πχ.... πολυ υψηλες αναλησεις (η) καρτα μου ειναι παλια και βαζω μια δευτερη επανω,αλλα και παλι η δευτερη λυση δεν προτεινεται

αν δεν βγενει το ποσο 670/7970 oc edition

κακη επιλογη για gaming 8350

Kappaalphataualphagammarhoalphaphi3AE0-6

αποσπασμα

Pop over to the gaming scatter, though, and the picture changes dramatically. There, the FX-8350 is the highest-performance AMD desktop processor to date for gaming, finally toppling the venerable Phenom II X4 980. Yet the FX-8350's gaming performance almost exactly matches that of the Core i3-3225, a $134 Ivy Bridge-based processor. Meanwhile, the Core i5-3470 delivers markedly superior gaming performance for less money than the FX-8350. The FX-8350 isn't exactly bad for video games—its performance was generally acceptable in our tests. But it is relatively weak compared to the competition.

Επεξ/σία από saiz
Δημοσ.

intel 3570k +680gtx αν σου βγει το ποσο απλα κανεις τον καλυτερο συνδιασμο της αγορας για gaming

οι λυσεις cf/sli ειναι λυσεις αναγκης, πχ.... πολυ υψηλες αναλησεις (η) καρτα μου ειναι παλια και βαζω μια δευτερη επανω,αλλα και παλι η δευτερη λυση δεν προτεινεται

αν δεν βγενει το ποσο 670/7970 oc edition

κακη επιλογη για gaming 8350

Kappaalphataualphagammarhoalphaphi3AE0-6

αποσπασμα

Pop over to the gaming scatter, though, and the picture changes dramatically. There, the FX-8350 is the highest-performance AMD desktop processor to date for gaming, finally toppling the venerable Phenom II X4 980. Yet the FX-8350's gaming performance almost exactly matches that of the Core i3-3225, a $134 Ivy Bridge-based processor. Meanwhile, the Core i5-3470 delivers markedly superior gaming performance for less money than the FX-8350. The FX-8350 isn't exactly bad for video games—its performance was generally acceptable in our tests. But it is relatively weak compared to the competition.

O i3 ivybridge καλυτερος του 8350?ΣΤΑ GAMES?ΟΤΑΝ ΤΡΩΕΙ ΧΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ PHENOM 965 ΤΣΙΠΑΚΙ 3 ΧΡΟΝΩΝ?( http://www.anandtech.com/bench/Product/102?vs=677 ) 

Μου θυμισες τη χουντα φιλε saiz!

Βγαζετε και αλλα πληρωμενα benchmarks αλανια!

Να σας θυμισω 2 benchmarks για το Hitman Absolution(adtakh ποσταρε τα παλι γιατι τα ξεχασανε).Το ενα ειχε 2χΑΑ και το αλλο 4χΑΑ.

Στο 2χΑΑ οι Ιντελ κυριαρχουσαν και οι ΑΜD ετρωγαν χωμα.

Aλλα στα 4χΑΑ οι AMD εκαναν το αντιστροφο!!!

Δημοσ.

Έχει καταντήσει αηδία αυτό που γίνεται...

Ο ένας μιλάει για i3-965 και games και ποστάρει λινκ χωρίς games, ο άλλος προτείνει τον 8350 σε gaming pc υψηλού μπάτζετ, άντε να δούμε τι άλλο θα δούμε...

Θα κάτσω να μεταφράσω όλα τα ποστ στα αγγλικά μια μέρα να βλέπουν τα χάλια μας και να γελάνε...

Τελικά εκεινη η ρήση του Ιστγουντ για τις απόψεις παραμένει επίκαιρη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...