bill777 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Εχω αυτο το προβλημα. Ενω κανω την διαδικασια σωστα απο το Custom Fields και οριζω την εικονα που θελω με το λινκ της. αυτη δεν εμφανιζεται στην αρχικη σελιδα σαν thumbnail του αρθρου αλλα εμφανιζεται μονο μεσα στο αρθρο. Μπορει κανεις να βοηθησει?
wdfgr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 μήπως πρέπει να ορίσεις την εικόνα σαν featured image και όχι να την κάνεις add μέσα στο Post?
bill777 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Οκ τελικα αυτο ηθελε. Tωρα εχω αλλη μια ερωτηση. Με ποιον τροπο γινετε στο wordpress ενα αρθρο να βγαινει παντα στην πρωτη σελιδα και να ειναι παντα στην πρωτη θεση πανω πανω?
wdfgr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 μεσα στο post στο δεξιό μέρος της σελίδας σου έχεις το Publish Μεσα εκεί θα βρείς το Visibility: Public και εκει έχει ένα κουτακι που λεει: Stick this post to the front page τσεκαρε το και εισαι οκ
bill777 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Ευχαριστω, εχω αλλο ενα προβλημα. εχω φτιαξει καποια αρθρα τα εχω κατηγοριοποιησει και θελω τωρα αυτα τα αρθρα να εμφανιζοντε και σε μια σελιδα εκτος της αρχικης. Υπαρχει καποιος τροπος να μπαινουν εκει αυτοματα ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα