Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει λίγες μέρες που όταν ανοίγω το Chrome μου ανοίγει κάτι καρτέλες που είχα καρφιτσωμένες και την σελίδα του Bing. Πρώτα πάει στην σελίδα websearch-soft-quick.info και μετά κάνει redirect στην www.bing.com.

Έχω ελέγξει τις ρυθμίσεις για αρχικές σελίδες, μηχανές αναζήτησης και τα λοιπά και είναι όλα ok! Το μόνο που δεν μπόρεσα να αλλάξω είναι αυτό. image.jpg

Δεν γίνεται να πατήσω Κατάργηση.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ψαξε στην προσθαφαιρεση προγραμματων μηπως καποια εφαρμογη που εβαλες προσφατα σου εβαλε και τον δικο της search engine.

Το οτι δεν μπορεις να πατησεις καταργηση εκει ισως να οφειλεται στο οτι ειναι ο μοναδικος search engine που του εχει απομεινει. Βαλε ακομα εναν, πχ του google ή του duckduckgo, ορισε εκεινον σαν default (αυτο σε chrome και ie).

Δημοσ.

Δεν είναι από κάποιο πρόγραμμα! :(

Και εγώ αυτό σκέφτηκα!!!! Αλλά δεν βρήκα πως προσθέτεις εκεί search engine.

Αν ξέρες πες μου αν θες! Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!!!  :wub:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στον chrome το έχω αυτό που λες έτσι κι αλλιώς! Σε αυτό στην εικόνα που ανέβασα θέλω να κάνω να έχει το google!

Το διόρθωσα το πρόβλημα αλλιώς, αλλά το websearch είναι ακόμα εκεί!

Επεξ/σία από sofoula123
Δημοσ.

Οταν λες το διορθωσες? Πριν καιρο που προσπαθουσα να βαλω το google σαν μηχανη αναζητησης στον ie, δεν υπηρχε μεσα σε αυτες που εδινε η ms.

Τωρα εχεις 2 search engines εκει? Μπορεις να επιλεξεις τον αλλο ως default? Αν οχι, κανε ενα σκαναρισμα με το malwareyybtes αν εχει μεινει τιποτα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Διόρθωσα το ότι δεν με πάει άλλο στο Bing, στο Chrome (Δεν χρησιμοποιώ τον Internet Explorer).

Όχι εκεί μόνο αυτό το WebSearch. Δεν έχει άλλο search engine.

Είχα κάνει με το Malwarebytes και με άλλα, αλλά τίποτα! :(

Τεσπα. Αν δεν ξέρεις μην το ψάχνεις. Αφού δεν με πάει άλλο στο Bing δεν με ενοχλεί αυτό. 

Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ! :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...