mixomoras Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 καλησπερα συνφορουμιτες, εδω και καιρο γλυκο κοιταζω την LG ips234v 23' και την βρηκα απο amazon στα £115.00=136,66 €. 1ον)δεν εχω ξαναπαραγγειλει απο αμαζον οποτε τι λετε αξιζει? και 2ον)σ αυτα τα λεφτα υπαρχει καμια καλυτερη επιλογη? γιατι εχω διαβασει πολυ καλα για αυτη
Tribal21 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Ούτε και εγώ έχω παραγγείλει ποτέ από amazon αλλά 148€ την έχει το e-shop,οπότε δεν ξέρω αν αξίζει για 10€ να την πάρεις από το amazon!
mixomoras Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 ναι ειδα και εγω του e-shop αλλα δεν ειναι τοσο τα 10€ οσο το να παρω το κολαι και για παραγγελιες απο αμαζον
zapermania Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Θα σου πρότεινα να αποφύγεις να κάνεις κατευθείαν μια τέτοια αγορά από Amazon εφόσον δεν το έχεις χρησιμοποιήσει ξανά,όχι για κάποιο άλλο λόγο αλλά για να έχεις εσύ το κεφάλι σου ήσυχο (θα έρθει,δεν θα έρθει,πότε θα έρθει και άλλα τέτοια ψυχολογικά).Αγόρασε κάτι με 30 ε (περισσότερο από 20 λίρες),δες το όλο θέμα με την χρεωστική/πιστωτική και τα λοιπά στοιχεία,και αφού με το καλό πάνε όλα καλά και σου φύγει το πρωτο άγχος,συνεχίζεις με μια πιο ακριβή αγορά.Το μαγαζί είναι απλά άψογο και δεν υπάρχει κανένας απολύτως φόβος για τις κάρτες,την ασφάλεια του λογαριασμού σου κλπ.Να αγοράζεις πράγματα που πουλάει το amazon και σε περίπτωση που θες κάτι από κάποιον reseller υπάρχουν και οι αξιολογήσεις.Καλή συνέχεια και καλές ιντερνετικές αγορές.
mixomoras Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Θα σου πρότεινα να αποφύγεις να κάνεις κατευθείαν μια τέτοια αγορά από Amazon εφόσον δεν το έχεις χρησιμοποιήσει ξανά,όχι για κάποιο άλλο λόγο αλλά για να έχεις εσύ το κεφάλι σου ήσυχο (θα έρθει,δεν θα έρθει,πότε θα έρθει και άλλα τέτοια ψυχολογικά).Αγόρασε κάτι με 30 ε (περισσότερο από 20 λίρες),δες το όλο θέμα με την χρεωστική/πιστωτική και τα λοιπά στοιχεία,και αφού με το καλό πάνε όλα καλά και σου φύγει το πρωτο άγχος,συνεχίζεις με μια πιο ακριβή αγορά.Το μαγαζί είναι απλά άψογο και δεν υπάρχει κανένας απολύτως φόβος για τις κάρτες,την ασφάλεια του λογαριασμού σου κλπ.Να αγοράζεις πράγματα που πουλάει το amazon και σε περίπτωση που θες κάτι από κάποιον reseller υπάρχουν και οι αξιολογήσεις.Καλή συνέχεια και καλές ιντερνετικές αγορές. σε ευχαριστω πολυ για τη συμβουλη!!τελικα κατι τετοιο θα κανω... τσιμπησα την οθονη απο e-shop για να εχω ησυχο το κεφαλι μου και σημερα την παρελαβα κιολας και μου φαινεται παρα παρα πολυ καλη οθονη!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα