zorans Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Είδα στο eshop το trophy και θα ήθελα να το αγοράσω ετσι για να δω τα Windows phone αν και χρήστης του android. Με προβλημάτισε όμως το εξής, στο site γράφει οτι το λειτουργικό είναι Windows phone 7 ΑΓΓΛΙΚΑ! Δηλαδή αν κάνω αναβάθμιση στην 7.5 δεν θα έχω ελληνικά; (εννοώ ελληνικό μενού και γραματοσειρά). Αν και κάποιος είναι κάτοχος ας μου πει την γνώμη του για το τηλέφωνο...
Barbara1980 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Και εγώ ενδιαφέρομαι για αυτό το κινητό. Μπορεί κάποιος-κάποια να γράψει μια γνώμη; Από εφαρμογές θα κρατήσει κάμποσο ή θα στερέψει σύντομα όπως με τα ios του 3gs;
socratesn Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Το κινητο θα τρεχει μια χαρα.Εχω ιδιας γενιας wp και κολλητος μου εχει το trophy 7.Κανενα απολυτως προβλημα.Πολυ smooth λειτουργια.Με τα 7.5αρια θα εχετε σιγουρα Ελληνικα.Οι εφαρμογες ειναι αυτες που ειναι (οσες ειναι ) και λειτουργουν το ιδιο καλα μ ενα Lumia 800 π.χ Τωρα στα 159 ευρω δε ξερω κατα ποσο αξιζει δεδομενου οτι περασαν πανω απο 2 χρονια απο τη στιγμη που λανσαριστηκε το κινητο,ομως σιγουρα σ αυτα τα χρηματα δε βρισκεις ευκολα πιο σταθερη συσκευη
disqualified Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Οταν το παρεις ισως να μην εχει ελληνικο πληκτρολογιο (ελληνικες γραμματοσειρες θα εχεις), αλλα με την πρωτη αναβαθμιση θα εχεις και ελληνικο πληκτρολογιο. Αυτο που δεν γνωριζω ειναι αν θα εχει ελληνικο μενου, τα optimus 7 επισημα δεν εχουν ελληνικο μενου αλλα εχουν πληρη υποστηριξη Ελληνικων φυσικα, δε θυμαμαι αν με την αναβαθμιση σε mango (7.5) στα Trophy υπαρχει ελληνικο μενου ή οχι. Αν δεν υπαρχει θυμαμαι υπηρχε τροπος να βαλεις. Σε καθε περιπτωση δε θα εχεις προβλημα με γραμματοσειρες απο την αρχη και θα εχεις σιγουρα και ελληνικο πληκτρολογιο με την πρωτη αναβαθμιση Ας το ξεκαθαρισει καποιος κατοχος trophy γιατι εχει περασει καιρος και δεν το θυμαμαι καλα το συγκεκριμενο σημειο. Απο εφαρμογες προσωπικα δεν μου λειπει κατι. Εφαρμογες θα βγαινουν αρκει οι developers να μην τις γραφουν μονο με βαση το WP8. Σε αυτην την τιμη δεν μπορεις να παρεις κατι καλυτερο
Barbara1980 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Σχετικά με τις εφαρμογές, υπάρχει κάτι αντίστοιχο του jailbreak στα ios;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα