LRoi Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Χθες συνδέθηκε και η γραμμή στο νέο μου σπίτι (μετακόμισα Αργυρούπολη) και κατεβάζει με 1,3 - 1,4 σταθερά (torrents, direct link παίζει να κατεβάζει με μεγαλύτερη ταχύτητα) γλυκάθηκα τώρα με τον ΟΤΕ. Στη Νέα Σμύρνη αν έπιανε 800 χοροπηδούσα... Επειδή η γραμμή δεν είναι στο όνομα μου, ξέρει κανείς το κόστος μεταβίβασης ποιο είναι?
Galaxia Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Κόστος μεταβίβασης δε γνωρίζω. Να σου πω, δες και τη Wind που τώρα τελευταία με έχει απασχολήσει αρκετά και απ' ότι έχω καταλάβει κάνει πολύ καλή δουλειά. Κατανοώ ότι εφόσον έχεις Vodafone σε συμφέρει μακράν η έκπτωση της HOL, αλλά δες κι αυτό μπας και... Δεν είναι λίγοι αυτοί που αλλάζουν εταιρεία κινητού προκειμένου να είναι σε καποιο τέτοιο οικονομικό πακέτο.
LRoi Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Εταιρεία κινητού δεν αλλάζω, έχω καταφέρει με ατελείωτες διαπραγματεύσεις να έχω 50% έκπτωση στο πάγιο 1
weber122 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Σκεφτόμουν και Forthnet στα 17,90 αλλά μετά από τη Χριστουγεννιάτικη προσφορά βλέπω ένα τρελό μπούκωμα από τις πολλές αιτήσεις και με φοβίζει ο χρόνος αναμονής για μεταφορά. μπα, αυτό δεν παίζει, έτσι και αλλιώς έχει περάσει καιρός από από την προσφορά αυτή.
krypton Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Κόστος μεταβίβασης δε γνωρίζω. Να σου πω, δες και τη Wind που τώρα τελευταία με έχει απασχολήσει αρκετά και απ' ότι έχω καταλάβει κάνει πολύ καλή δουλειά. ωρες ωρες το χανει λιγο στην τεχνικη υποστηριξη. νιωθεις οτι λιγοι εκει μεσα εχουν γνωσεις
geekas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Νομίζω στο κομμάτι της τεχνικής υποστήριξης έχουν βελτιωθεί τα πράγματα, όσο και υπηρεσίες και τιμές είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την Wind μέχρι στιγμής
platinum Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 η wind εχει βγάλει πολύ φτηνό πακέτο double play με 15,17/μήνα για 24αρι ίντερνετ και αν θέλεις με 2 ακόμα ευρώ 2 ώρες απεριοριστα σταθερά υπεραστικά...Για ταχύτητες μια χαρά, σίγουρα καλύτερη από την on-το τσέκαρα γιατί πριν με συνδέσουν έκλεβα to wifi του γείτονα -και όσον αφορά στην τεχνική υποστήριξη, προς το παρόν τουλάχιστον no prob...
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Καλό είναι να διαβάζουμε τι γράφει ο TS όταν ανοίγει το θέμα.Wind και gaming είναι παράλληλες γραμμές...
LRoi Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Μίλησα με έναν ηλεκτρολόγο γείτονα σήμερα που ήρθε σπίτι να μου κάνει κάποια μερεμέτια και πιάσαμε την κουβέντα για το adsl. Όταν του είπα ότι είμαι γύρω στο 15άρι mbps, παραξενεύτηκε και μου λέει, παίζει να έχεις την καλύτερη γραμμή της περιοχής, λόγω ΟΤΕ. Μου είπε ότι τα αστικά κέντρα της HOL και της Wind είναι πιο μακρυά απ' ότι του ΟΤΕ και να μείνω μακρυά και αν θέλω να μείνω σε αυτή την ταχύτητα, ο ΟΤΕ είναι μονόδρομος με μόνη εναλλακτική τη Forthnet που την ψιλοπαλεύει στην περιοχή. Εγώ γιατί νόμιζα ότι τα dslam αφορούν όλους τους παρόχους και απλά ο καθένας μετά ανέπτυσσε το δίκτυο του...?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα