Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το λοιπόν έληξε η υποχρεωτική παραμονή στον ΟΤΕ και ξεκίνησε η έρευνα αγοράς για νέο πάροχο.

Να αναφέρω εξαρχής ότι λόγω της δημοσιογραφικής μου ιδιότητας έχω 30% έκπτωση στο Full Pack της Nova και με ενημέρωσαν ότι το ύψος του πακέτου ανέρχεται στα 37,15€ το μήνα, ποσό που με ικανοποιεί.

Επιπλέον είμαι φοιτητής του Ανοιχτού Πανεπιστημίου και δικαιούμαι μία καλή έκπτωση στον ΟΤΕ, το ποσό όμως σε σχέση με τον ανταγωνισμό, ακόμη και μετά την έκπτωση συνεχίζει να είναι στο Θεό.

Ενδεικτικά να αναφέρω ότι η τιμή του double play χωρίς πακέτο χρόνου ομιλίας ανέρχεται στα 23,25€ το μήνα, ενώ αν επιλέξω και το φθηνότερο πακέτο ομιλίας, πάμε στα 27,90€ για τους πρώτους έξι μήνες και στα 31,90 για τους υπόλοιπους 6, αστεία πράγματα δηλαδή.

Η Forthnet παρέχει φοιτητική έκπτωση της τάξεως του 20% στην αρχική τιμή, αλλά μου ανέφεραν ότι υπάρχει ήδη προσφορά για το double play economy στα 24,90 από 34,90 συνεπώς δεν με συμφέρει να πάρω τη φοιτητική έκπτωση (καλή απάτη η συγκεκριμένη) ή να επιλέξω το forthnet adsl στα 17,90 πάλι χωρίς κάποια περαιτέρω έκπτωση.

Τέλος, η HOL έχει μακράν την καλύτερη τιμή. Το πρόγραμμα HOL double play lite βγαίνει στα 13€ το μήνα επειδή είμαι και συνδρομητής Vodafone. Φοιτητική έκπτωση εδώ δεν παρέχεται αλλά πόσο πιο χαμηλά να πάει to double play?

Η χρήση που κάνω είναι casual gaming (WoW, Guild Wars 2), download, και web browsing.

Τέλος το σταθερό χρησιμοποιείται σπανίως, συνεπώς δεν με ενδιαφέρουν τα πολλά λεπτά ομιλίας, αλλά κυρίως οι δωρεάν αστικές - υπεραστικές.

Γνώμες?

Δημοσ.

Έχω HoL double play lite και η γνώμη μου για τη HoL είναι αρκετά καλή. Έκλεισα ένα χρόνο τώρα τον Ιανουάριο και ανανέωσα για πολλούς λόγους (σταθερότητα στο Ίντερνετ κτλπ), οπότε στο προτείνω, άσε που αν έχεις vodafone έχει ακόμα χαμηλότερη τιμή όπως πολύ σωστά σημείωσες. Μη το σκέφτεσαι καν.

Δημοσ.

Ασχολείσαι και με gaming μήπως καθόλου να μου πεις εμπειρία?

Παίζω περιστασιακά και το ping κυμαίνεται κάτω από 70 - γενικά δεν είχα ποτέ lag ή αποσυνδέσεις.

Δημοσ.

Γιατί 27,90 + 37,15 για τους πρώτους έξι μήνες μας κάνει 65,05 και μετά το πρώτο εξάμηνο θα μας κάνει 69,05 δηλαδή 140€ θα έρχεται ο λογαριασμός κάθε δίμηνο, ποσό απαγορευτικό.

Παίζω περιστασιακά και το ping κυμαίνεται κάτω από 70 - γενικά δεν είχα ποτέ lag ή αποσυνδέσεις.

Περιοχή?

Δημοσ.

Το φοιτητικό του ΟΤΕ βγαίνει στα 23,25€ το μήνα, ακριβότερο δηλαδή από το δίμηνο στη HOL.

Όσο χάλια και να είναι, είμαι αποφασισμένος σε πρώτη φάση να το ρισκάρω. Μιλάμε για τα μισά λεφτά εδώ αν λάβουμε υπ' όψιν μας το φοιτητικό και το 1/4 των χρημάτων αν λάβουμε υπ' όψιν την κανονική τιμή.

Σκεφτόμουν και Forthnet στα 17,90 αλλά μετά από τη Χριστουγεννιάτικη προσφορά βλέπω ένα τρελό μπούκωμα από τις πολλές αιτήσεις και με φοβίζει ο χρόνος αναμονής για μεταφορά.

Δημοσ.

Γιατί 27,90 + 37,15 για τους πρώτους έξι μήνες μας κάνει 65,05 και μετά το πρώτο εξάμηνο θα μας κάνει 69,05 δηλαδή 140€ θα έρχεται ο λογαριασμός κάθε δίμηνο, ποσό απαγορευτικό.

Περιοχή?

Εννοεις αν καταλαβα καλα, να εχεις NOVA και ΟΤΕ για double play ετσι; Δυο λογαριασμους προσθετεις;

Δημοσ.

Σωστά. Για Nova το Full Pack μου βγαίνει στα 37,15€ το μήνα + 23,25€ ο ΟΤΕ μετά την έκπτωση του φοιτητικού, σύνολο 60,4 το μήνα, ενώ αντίστοιχα με HOL πάροχο 37,15 + 11, σύνολο 48,15 το μήνα. Επειδή ο λογαριασμός του ΟΤΕ έρχεται ανά δίμηνο, με ΟΤΕ πάροχο θα πληρώνω 120,80 το δίμηνο, ενώ με HOL πάροχο 96,30. 24,50 ευρώ διαφορά...

Τρελά χαμηλά το ποσό με HOL αν αναλογιστεί κανείς ότι το ίδιο ποσό περίπου, το έδινα για ΟΤΕ μόνο για τηλεφωνία/Internet...

Ξέχασα να αναφέρω ότι το πακέτο που με ενδιαφέρει τελικά από τη HOL είναι το HOL adsl plus στα 16€ μείον τα 5 ευρώ της έκπτωσης λόγω κινητού Vodafone, εξού και το 11άρι που υπολογίζω παραπάνω.

Δημοσ.

Η 6άρα της hol δεν κάνει για gaming.Ένας ξαδερφός μου και ένας φίλος μου που έχουν στην επαρχία 6άρα ταλαιπωρούνται.Επίσης,για να έχεις έκπτωση 5 ευρώ λόγω vodafone,πρέπει να έχεις πάγιο κινητής πάνω από 35 ευρώ.Ελπίζω να το ξέρεις για να κάνεις σωστά τους υπολογισμούς σου.

Αν σε όλα είναι θέμα χρημάτων,θα πήγαινα hol.Αν είναι θέμα να κάνω αυτό που μου αρέσει(gaming δηλαδή)θα καθόμουνα Οτε,ή θα πήγαινα forthnet.Τα ping τους(Οτε αρχικά,κατόπιν η forthnet) είναι καλά για gamers.

Κι όσον αφορά το δίκτυο της forthnet,δεν πιστεύω πως είναι φορτωμένο λόγω christmas offer.Αν ισχύουν οι φήμες περί 13.500 αιτήσεων,συμπεριλαμβανομένων ήδη συνδρομητών forthnet, και πως έχασε κοντά στις 10000 συνδρομητές μέσα στο 2012,πως είναι δυνατόν να είναι φορτωμένο το δίκτυο;

Δημοσ.

Mea culpa. Το πρόγραμμα adsl plus δίνει 24 Mbps. Το double play lite δίνει 6 και το απέρριψα ακριβώς γι' αυτό το λόγο.

Από εκεί και πέρα, αυτό με το 35άρι στο πάγιο ομολογώ ότι δεν το γνώριζα και δεν αναφέρεται και πουθενά στο site της HOL.

Γενικά δεν έχω και την καλύτερη άποψη είναι η αλήθεια για τη HOL, αλλά με δελεάζει η τιμή της. Αν όμως είναι να μην ισχύσει η τιμή έκπτωσης της Vodafone, τότε πάω Forthnet με τα χίλια.

Τέλος δεν μίλησα για φορτωμένο δίκτυο, αλλά για τρελές καθυστερήσεις στη μεταφορά της γραμμής (χώρια που φοβάμαι μήπως μείνω χωρίς γραμμή για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά αυτό το φοβάμαι σε όλους τους εναλλακτικούς.)

Αν ρίξεις μια ματιά στο thread της Χριστουγεννιάτικης προσφοράς θα καταλάβεις τι εννοώ.

Δημοσ.

-Ανέφερες τρελό μπούκωμα και υπέθεσα πως εννοείς το δίκτυο της forthnet.

-Πάρε τηλέφωνο στη vodafone και πες τους πως μπορείς να επωφεληθείς της έκπτωσης και άκου τι θα σου πούνε.Και μάλιστα μίλησα πριν 4 μέρες μαζί τους για τον ίδιο λόγο.

-Περισσότερα προβλήματα(σχετιkά με την christmas offer) δημιουργούν οι προηγούμενες εταιρίες των πελατών,και ειδικά η wind,παρά η forthnet.

-Αν ήμουν στη θέση σου θα έμενα Οτε.Στον Οτε σε ένα χρόνο θα πληρώσεις 23*12=276 ευρώ,στη forthnet θα πληρώσεις 18*12+36(τέλη ενεργοποίησης)=252 ευρώ.Μιλάμε δηλαδή 24 ευρώ διαφορά.Συν τοις άλλοις στη forthnet μετά τον χρόνο η τιμή είναι 25,7 ευρώ.

-Σύγκρινα όμοια προγράμματα,επειδή είπες πως δεν σε ενδιαφέρουν τα σταθερά.Αν σε ενδιαφέρουν φυσικά και μακριά από Οτε ελέω τιμών.

Δημοσ.

Σκεφτόμουν και Forthnet στα 17,90 αλλά μετά από τη Χριστουγεννιάτικη προσφορά βλέπω ένα τρελό μπούκωμα από τις πολλές αιτήσεις και με φοβίζει ο χρόνος αναμονής για μεταφορά.

Μπα. ενας φιλος που εβαλε το xmas offer, συνδεθηκε πολυ γρηγορα.

καλα τα 17,90, δινει και snr 6 που σημαινει οτι μπορει να κερδισεις 2-3 mbps

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...