Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αγορασα προσφατα ενα pc απο αγγελια αυτα εδω ειναι τα χαρακτηριστικα του

intel core [email protected]

4gb memory ddr3

mainboard gigabyte h77m-d3h

graphics nvidia geforce gtx-295

τροφοδοτικο 1000w

το αγορασα σχετικα φτηνα,υποφερει καπου?χρειαζεται καπια αναβαθμιση?το θελω για gaming πιο πολη

Δημοσ.

βλέπω ένα τεράστιο τροφοδοτικό καταρχίν , άρα σίγουρα θα είχε κάποια SLI ,ή θα το κότσαρε απο κάπου ,γιατί δεν υπάρχει λόγος για 1GW ...

Γιατί παιχνίδια το θές και θα σου πούμε ανάλογα αν υστερεί ή όχι  ? :)

μπορείς να μπαίνεις εδώ και να βλέπεις :

http://www.systemrequirementslab.com/cyri

αν ο υπολογιστής σου σηκώνει το ανάλογο παιχνίδί που θέλεις να επιλέξεις να παίξεις :)

Δημοσ.

1000W τροφοδοτικό βλέπω και μου μπάινουν υποψίες... Για άνοιξε το κουτί και γράψε ποιο ακριβώς είναι, θα σου πουν οι πιο ειδηκοι αν πρέπει να το αλλαξεις.

Η GPU δεν ξέρω πως κρατάει, ψάξε στο google για κανα benchmark στην ανάλυσή σου.

• Like 1
Δημοσ.

αγορασα και περιμενω αυτο το monitor LG IPS237L-BN LED Monitor 23'' λετε να εχω προβλημα στην αναλυση?να προσθεσω οτι το τροφοδοτικο ηταν καινουργιο στο κουτι του το ειχε αγορασει για ενα project που δεν ξεκινησε και το πηρα εγω

Δημοσ.

"Προβλημα" θα έχεις από την άποψη οτι όσο ανεβαίνει η ανάλυση τόσο μεγαλώνουν και οι απαιτήσεις από την GPU. Φυσικά εξαρτάται και από το παιχνίδι.

Για το τροφοδοτικό, εάν ισχύει αυτό δεν νομίζω να είναι κανένα της πλάκας αλλά καλού κακού βρες το ακριβές μοντέλο και κάνε μια έρευνα.

Δημοσ.

η καρτα γραφικων θα εχει θεμα με τα καινουργια παιχνιδια?θα το δω το τροφοδοτικο αργοτερα που θα σβησω το pc

Δημοσ.

H κάρτα σου αν υποθετικά μπορούσε να αναγνωριστεί από τα νέα παιχνίδια, θα είχε αρκετή δύναμη για να αποδώσει ικανοποιητικά. Το θεμα, ομως, είναι ότι από δω και πέρα δεν θα μπορεί να παίξει τα νέα παιχνίδια, ούτε καλά ούτε άσχημα, καθώς δεν υποστηρίζει dx11.

Δημοσ.

H κάρτα σου αν υποθετικά μπορούσε να αναγνωριστεί από τα νέα παιχνίδια, θα είχε αρκετή δύναμη για να αποδώσει ικανοποιητικά. Το θεμα, ομως, είναι ότι από δω και πέρα δεν θα μπορεί να παίξει τα νέα παιχνίδια, ούτε καλά ούτε άσχημα, καθώς δεν υποστηρίζει dx11.

Αυτο που λες ισχυει για παιχνιδια με μινιμουμ requirement τα 11. Μπορει ομως ενα νεο παιχνιδι να υποστηριζει και παλιοτερες version.

Δημοσ.

οποτε να ψαχνω σιγα σιγα για καρτα :fear: ....ευχαριστω για τις απαντησεις

Μη βιαστεις να αλλαξεις, παραμονο οταν πραγματικα δεν θα μπορεις να παιζεις τα νεα games. Μεχρι τοτε εισαι καλυμμένος και αυτο το χρονικο διαστημα δεν μπορουμε να ξερουμε ποσο θα κρατησει. 

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...