KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 "turbo & slow" ΑΝ τυχον και βγει τιποτα τετοιο μου θυμιζει τα μαιμου τηλεχειριστηρια που υπηρχαν για τα κινεζικα τα NES
Grey Warden Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Εγώ στο pc έχω πάρει 2 χειριστήρια xbox 360. Μακράν καλύτερα...
mitsosG7 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Controller ps1-2-3 και τα μυαλά στο μπλέντερ... Το καλύτερο gamepad που έπιασα στα χέρια μου. Αν το αλλάξουν πολύ θα είναι για μούτζες...
jimisvog Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Αντιπαρερχομαι αυτην την αηδία και στηριζω απολυτα το gamepad του ps3 το οριτζιναλ.. Αλλα θα φτάσω σε ενα αλλο θεμα.. Πως μπορει αντικειμενικα παντα να θεωρειται βολικό το χειριστηριο του Xbox? ειλικρινα.. Χειροτερο και πιο αβολο δεν εχω πιασει στα χερια μ.. :/ 2
A7X. Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 και εγώ θεωρώ ότι το πιο βολικό χειριστήριο έχει περάσει από τα χέρια μου είναι το ΧΒΟΧ 360. Του PS είναι παλιό σχέδιο, μπορεί να γίνει πολύ πιο άνετο στο χέρι. 1
Hetfield Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Ευτυχως εχω 2 dualshock3 να χω να τα θυμαμαι! Χειροτερη αηδια δεν εχω ξαναδει!
polakis21 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 LOL απλα για γελια το τελευταιο ds3 για το ps3! Ελαφρυ σαν ψευτικο και οι σκανδαλες τραγικες! Σου φευγουν τα δαχτυλα και γλυστρανε! Μακραν καλυτερο του 360...
qsis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Διαφωνω το controller του Xbox 360 ειναι πολυ πιο βολικο διαφωνω το controller του xbox ειναι για τα μπαζα , ειδικα ο σταυρος τους ειναι για γελια, πατας το δεξια και πατιεται μαζι και το πανω μονο στις σκανδαλες υπερεχει το χειριστηριο του ps ειναι με διαφορα οτι καλυτερο εχει υπαρξει ολα αυτα τα χρονια , μακαρι να μην ισχυει η ειδηση
REDODIN7 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 διαφωνω το controller του xbox ειναι για τα μπαζα , ειδικα ο σταυρος τους ειναι για γελια, πατας το δεξια και πατιεται μαζι και το πανω μονο στις σκανδαλες υπερεχει το χειριστηριο του ps ειναι με διαφορα οτι καλυτερο εχει υπαρξει ολα αυτα τα χρονια , μακαρι να μην ισχυει η ειδηση Δεν παιζω με σταυρο μονο με analogue stick Κοιτα εχω PS απο το 1996 και εχω παρει ολες τις κονσολες αλλα εδω και δυο χρονια που πηρα 360 πιστευω οτι ο μοχλος του ειναι πολυ καλυτερος, πιο στιβαρος και πιο βολικος. 1
NickTG Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 το χειριστηριο του ps ειναι με διαφορα οτι καλυτερο εχει υπαρξει ολα αυτα τα χρονια , μακαρι να μην ισχυει η ειδηση Ότι καλύτερο έχει υπάρξει έχουμε πει είναι το χειριστήριο του GameCube.
qsis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δεν παιζω με σταυρο μονο με analogue stick Κοιτα εχω PS απο το 1996 και εχω παρει ολες τις κονσολες αλλα εδω και δυο χρονια που πηρα 360 πιστευω οτι ο μοχλος του ειναι πολυ καλυτερος, πιο στιβαρος και πιο βολικος. αντε να δεχτω οτι και οι μοχλοι ειναι κανα δυο κλικ καλυτεροι, ομως στο συνολο δεν ειναι λογω σταυρου και του γενικοτερου πατηματος των κουμπιων ειναι πιο ολοκληρωμενο σαν πακετο αυτο του ps και παρολο που τα τελευταια σχεδον 5-6 χρονια εχω μονο αυτο του 360 (και στο pc ) και το χρησιμοποιω συνεχεια , ακομα δε μπορω να το θεωρησω καλυτερο @nikostg δεν θυμαμαι πώς ειναι του gamecube ρε συ, λιγες φορες το εχω πιασει
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Gamecube, καλυτερες σκανδαλες (ή.. αυτακια) ever. Σοβαρα τωρα, για εμενα καλυτερο χειριστηριο ειναι το original του PSX. Μεγαλη μαγκια ομως. Ορισε το μελλον λεμε
norms Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δε θα είναι έτσι το πραγματικό αλλά απορώ ποιός έφτιαξε αυτό το αίσχος σαν παράδειγμα. 3
efo355 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 διαφωνω το controller του xbox ειναι για τα μπαζα , ειδικα ο σταυρος τους ειναι για γελια, πατας το δεξια και πατιεται μαζι και το πανωμονο στις σκανδαλες υπερεχειτο χειριστηριο του ps ειναι με διαφορα οτι καλυτερο εχει υπαρξει ολα αυτα τα χρονια , μακαρι να μην ισχυει η ειδησηΚοιτα για τη sony που δεν ξέφυγε ποτέ από την κληρονομιά του ps2 ναι ο σταυρός είναι πολύ καλός.Το θέμα είναι ότι ολα τα συγχρονα games παίζονται με analog και εκεί πολύ απλά η θέση του αναλογικού στο χειριστηριο του ps 3 ειναι για να πάθεις τενοντιτιδα. Βασικά οσοι παίζουν με σταυρό θεωρούν το dualshock καλύτερο ενώ όσοι παίζουν με analog θεωρούν του xbox 360 Τώρα γιατί εν έτει 2013 να παίζεις με σταυρο μονο μια εξήγηση υπάρχει ( κα αυτή είναι το pro όπου έχει κολλήσει στις 8 κατευθύνσεις, τραγικό αλλά ακόμα στην Ελλάδα ο πολυλς κοσμος αυτό παίζει ) 3
torm23 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Βιομετρικοί αισθητήρες, οθόνη lcd... Τα θερμενόμενα γκρίπ μένουν και είμαστε κομπλέ. Α, ναι και θα κάνει και 100 ευρώ οπότε θα το σκέφτεστε διπλά να το πετάξετε στον τοίχο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα