REDODIN7 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Οχιιιιι! Μακραν ο,τι πιο βολικο υπαρχει σε χειριστηριο. Δεν ειναι τυχαιο οτι το 90% των χειριστηριων για PC μιμουνται (εως αντιγραφουν πιστα) τον σχεδιασμο αυτο...! Διαφωνω το controller του Xbox 360 ειναι πολυ πιο βολικο 16
mindtrapper Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 NTARS --------- Never Touch A Running System.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Oπως λεει και ο σοφος , αμερικανικος, λαος ( : p ) .... "If it ain't broke, why fixing it?"
legionarius Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Αν εκτιμώ κάτι στο playstation είναι ο κοντρόλερ του. Βέβαια μου πρόσφερε μία ωραία τενοντίτιδα για την οποία πήγαινα γυρεύοντας. Πάντως η απόλυτα ομαλή συνεργασία του κοντρόλερ με τα παιχνίδια είναι λόγος για πολλούς να αποφεύγουν τα PC παιχνίδια. Και πρέπει να αγοράσουν κονσόλα; Γιατί δε δίνουν και 50 ευρώ να πάρουν ένα ωραιότατο Xbox 360 Wireless Controller για τα Windows, που κατά τη γνώμη μου το χειριστήριο του Xbox μακράν το καλύτερο απ'όλα τα άλλα. Τώρα που το έχω συνηθίσει το χειριστήριο του Playstation απλά με ενοχλεί. Αν και είναι και θέμα συνήθειας (θυμάμαι όταν ξανάπιασα το χειριστήριο του PS1 αφού είχα πάρει το 2.. ) 1
moxalis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Αλλά θές να τα πετάξεις,απ'το παράθυρο,γιατί δεν έχουν τη συμβατότητα του Xbox gamepad! Motioninjoy DS3 Tool. Περνάς τους drivers μέσα από το πρόγραμμα, συνδέεις το χειριστήριο με usb ή bluetooth, επιλέγεις Xbox 360 Emulator και GG. 1
jonakos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Μολις επαθα καρκινο στον αμφιβλιστροειδη...Τι αηδια ειναι αυτη?Το υπαρχον χειριστηριο για ps1,2,3 ειναι σταθερη αξια.Οποιος το σχεδιασε βρηκε την χρυση τομη των controllers.Ακομη και playstation 5 να βγει και να εχει το ιδιο controller με τα παλιοτερα μια χαρα θα ειναι!Οτι εχει και touchscreen θεωρειτε αυτοματα εργονομικο και καλαισθητο?ψοφος
cris41 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Για σκεψου δηλαδη φαση: Χανεις στο προ στο τελος, νιωθεις αδικημενος, νευριαζεις, το πετας στο τοιχο. Το παλιο δε παθαινε τιποτα και παει στο διαολο επαιρνες καποιο οχι οριτζιναλ. Αυτο εδω ρε αδερφε; Οθονες κλπ κλπ
foxgre Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Διαφωνω το controller του Xbox 360 ειναι πολυ πιο βολικο Μαλλον δεν παιζεις fighting 1
nzeppos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Βασικά το καλύτερο χειριστήριο μακράν (πολύ μακράν) είναι αυτό του 360. Το DS3 υπερέχει μόνο στο d-pad, αλλά πόσα είναι τα παιχνίδια που χρησιμοποιούν σταυρό (με εξαίρεση τα beat 'em up); Προσωπικά έχω πολλάαα χρόνια να παίξω με σταυρό. Συν τοις άλλοις το 360 gamepad συνεργάζεται άψογα με PC ενώ για αυτό του PS3 ας μην το συζητήσουμε καλύτερα... 3
JS v.i.p. Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Το τρίτο νομίζω πως θα είναι το ποιό πιθανό για βγει στην παραγωγή .....
foxgre Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Το χειροτερο νεο που ακουω για κονσολα.Μακραν το καλυτερο χειριστηριο ever.Και επειδη ειμαι κατοχος ολων των κονσολων που εχουν κυκλοφορησει (εκτος απο 3DO,Philips CD-i και NeoGeo) Κατα τη προσωπικη μου γνωμη παντα 1ο το Dualshock 2o XBOX 360 3o SNES Μακραν χειροτερο του Jaguar,Mega Drive 3κουμπο και ποτε μου δε συμπαθησα του Ν64
konstapo Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Βασικά το καλύτερο χειριστήριο μακράν (πολύ μακράν) είναι αυτό του 360. Το DS3 υπερέχει μόνο στο d-pad, αλλά πόσα είναι τα παιχνίδια που χρησιμοποιούν σταυρό (με εξαίρεση τα beat 'em up); Προσωπικά έχω πολλάαα χρόνια να παίξω με σταυρό. Συν τοις άλλοις το 360 gamepad συνεργάζεται άψογα με PC ενώ για αυτό του PS3 ας μην το συζητήσουμε καλύτερα... Όντως το καλύτερο χειριστήριο είναι του xbox 360 και δεν υπάρχει σύγκριση . 1
konstapo Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Αν δηλαδή βγάλουν ας πούμε το χειριστήριο της φωτο. για να το αντικαταστήσεις η για να πάρεις ένα δεύτερο ιδιο θα θες γύρω στα 70Ε. Καλή φάση....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα