Προς το περιεχόμενο

Μετά το Silverstone TJ09 τι???

cpdexter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Tο κουτί θα είναι το obsidian 550D,το Bitfenix τι δουλειά έχει?

Διαβασα καποια thread του insomnia για το amazon αλλά είδα απο

μερικά ποστ κάτι περίεργες χρεώσεις κτλ κτλ..

Την συνέχεια του Thread την διάβασες ή έμεινες στο αρχικό Post?

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις (αυτά συμπεραίνω από τις ανησυχίες σου) μιλάμε για το μεγαλύτερο eshop του κόσμου, που σίγουρα αν ακολουθούσε μικροπολιτικές σαν αυτές που υπαινίσσεσαι, θα είχε κλείσει προ πολλού...

Το τελικό ποσό σε λίρες που θα σου βγάλει την ώρα του checkout (γιατί θα αλλάξει και το ΦΠΑ από 19 σε 23%) είναι αυτό που θα σε χρεώσει το Amazon. Ανάλογα με την τράπεζα θα έχεις έξοδα συναλλαγής. Η ETE δεν χρεώνει τίποτα απ' όσο ξέρω. Κάποιες χρεώνουν μέχρι και 2.5%

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οχι φιλε μου, οτι με ενδιεφερε διαβασα.Σιγα

μη διαβαζα τα αλλα.Αβανταδορος της αμαζον εισαι?

Τεσπα οτι εχει βιζα και τετοια δεν τα εμπιστευομαι δε πα να ναι

και η apple microsoft και σια. Αυτα.

ε μην αγωράζεις τότε,πήγαινε να ενισχύσεις το πλαίσιο ώστε να συνεχίζει να κάνει και άλλες π&&*ιες στην πελατία που "σέβεται"

Πως το κατάλαβες ρε μπαγάσα? Παίρνω ποσοστά πωλήσεων για την προώθησή τους στο forum μας. Το έχουν ανάγκη εξάλλου

Δεν μου λες ρε φίλε μου, δεν αλλάζεις λίγο και στυλάκι, νιούφις στο forum και χαρακτηρίζεις και έτσι εύκολα? :mad:

• Like 4

Πως το κατάλαβες ρε μπαγάσα? Παίρνω ποσοστά πωλήσεων για την προώθησή τους στο forum μας. Το έχουν ανάγκη εξάλλου

Δεν μου λες ρε φίλε μου, δεν αλλάζεις λίγο και στυλάκι, νιούφις στο forum και χαρακτηρίζεις και έτσι εύκολα? :mad:

κατα διαόλου πάει το φόρουμ φίλε μου εδώ και καιρό...

• Like 1

Προσπερνώντας τους χαρακτηρισμούς του στυλ "αβανταδόρος"  που είναι άκυροι ειδικά για μέλη με προσφορά που φαίνεται και από τα ποστ τους, γενικά προτείνεται με μεγάλη ευκολία το amazon και μάλιστα όταν οι τιμές του είναι στα ίδια ή λίγο φτηνότερες. Όχι δλδ μόνο σε περιπτώσεις μεγάλης προσφοράς.

Χωρίς να επικαλούμαι καμία "στήριξη της ελληνικής αγοράς", καθώς οι ιδιοκτήτες των μεγάλων αλυσίδων δεν έχουνε πατρίδα, με ξενίζει και μένα αυτή η ευκολία. Προσωπικά δεν θα έμπαινα στον κόπο σε περίπτωση rma να κάτσω να συσκευάσω, να στείλω, να πληρώσω μεταφορικά κτλ κτλ. Άλλος το κάνει, οκ.

Απλά δεν θεωρώ ότι επειδή υπάρχει η ευκολία της παραγγελίας μέσω net είναι και το ίδιο με το να κάνεις μια βόλτα στο κέντρο της πόλης σου. Αυτά.

Προφανώς δεν κατηγορώ το amazon γιατί δεν έχω και εικόνα για την εξυπηρέτησή του, καθώς ούτε συναλλάχτηκα και δύσκολο να συναλλαγώ. Πέραν όλων των άλλων απαιτεί και κάποιου είδους web banking (paypal, πιστωτικές κτλ) με τα οποία δεν έχω καμία διάθεση να μπλέξω.

Φίλε Area 51, δεν πρόκειται να υποστηρίξω ή αποδοκιμάσω κανέναν που προτείνει το Amazon (ή το οποιοδήποτε Amazon) με το εν λόγω post, αλλά επειδή το ανέφερες τώρα και σε αυτό το thread που το υπέδειξα εγώ, πρέπει να σου απαντήσω.

Δεν πρόκειται φυσικά να μακρηγορήσω, παραθέτοντας τα αρνητικά ή τα θετικά του κάθε καταστήματος, εγχώριου ή μη. Αυτά έχουν αναλυθεί πολλάκις σε άλλα topics (στην κατηγορία προσφορές κάθε μέρα τα ίδια έχουμε...)  :devil:

Απλά ο εν λόγω χρήστης εξ' αρχής από το αρχικό του post  έχει αποκλείσει τα ελληνικά sites/μαγαζιά (χαρακτηριστικά λέει Skroutz Πανάκριβα) και ζήτησε άλλη πρόταση απ έξω αφού και το Mindfactory του φάνηκε εξίσου ακριβό. Γι αυτόν και μόνο τον λόγο του πρότεινα το Amazon στο οποίο το έβρισκε ~15 ευρώ κάτω. Έτσι απλά.

(Περιττό νομίζω να αναφέρω πως ένα case χρίζει σχεδόν καμίας πιθανότητας να χρειαστεί RMA. Ε, άμα σου χαλάσει ο fan controller, βάζεις έναν external...)

Κλείνοντας απλά θα πω, πως η "πλαστική" συναλλαγή μας προστατεύει με πάρα πολλούς τρόπους που δυστυχώς δεν γνωρίζουμε (πχ μπορούμε να αρνηθούμε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ συναλλαγή στην κάρτα μας χωρίς καμία επιπλέον επεξήγηση, απλά αν αποδειχθεί ότι δολίως το κάναμε προσπαθώντας να ξεγελάσουμε την τράπεζα και όντως ήμασταν εμείς που την πράξαμε, έχουμε και ΠΟΙΝΙΚΕΣ ευθύνες)

• Like 1

Πέραν όλων των άλλων απαιτεί και κάποιου είδους web banking (paypal, πιστωτικές κτλ) με τα οποία δεν έχω καμία διάθεση να μπλέξω.

Με κατι τετοιες νοοτροπίες έχουμε μεινει τεχνολογικά πισω και απο τα γαιδουρια σε αυτη την χωρα... οταν σε αλλες χωρες τις Ευρωπης ακομη και 90χρονοι ξερουν να χειριζονται υπολογιστή! 

Σπαστε τα πληκτρολογια παιδες.

Δεν εχω υφακι,ρωτησα κατι, αν μπορειτε βοηθηστε, αν οχι και παλι καλως.

Αυτα που με ενδιαφερουν διαβαζω.

Δε προκειται να το περνα απ το πλαισιο ακομα και αν το χε πιο ακριβα.

Ενα obsidian ψαχνω, σιγα τ πραμα

Υ.Γ. το βρηκα σε τιμή 132ευρά απο ελληνικό μαγαζί οπότε gg.

Και επειδη ειμαι νιουφης τι να λεει? Λεω τη γνωμη μου, λες και τη δικια σου και

ειμαστε ωραιοι.

Φίλε Area 51, δεν πρόκειται να υποστηρίξω ή αποδοκιμάσω κανέναν που προτείνει το Amazon (ή το οποιοδήποτε Amazon) με το εν λόγω post, αλλά επειδή το ανέφερες τώρα και σε αυτό το thread που το υπέδειξα εγώ, πρέπει να σου απαντήσω.

Δεν πρόκειται φυσικά να μακρηγορήσω, παραθέτοντας τα αρνητικά ή τα θετικά του κάθε καταστήματος, εγχώριου ή μη. Αυτά έχουν αναλυθεί πολλάκις σε άλλα topics (στην κατηγορία προσφορές κάθε μέρα τα ίδια έχουμε...)  :devil:

Απλά ο εν λόγω χρήστης εξ' αρχής από το αρχικό του post  έχει αποκλείσει τα ελληνικά sites/μαγαζιά (χαρακτηριστικά λέει Skroutz Πανάκριβα) και ζήτησε άλλη πρόταση απ έξω αφού και το Mindfactory του φάνηκε εξίσου ακριβό. Γι αυτόν και μόνο τον λόγο του πρότεινα το Amazon στο οποίο το έβρισκε ~15 ευρώ κάτω. Έτσι απλά.

(Περιττό νομίζω να αναφέρω πως ένα case χρίζει σχεδόν καμίας πιθανότητας να χρειαστεί RMA. Ε, άμα σου χαλάσει ο fan controller, βάζεις έναν external...)

Κλείνοντας απλά θα πω, πως η "πλαστική" συναλλαγή μας προστατεύει με πάρα πολλούς τρόπους που δυστυχώς δεν γνωρίζουμε (πχ μπορούμε να αρνηθούμε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ συναλλαγή στην κάρτα μας χωρίς καμία επιπλέον επεξήγηση, απλά αν αποδειχθεί ότι δολίως το κάναμε προσπαθώντας να ξεγελάσουμε την τράπεζα και όντως ήμασταν εμείς που την πράξαμε, έχουμε και ΠΟΙΝΙΚΕΣ ευθύνες)

φιλε μου δεν τα αποκλεισα τα ελληνικα, απλα βρηκα τις τιμες τους ακριβες. Και για μενα και το παραμικρο ευρω κανει τη διαφορα.

Κ αφου το βρηκα σε καλη τιμη μια χαρα. Απλα στο ποστ το αρχικο ανεφερα οτι ειδα εκεινη τι στιγμη.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Φίλε μου εγώ αν και το φοβόμουν πήρα το Turbo x Atlas 3 είναι σε καλή τιμή και πολύ καλό για τα λεφτά του.

Αν σε ενδιαφέρει πες μου να ανεβάσω φωτο να το δεις...

Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App

• 1 μήνα μετά...

Φίλε μου καρφί για TJ07 τεφαρίκι το κουτάκι, μακάρι να με αξιώσει ο θεός να το αποκτίσω μια μέρα να του ρίξω και ενα murderbox mod kit πανω και να το κοιτάω όλη μέρα. Α και για να μή ξεχνιόμαστε απ' το AMAZON θα το πάρω και γώ.

http://www.murderbox.com/mkii_prototype/gallery/

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...