gamer hd Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 το κουτι σου και η ψυκτρα σου εχουν δαχτηλιες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpdexter Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μήπως να πάρω ένα AZAX τελικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamer hd Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Για τη ψυκτγρα παρε ενα βετεξ ριξε και λιγο νερο με το λαστηχο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
razerd Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Και απο μενα μεινε ως εχει!! Αν θες να πειραξεις κατι,εγω στη θεση σου θα εβαζα καμια λεντοταινια!! Τιποτα αλλο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpdexter Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Λοιπόν νομίζω πως έχω καταλήξει στο... Ή Corsair 650D ή τίποτα! Το μόνο που ανησυχεί είναι η θερμοκρασίες με το Corsair, σχετικά με τις οποίες οι πληροφορίες στο net είναι μπερδεμένες! Άλλοι λένε για κακό airflow χωρίς αρκετό αέρα να βγαίνει απο το case και άλλοι για πολύ καλά temps σε σχέση και με πολύ μεγαλύτερα κουτιά... Μα γιατί δε μου δίνουν ένα να το δοκιμάσω???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Επειδή είδα ότι δεν αναφέρθηκε το Χ Predator το βάζω να το δεις και αυτό. http://www.plaisio.gr/Gifts-Gadgets/Bundles/AeroCool-X-Predator-Full-Tower-Black-EN56410.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manaviko123 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Παιδες είμαι έτοιμος να αγοράσω το obsidian 550d απο corsair. Κοιταξα στο σκρουτζ, πανακριβα, περιμενω απαντηση απ το πλαισιο για τιμη και κοιταξα κ ενα γερμανικο το mindfactory.de που το δινει 113ευρώ+30=143ευρω με τα μεταφορικα.(μετα απο 2ωρες που το ειχα βαλει στο cart,το εβγαλε +5ευρω παραπανω ) Ξερετε κανενα αλλο καλο και ΕΜΠΙΣΤΟ site να το βρω γιατι εχω φαει τα δαχτυλα μου να στελνω μαιλ παντου.?? Thank u. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ninos30 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 ~135 ευρώ από Amazon σπίτι σου. Νομίζω είναι καλή τιμή για το εν λόγω: http://www.amazon.co.uk/Corsair-Obsidian-Series-CC-9011015-WW-Mid-Tower/dp/B006L6ZSWC/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1359106267&sr=8-1 (πολύ καλό κουτί) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manaviko123 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Μόνο visa περνουνε αυτοί? Δε δέχονται paypal? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ninos30 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Amazon είναι Δεν νομίζω πως έχεις να φοβάσαι το παραμικρό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georsev Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/pc-cases-koutia/Lifestyle-Case-Bitfenix-Colossus-Full-Tower-Black-BFC-CLS-600-KKLB1-RP.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Εκτός budget δεν είναι αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georsev Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Αμα το παρεις απο plaisio ναι απο εξω πολυ ποιο φθηνοτερο.. www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B004EXGWHY/ref=mp_s_a_1?qid=1359141157&sr=8-2-spellπ=SL75 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manaviko123 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Tο κουτί θα είναι το obsidian 550D,το Bitfenix τι δουλειά έχει? Διαβασα καποια thread του insomnia για το amazon αλλά είδα απο μερικά ποστ κάτι περίεργες χρεώσεις κτλ κτλ..Και δεν έχω και πολύ όρεξη τώρα να ψαχνω και να κάνω για μία αγορά τώρα.Το πλαίσιο δεν το φέρνει και οσον αφορά το mindfactory.de απο 113+30=143ευρωπουλα τωρα που το ξαναπροσθεσα εχει παει η τιμη του στα 133+30=163ευρω... Τώρα αυτά πως γίνονται δεν ξέρω.Αν έχετε κανένα σαιτ υπόψη σας ακόμη για αγορά με paypal πειτε το ρε παιδιά να το ψάξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GothmogGr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 ΚΑμια κρυφή χρέωση δεν έχει το amazon αρκεί το αντικέιμενο να είναι dispatched by amazon και οχι απο καποιον αλλο πωλητή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα