Δεινόσαυρος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Κι όσον αφορά τον GothmogGr, έχω να πω ότι είναι κακόγουστος ΝΑΙ, εγωκεντρικός ΟΧΙ, ενίοτε εριστικός ΝΑΙ και.... παλιοχαρακτήρας!!! ΟΧΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Ναι το ξέρω. Απλά το παλαιότερο το οποίο δυνεχίζει να είναι ένα εξαιρετικό κουτί, το έχει το Amazon σε προσφορά κοντά στα 110 ευρώ. Αν έδειχε ενδιαφέρον (που μάλλον το πρεοσπέρασε ελαφρυά την καρδία ) θα του το έλεγα. Κι όσον αφορά τον GothmogGr, έχω να πω ότι είναι κακόγουστος, εσωστρεφής, ενίοτε εριστικός και προ πάντων.... παλιοχαρακτήρας!!! lol ε άμα είναι στα 110 το απλό phantom δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε ακόμα! τρέχα πάρτο πριν γίνει sold out! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ninos30 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 lol ε άμα είναι στα 110 το απλό phantom δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε ακόμα! τρέχα πάρτο πριν γίνει sold out! Ανέβηκε λίγο. Με την διαφορά του ΦΠΑ βγαίνει σήμερα στα 119 (έκανε αρχική ~92 λίρες) http://www.amazon.co.uk/NZXT-Phantom-USB-Tower-Chassis/dp/B003WE9WQO/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1358861886&sr=8-1 (και είναι η USB3.0 έκδοση για αποφυγή παρεξηγήσεων) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpdexter Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Ναι το ξέρω. Απλά το παλαιότερο το οποίο συνεχίζει να είναι ένα εξαιρετικό κουτί, το έχει το Amazon σε προσφορά κοντά στα 110 ευρώ. Αν έδειχνε ενδιαφέρον (που μάλλον το προσπέρασε ελαφριά την καρδία ) θα του το έλεγα. Κι όσον αφορά τον GothmogGr, έχω να πω ότι είναι κακόγουστος, εσωστρεφής, ενίοτε εριστικός και προ πάντων.... παλιοχαρακτήρας!!! Δε λέω, καλό φαίνεται και το NZXT, αλλά μαμώ τα γούστα μου, δε μου αρέσουν άσπρα κουτιά. Επίσης έχω καιρό να ασχοληθώ με NZXT, αλλά εχω κακή προηγούμενη εμπειρία... Προφανώς και κάτι έχει αλλάξει σχετικά με τη ποιότητα των κουτιών της! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ninos30 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Κοίτα μπορείς να το πάρεις σε: Κοκκινάκι: http://www.amazon.co.uk/NZXT-Phantom-USB-Tower-Chassis/dp/B003WE9WR8/ref=sr_1_6?s=computers&ie=UTF8&qid=1358863709&sr=1-6 Ή σε Ροζάκι αν σου πηγαίνει περισσότερο http://www.amazon.co.uk/NZXT-PHAN-003PK-Phantom/dp/B005TUQIK2/ref=sr_1_14?s=computers&ie=UTF8&qid=1358863753&sr=1-14 Το μαύρο μας ετελείωσε... Τα NZXT είναι εξαιρετικά κουτιά προσφέροντας μια Enthousiast προσέγγιση στην αισθητική τους, χωρίς κατά την γνώμη μου να γίνονται καγκούρικα (τα περισσότερα γιατί μερικά ξεφεύγουν). Τώρα δεν ξέρω γιατί είχες κακή εμπειρία, αλλά όλοι κάνουν και τις πατάτες ανά καιρό.. Δες ένα άλλο πιο κοντά στην αισθητική σου. Αυτό είναι το Switch 810: ΔΛΔ αυτό τώρα σου αρέσει περισσότερο από το άσπρο ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bloodrage Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Εχεις το καλυτερο κουτι!!!!!! , στη θεση σου θα του εριχνα λευτα πανω του για καλο βαψιμο καινουρια cooler etc...... http://www.google.com/imgres?q=tj09+modded&hl=en&sa=X&tbo=d&biw=1097&bih=545&tbm=isch&tbnid=Qa4JQhragJvTrM:&imgrefurl=http://forums.pureoverclock.com/work-logs/12810-casemodblog-update-thread-11.html&docid=WEbxWPFtVP8NjM&imgurl=http://www.mnpctech.3dpixelnet.com/picture_library/asus_sabertooth_silverstone_case_mod_tj09_intel_corsair_psu_gaming_UgotHeinzz_pc9a.jpg&w=600&h=857&ei=PJf-UNq6NaSw0QW00IGQDQ&zoom=1&iact=rc&dur=274&sig=105920715856253543538&page=1&tbnh=141&tbnw=99&start=0&ndsp=18&ved=1t:429,r:10,s:0,i:114&tx=63&ty=46 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GothmogGr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Κι όσον αφορά τον GothmogGr, έχω να πω ότι είναι κακόγουστος ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ, εσωστρεφής FOREVER ALONE , ενίοτε εριστικός ΠΑΝΤΑ και προ πάντων.... παλιοχαρακτήρας Λεγε με παλιοπαιδο , Λεγε με Αλητη!!! Σε ευχαριστώ για τα καλα σου λόγια!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamer hd Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Nino μην ξαναενοχλησεις το μεντορα μου γιατι θα γινουμε απο δυο χωρια χωριατες. Στασου δεν ειμαι απο χωριο δα γινουμε απο δυο πολεις πολιατες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sobi1984 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 <blockquote class="ipsBlockquote" data-author="cpdexter" data-cid="5211463" data-time="1358844830"><p>φιλε sobi1984 επειδή βλέπως πως εσυ το έχεις, απο θερμοκρασίες και απο φασαρία το 650d τι λέει?</p></blockquote>κοιτα θερμοκρασιες σκληρων ειμαι μαξ αυτη την περιοδο στους 24 . καρτες γραφικων ειμαι σε καλα επιπεδα εχοντας την μια 7770 στους 38 και την αλλη 28-30 σε idle σε load υπολογισε 10 βαθμους πανω.. θερμοκρασια επεξεργαστη δεν χρειαζεται να σου πω γιατι δεν θα αποτελεσει κριτηριο με τις αεροψυκτρες η Η100 . Το μονο που μπορω να πω για το κουτι ετσι οπως το εχω στησει χρησιμοποιοντας αλλον φαν κοντρολλερ ειναι οτι ειναι αθορυβο για τα αυτια μου (που ειμαι λιγο υποχονδριος σε αυτο τον τομεα) απο κει και περα αν εχεις σκοπο να βαλεις Η100 οπως σου ειπα και πιο πριν απο αυτα που συζηταγαμε σαν επιλογες ειναι το μονο που παιρνει χωρις πατεντα και κοπο push pull h100 μεγαλο + για μενα του κουτιου το οποιο για σενα μπορει να ειναι αδιαφορο ειναι το hotswap bay που μου εχει λυσει απλα τα χερια γιατι πλεον οτι εξωτερικο εχω τον ανοιγω και τον βαζω πανω του και κερδιζω σε ταχυτητα μιας και δεν ειμαι υπομονετικος τυπος . ελπιζω να σε βοηθησα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 κοίτα η άλλη λύση είναι να πας το κουτί στον γιώργο(κοπρίτης) και να στο κάνει έργο τέχνης στην κυριολεξία! checkαρε μια εδώ http://www.slackerxl.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpdexter Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Κάτσε να βάλω και μια φώτο για να μου πείτε τη γνώμη σας? Τι θα αλλάζατε? Όλο?? Κάποιο μέρος του? Ακούω προτάσεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamer hd Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 πια μητρικη ειναι αυτη ρε φιλε?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpdexter Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Η μητρική είναι η ASUS Sabertooth 990FX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ninos30 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Εγώ λέω να κάτσεις στα αβγά σου και να μείνεις ως έχει... Μια χαρά είναι όλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Κάτσε να βάλω και μια φώτο για να μου πείτε τη γνώμη σας? Τι θα αλλάζατε? Όλο?? Κάποιο μέρος του? Ακούω προτάσεις... τα σπάει το σύστημα ρε! στην πένα είναι,άστο έτσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα