cpdexter Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα, Μετά απο αρκετά χρόνια συμβίωσης με το παλιό μου Silverstone TJ09 σκέφτομαι να το αντικαταστήσω... Έχει αρχίσει να δείχνει τα χρονάκια του (απουσία cable management, φασαριόζικο, κλπ) Αλλά με ποιό???? Προτιμάω το κλασικό στύλ, όπως το Corsair 800D ή το Silverstone FT02, αλλά όσα reviews και να δω ή διαβάσω, όλο και κάτι αρνητικό υπάρχει. Έχω μπλεχτεί τόσο με τα reviews και άκρη δε βγάζω... Όλες οι προτάσεις και γνώμες είναι ευπρόσδεκτες... Ευχαριστώ για όσους μπουν στο κόπο να απαντήσουν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ninos30 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Τα πάντα έχουν να κάνουν όμως ΚΑΙ με το κόστος. Αναφέρεσαι στο 800D. Είσαι διατεθιμένος δλδ να δώσεις και 280 ευρώ? Και θες FUll-Tower? Ή ένα large-midi σε καλύπτει? θα ξεκινήσω βάζοντάς σου ένα τέτοιο: Corsair 550d Νομίζω είναι ότι πιο ολοκληρωμένο υπάρχει σήμερα στην "σοβαρή" κατηγορία, και με πολύ λογική τιμή. Δεν νομίζω να βρεις μειονεκτήματα όποιο review και να διαβάσεις. Εκτός ίσως ότι δεν έχει παράθυρο (για εμένα είναι πλεονέκτημα αυτό) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpdexter Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Για το κόστος έχεις απόλυτο δίκιο! Όσο πιο χαμηλά τόσο καλύτερα! Απλά έφτασα εκεί ψάχνοντας να βρω αντίστοιχο με το ήδη υπάρχον κουτάκι σε features και όγκο. Μάλλον και ένα large-midi θα έκανε δουλειά, αλλά με καλό airflow. Τι να με κάνω που θέλω όμως και παράθυρο??? ε?? Ποια η γνώμη σου για το 650d? Πάνω κάτω στα ίδια με το 550 δεν είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ninos30 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 ΟΧΙ. Πρόβλημα με ψύξη με αέρα στην περιοχή των VGA και δευτερευόντως στους δίσκους. Το ίδιο και το 800d.Έχουν φτιαχτεί με γνώμονα το Water-Cooling. Αν θες με παραθυράκι, τότε 600T, special Edition http://www.corsair.com/en/pc-cases/graphite-series-pc-case/special-edition-white-graphite-series-600t-mid-tower-case.html http://www.corsair.com/en/pc-cases/graphite-series-pc-case/graphite-series-600t-silver-mid-tower-case.html Αν το θες μαύρο πρέπει να αγοράσεις έξτρα το side-panel με window Εμένα μου αρέσει απίστευτα πολύ το Vengeance C70 http://www.corsair.com/en/pc-cases/vengeance-series-gaming-case/vengeance-c70-mid-tower-gaming-case-gunmetal-black.html Το έχει πάρει και ο Δεινόσαυρος. Παρ' ότι βασίζεται εξ' ολοκλήρου εσωτερικά στο 550d ΔΕΝ είναι το ίδιο καλό με αυτό. Δεν σημαίνει φυσικά ότι είναι κακό. Αν θες ρώτα τον για παραπανω Εκπληκτικό κουτί είναι και αυτό, αλλά δεν θα το βρεις: BitFenix Raider Window Gun Metal (είναι special edition) Αν το βρεις, πες μου κι εμένα να το παραγγείλουμε παρέα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpdexter Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Αρχικά σε ευχαριστώ που μπήκες στο κόπο να βοηθήσεις... Όσον αφορά το 650D, βρίσκω πως δεν έχει πρόβλημα με αερόψυκτρες και πως συγκρίνεται μάλιστα και με το 600Τ ??? http://www.overclockersclub.com/reviews/corsair_obsidian_d/5.htm Άραγε μπορείς να βάλεις κανα δυο 120mm μπροστα απο τα hdd cages? Στο C70 με χαλάει το όλο στρατιωτικό στυλάκι να σου πω την αλήθεια. Το Bitfenix φαίνεται καλό και σοβαρό αλλά μετά απο λίγο ψάξιμο φαίνεται πως έχει προβληματάκια χώρου... πολύ τσίτα το βλέπω! Τζίφος!!! Ή το TJ09 μου έχει πολύ ψιλα το πήχη ή είμαι πολυ σπαστικός... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ninos30 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Γιαυτό σου έβαλα πρώτα τα Corsair. Θεωρώ ότι είναι πιο ολοκληρωμένα και "σοβαρά". Το 600Τ είναι καλύτερο για αέρα, ενώ παίρνει άνετα και μια Η100. FACT. Τώρα εσένα αν σου αρέσει περισσότερο το 650D. Μην νομίζεις ότι μιλάμε για τρομερές διαφορές σε κουτιά που αγγίζουν τα 200 ευρώ. (ε, όχι τσίτα και το Raider! Δεν μένεις λέω εγώ με το κουτάκι σου που είναι μια χαρά (και σίγουρα δεν είσαι σπαστικός), έχουμε και δύσκολες εποχές?... EDIT Δεν μου λες, κάτι. Πως σου φαίνεται αυτό? NZXT Phantom Κι εμένα μου αρέσουν τα λιτά και σοβαρά κουτιά (Antec P182 έχω), αλλά για κάποιον λόγο αυτό με τρελαίνει. Και δεν έχω βρει άνθρωπο που να μην του αρέσει έστω και λίγο. Είναι και Full-Tower Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2013 από ninos30 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sobi1984 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Γιαυτό σου έβαλα πρώτα τα Corsair. Θεωρώ ότι είναι πιο ολοκληρωμένα και "σοβαρά". Το 600Τ είναι καλύτερο για αέρα, ενώ παίρνει άνετα και μια Η100. FACT. Τώρα εσένα αν σου αρέσει περισσότερο το 650D. Μην νομίζεις ότι μιλάμε για τρομερές διαφορές σε κουτιά που αγγίζουν τα 200 ευρώ. (ε, όχι τσίτα και το Raider! Δεν μένεις λέω εγώ με το κουτάκι σου που είναι μια χαρά (και σίγουρα δεν είσαι σπαστικός), έχουμε και δύσκολες εποχές?... EDIT Δεν μου λες, κάτι. Πως σου φαίνεται αυτό? NZXT Phantom Κι εμένα μου αρέσουν τα λιτά και σοβαρά κουτιά (Antec P182 έχω), αλλά για κάποιον λόγο αυτό με τρελαίνει. Και δεν έχω βρει άνθρωπο που να μην του αρέσει έστω και λίγο. Είναι και Full-Tower λοιπον να πω και εγω την γνωμη μου... αρχικα το 600τ θελει πατεντα για να παρει Η100 PUSH/PULL to 650d οχι... (σε μερικες ιντελ μητρικες ισως εχεις προβλημα ομως) απο την αλλη.το 600τ και το 650 εινα ακριβως ιδια κουτια..μονο το εξωτερικο περιβλημα αλλαζει που στο 600τ ειναι τα πλαστικα λευκα που βλεπεις παραδειγμα στο ασπρο. απο κει και περα το c70 δεν παιρνει h100 σε p/p για κανενα λογο. το 550d κατεμε εχει ολο το πακετο για να το κρατησεις χρονια. μειον 600τ/650d (θελει κοψιμο η μπροστα γρυλια του 200αρι.) συν 600τ/650d πολυ χωρο συγκριτικα με τα αλλα 2 corsair. απο πλευρας support corsair απλα δεν παιζεται. c70/600t ---> Πιο enthusiast απο πλευρας εμφανισης 550/650 ---> σοβαρα κουτια που δεν τα βαριεσαι ποτε απο πλευρας εμφανισης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Στην κατηγορία που αναφερόμαστε δεν έχει νόημα να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος από το c70 γιατί το ίδιο ευχαριστημένος θα μείνεις και συ όποιο και να διαλέξεις από αυτά που αναφέρθηκαν. Στην ερώτησή σου, παιρνει και 2 χ 120 και μπροστά από τους hdd. το c70 δεν παιρνει h100 σε p/p για κανενα λογο. Ανάλογα με τη μητρική την παίρνει στην οροφή. Αλλιώς στο πάτωμα (με αφαίρεση ενός hdd cage προφανώς). http://www.overclock.net/t/1270969/official-corsair-vengeance-c70-gaming-case-owner-club Δεν νομίζω να υπολείπεται σε χώρους Σώτο. συν 600τ/650d πολυ χωρο συγκριτικα με τα αλλα 2 corsair. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sobi1984 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 2 x 120mm rad or 1 x 240mm radIf you want to put push/pull setup, you will need to put the other two fans outside the casing. εγω αυτη την στιγμη αν με ρωταγες θα εφτιαχνα λευκο c70... και η αγαπη στην παρουσιαση το ειχε αναφερει..και για να ειμαι ειλικρινης δεν πηρα c70 για αυτο το λογο (κατοπιν συννεονησεως παντα) και ολα αυτα για Η100 που δεν σου δινει πολλα περιθωρια να την βαλεις στο πατωμα λογω μηκους των σωληνων.... για custom καταστασεις αλλαζει το πραγμα αλλα εκει η ζυγαρια γερνει προς τα αλλα 2 (600τ/650) οσο αφορα τους χωρους υπολειπεται το c70 για κανα 2-3 εκατοστα περιπου και το 550 για λιγο περισσοτερο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δεν το σκέφτηκα καν αυτό με τους σωλήνες της Η100. +1. Από custom πάντως βλέπω της παναγιάς τα μάτια. Για μένα τα πράγματα έχουν ως εξής: Το 650d ένα κλικ πάνω και τα υπόλοιπα στο ίδιο καζάνι ανάλογα με το εκάστοτε ζητούμενο και το γούστο. Π.χ άλλον χαλάει το στρατιωτικό στυλ του c70, άλλον το πλάτος του 600t, άλλον το σοβαρό look του 550d κοκ. Αντίστοιχα και στα πλεονεκτήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sobi1984 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 c70 artic white αρρωστια... :ph34r: το εψαξα λιγο εχει 2.5 ποντους παραπανω το 600τ/650δ οτι και να προτιμησει απο αυτα το παιδι απλα πιστευω θα μεινει απολυτα ικανοποιημενος.... οποτε εκει ειναι θεμα γουστου και τι ψαχνει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GothmogGr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Και δεν έχω βρει άνθρωπο που να μην του αρέσει έστω και λίγο. Είναι και Full-Tower Μόλις βρήκες τον πρώτο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpdexter Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 λοιπον να πω και εγω την γνωμη μου... αρχικα το 600τ θελει πατεντα για να παρει Η100 PUSH/PULL to 650d οχι... (σε μερικες ιντελ μητρικες ισως εχεις προβλημα ομως) απο την αλλη.το 600τ και το 650 εινα ακριβως ιδια κουτια..μονο το εξωτερικο περιβλημα αλλαζει που στο 600τ ειναι τα πλαστικα λευκα που βλεπεις παραδειγμα στο ασπρο. απο κει και περα το c70 δεν παιρνει h100 σε p/p για κανενα λογο. το 550d κατεμε εχει ολο το πακετο για να το κρατησεις χρονια. μειον 600τ/650d (θελει κοψιμο η μπροστα γρυλια του 200αρι.) συν 600τ/650d πολυ χωρο συγκριτικα με τα αλλα 2 corsair. απο πλευρας support corsair απλα δεν παιζεται. c70/600t ---> Πιο enthusiast απο πλευρας εμφανισης 550/650 ---> σοβαρα κουτια που δεν τα βαριεσαι ποτε απο πλευρας εμφανισης. φιλε sobi1984 επειδή βλέπως πως εσυ το έχεις, απο θερμοκρασίες και απο φασαρία το 650d τι λέει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Γιαυτό σου έβαλα πρώτα τα Corsair. Θεωρώ ότι είναι πιο ολοκληρωμένα και "σοβαρά". Το 600Τ είναι καλύτερο για αέρα, ενώ παίρνει άνετα και μια Η100. FACT. Τώρα εσένα αν σου αρέσει περισσότερο το 650D. Μην νομίζεις ότι μιλάμε για τρομερές διαφορές σε κουτιά που αγγίζουν τα 200 ευρώ. (ε, όχι τσίτα και το Raider! Δεν μένεις λέω εγώ με το κουτάκι σου που είναι μια χαρά (και σίγουρα δεν είσαι σπαστικός), έχουμε και δύσκολες εποχές?... EDIT Δεν μου λες, κάτι. Πως σου φαίνεται αυτό? NZXT Phantom Κι εμένα μου αρέσουν τα λιτά και σοβαρά κουτιά (Antec P182 έχω), αλλά για κάποιον λόγο αυτό με τρελαίνει. Και δεν έχω βρει άνθρωπο που να μην του αρέσει έστω και λίγο. Είναι και Full-Tower νινο να κάνω απλά μια παρέμβαση για το phantom,στο link που έχεις δώσει είναι το παλιό phantom το οποίο η εταιρία αντικατέστησε με ένα remake αρκετά ποιό βελτιωμένο ποιοτηκά αλλά και αισθητικά/χωροταξικά. εδώ ενα review του phantom 820 http://www.anandtech.com/show/6367/nzxt-phantom-820-everything-everything θα είναι και το επόμενο κουτί μου αν δεν πάω σε κάποιο old school lian-li ή κάποιο silverstone απο TJ series Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ninos30 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 νινο να κάνω απλά μια παρέμβαση για το phantom,στο link που έχεις δώσει είναι το παλιό phantom το οποίο η εταιρία αντικατέστησε με ένα remake αρκετά ποιό βελτιωμένο ποιοτηκά αλλά και αισθητικά/χωροταξικά. εδώ ενα review του phantom 820 http://www.anandtech.com/show/6367/nzxt-phantom-820-everything-everything θα είναι και το επόμενο κουτί μου αν δεν πάω σε κάποιο old school lian-li ή κάποιο silverstone απο TJ series Ναι το ξέρω. Απλά το παλαιότερο το οποίο συνεχίζει να είναι ένα εξαιρετικό κουτί, το έχει το Amazon σε προσφορά κοντά στα 110 ευρώ. Αν έδειχνε ενδιαφέρον (που μάλλον το προσπέρασε ελαφριά την καρδία ) θα του το έλεγα. Κι όσον αφορά τον GothmogGr, έχω να πω ότι είναι κακόγουστος, εσωστρεφής, ενίοτε εριστικός και προ πάντων.... παλιοχαρακτήρας!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα