panoss80 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Καλησπερα εχω το sony ericsson xperia και θελω ενα προγραμμα freeware ευκολο στη χρηση για να αποθηκευω μονο τις επαφες μου στο p/c γιατι το προγραμμα που δινει η sony θελει " sony " & καλα να τα βαλω στο ιντερνετ με λ/μο στην gmail με λιγα λογια ...φακελωμα... και εγω δν θελω... Ευχαριστω
arxaggelos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Για δωρεάν και με άψογη λειτουργία σε SE, η λύση είναι μία και μοναδική: MyPhoneExplorer. Και όχι μόνο για επαφές Λειτοργεί το ίδιο καλά με τα παλιά SE και με τα Android SE. 1
panoss80 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Για δωρεάν και με άψογη λειτουργία σε SE, η λύση είναι μία και μοναδική: MyPhoneExplorer. Και όχι μόνο για επαφές Λειτοργεί το ίδιο καλά με τα παλιά SE και με τα Android SE. ευχαριστω πολυ κανα link ? οκ πατησα πανω δεν το χα δει..και παλι ευχαριστω
panoss80 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 φιλε arxaggele κατεβασα το προγραμμα το εγκατσετησα και μου λεει οτι δεν ειναι δυνατη η συνδεση μεσω usb http://prntscr.com/pyift αλλαξα 3 θυρες αλλα τιποτα ....μηπως γνωριζεις κατι ? τελικα δν το υποστηριζει Ο δημιουργός αναφέρει ότι το MyPhoneExplorer δεν λειτουργεί στα κινητά XPERIA, P800i, P900i και P910i, ή άλλα απλοϊκά μοντέλα που δεν έχουν το γραφικό περιβάλλον ενός υπολογιστή. Και τα Symbian-based κινητά απαιτούν να εγκαταστήσετε το πακέτο του υπολογιστή, και λειτουργούν μόνο όταν είσαστε συνδεδεμένος με ένα καλώδιο USB. Αλλά κατά τα άλλα το MyPhoneExplorer υποστηρίζει όλα τα υπόλοιπα κινητά Sony Ericsson, και θα μπορείτε να τα διαχειριστείτε χωρίς κανένα πρόβλημα.
arxaggelos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Η κοπέλα μου το χρησιμοποιεί κανονικά με το Xperia Neo V. Εκτός αν έγινε στο μεταξύ καμία αναβάθμιση και δεν παίζουν οι νέες εκδόσεις. Έχεις εγκαταστήσει τους drivers του κινητού;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα