weber122 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 και εγώ το xperia T έχω και πιστεύω πως είναι ένα από τις καλύτερες επιλογές για high tech κινητο. πολύ καλή οθόνη και ταχύτατο
Prof_Chaos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) και εγώ το xperia T έχω και πιστεύω πως είναι ένα από τις καλύτερες επιλογές για high tech κινητο. πολύ καλή οθόνη και ταχύτατο Είχα iphone 3gs και με έτρωγε η δικιά μου να αγοράσω το 4 το 8αρι μιας και το budget ηταν max 450. Οι επιλογές μου ηταν samsung SGS3 iphone 4 ή xperia P ή Τ. Πήγα και τα επεξεργάστηκα στο mall αρκετές φορές στα stand των καταστημάτων .. Εντυπώσεις για SGS3 ωραία οθόνη 4.6 γρήγορο αποκρίνεται άμεσα πολλές δυνατότητες δυνατή κάμερα κτλ κτλ αλλά αισθητικά μέτριο. Θυμίζει παντόφλα.Το καταλαβαίνεις αν το πιάσεις στο χέρι, τουλάχιστον για τα δικά μου δεδομένα. Αυτο δεν σημαίνει οτι δεν είναι απο τα καλύτερα smartphone στην αγορά. Xperia S πολύ ωραία οθόνη 4.3 ιντσες γρήγορο με προβλημάτισαν όμως λίγο τα touch κουμπάκια του.Δεν αποκρινόνταν κάποιες φορές άμεσα αλλά ίσως ηταν και θέμα συνήθειας.Δυστηχώς επιβαιβεώθηκα σε ενα review του youtube. Τιμή εξαιρετική για τις δυνατότητες του. Iphone 4 πολύ μικρό .Οι 3.5 ιντσες αποτελουν παρελθόν για μένα. Οι δυνατότητες του για 440 ευρώ κινητό είναι πίσω σε σύγκριση με αλλα της κατηγορίας του οπότε απορρίπτεται.Δεν υπερτερεί σε τίποτα συγκριτικά με καλά android της τάξης των 250 300 ευρώ και άνω.Το ίδιο ισχύει και για το 4S. Υπολείπεται αρκετά σε τεχνικά χαρακτηριστικά .Φυσικά και αυτό έχει πολύ όμορφο design αλλα 8GB με περιορισμούς ios, μονοπύρηνο μη υποστήριξη 4G 5mpx και την apple να κάνει κάποιες κολοτούμπες τον τελευταίο καιρό.. Μόλις είδα το XPERIA Τ είπα αυτο το κινητό θέλω . Το σύγκρινα δίπλα στο iphone 4 και SGS3 και αλλα κινητα ειναι οτι καλύτερο εχω δει και αισθητικά αλλά και σε δυνατότητες.Παρότι εχει 4.55 ιντσες δεν έχει καμία σχέση οπτικά με το Galaxy .Ειναι μαζεμένο λεπτό και γενικότερα ενα πανέμορφο κινητό και φοβερό desing. Στο χέρι το νιώθεις πολύ ωραία και καμία σχέση οπως το SGS3 . Οσο αναφορά ταχύτητα δεν λαγκάρει ποτέ το touch αποκρίνεται άμεσα πηγαίνει γενικότερα σφαίρα . Τα χρωματα της οθόνης ειναι ζεστά και ζωντανά εναντι των ψυχρών χρωμάτων της retina . Η φωτογραφική του απλά τέλεια.. Βγάζω συνέχεια φωτογραφίες απίθανη ποιότητα.Φυσικά δεν έχω απαιτήσεις επαγγελματικής φωτογραφίας DSLR αλλά στα μάτια μου με ικανοποιέι πολύ το αποτέλεσμα. Είχα και τις 2 οθόνες δίπλα δίπλα με το iphone 4 και έκανα συγκρίσεις στο σπίτι μου φυσικά. Δεν υποτιμώ το iphone το οποίο ξαναλέω ειναι πανέμορφο smartphone αλλά πολλά λεφτά και ειναι πισω σε όλα. Για το iphone 5 θεωρώ οτι με τόσα λεφτα παίρνεις 2 high end κινητά με ίσες ή και καλύτερες δυνατότητες. Δεν θεωρώ οτι το XPERIA Τ εχει κάτι να ζηλέψει απο το iphone 5 αλλα το αντίθετο. Στο μόνο που θα έλεγα οτι υπερτερεί το iphone 5 είναι το αλουμινένιο σασί του το οποίο θα βάλεις και πάλι πλαστική θηκη να μην το γρατζουνίσεις και στην ουσία δεν θα το χαρείς.Οπως εχω κάνει και στο πανάκριβο macbook pro 15 που έχω αλλα και στο ipad 4.. Επίσης ενα μεονέκτημα κατα την γνώμη μου πάντα είναι οτι το iphone 5 ειναι μακρόστενο στις 4.0 ιντσες.Ισως μια εκδοση με 4.3 οθόμη να ηταν απίθανη.. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2013 από Prof_Chaos 1
bill987 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Το iPhone έχει δικά του υπερ και κατά όπως και ένα κινητό με android λειτουργικό, μην είσαι απόλυτος. Επίσης το iPhone δεν είναι για τους ποζεράδες μόνο (στην Ελλάδα είναι πανάκριβο μόνο, Γερμανία που ήμουν με μέτριο συμβόλαιο το έπαιρνες), υπάρχουν άνθρωποι που το προτιμούν για τη λειτουργικότητά του, οπότε μη λέμε ότι θέλουμε. Και η τιμή του S3 εκεί κυμαίνεται, οπότε εύλογα είναι ποζέρια και αυτή που έχουν S3...; not. Το value for money έχει να κάνει και με το τι ζητάς από ένα κινητό. Δεν είναι μόστρα, είναι μάρκα κινητού που έχει εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά και λειτουργικό. Δεν μπορεί να αρέσει σε όλους βέβαια, αλλά το να το κατακρίνεις - τότε ότι και να πεις καταρρίπτεται. Δεν αρέσει σε όλους η BMW ή η Mercedes αντίστοιχα, για άλλον είναι υπερτιμημένο και για άλλον αξίζει και το τελευταίο ευρώ. Όπως τα λέει ο φίλος πιο πάνω, iphone 4s ή 5 (αν δεν ήταν τόσο ακριβό θα πουλούσε 5 φορές πιο πάνω)! Προσοχή, δεν λέω ότι αξίζει τα 739€ που ζητάνε, απλά είναι ένα όμορφο και εύκολο κινητό ! Προσωπικά προτιμώ iphone (από την 2η γενιά και μετά το έχω και το αλλάζω) για την ευκολία χρήσης και του ότι ποτέ μα ποτέ δε κολλάει! Λίγο έπαιξα-δοκίμασα android (όχι siii) και δεν μπόρεσα να το συνηθίσω με τίποτα!! ααα και μου αρέσει η bmw Όσο αυτό που λένε ότι είναι για μόστρα, πλέον δεν ισχύει γιατί όπως είπε και ένα άλλος φίλος πιο πάνω, το βάζουν 1000 δόσεις και το έχουν όλοι!
Prof_Chaos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Μια διευκρίνηση ως χρήστης iOS και iPhone 3GS για σχεδον 3 χρόνια, μου πήρε 10 λεπτά να εξοικειωθω σε android. Είναι παν εύκολο και κυρίως εύχρηστο χωρίς τους περιορισμούς που μας είχε μάθει η apple.. Το iPhone είναι ποιοτικά λίγο καλύτερο όσο αναφορά τα υλικά του και συγκριτικά με sgs3 και Xperia T τουλάχιστον. Δν μιλάω για οθόνη αλλά για το σασι του ως αίσθηση. Σας παραθέτω την εμπειρία μου ως χρήστης και των 2 λειτουργικών και χωρις να κάνω εικασίες. Οσο αναφορά την εμφάνιση του καθε κινητου είναι κάθαρα υποκειμενικό.. Το android εχει ωειμασει και εχουν βγει αρκετά πλέον αξιόλογα smartphones για να πηγαίνουμε τυφλά προς το iPhone. Σας το λέω ως κάτοχος ipad 4 και MacBook Pro από τα οποία είμαι πολύ ικανοποιημένος.
dimos47ki7 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 HTC oneX plus...έτσι έχεις το καλύτερο smartphone που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή, και κανεις και ξεχωρίζεις και από τις ορδές των apple και gs3 που κυκλοφορούν. Αποστολή από το HTC Sensation XE with Beats Audio με τη χρήση Insomnia App
Voodooman Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Επί χρόνια φοβοόμουν το android, όλο ανέβαλα το πέρασμά μου σε αυτό, γιατί βαριόμουν να κάτσω να μαθαίνω από την αρχή ένα λειτουργικό. Τελικά πριν από 2 βδομάδες έκανα την κίνηση και πήρα το GS3. Σε μία ημέρα ήξερα τα περισσότερα από τα βασικά και την τέταρτη ημέρα έκανα backup, δεν είχα κάτι άλλο να ψάξω ή να προσθέσω. Είναι τρομερό το πόσο καλορυθμισμένο είναι αυτό το κινητό, όλα πάνω του δουλεύουν πολύ αρμονικά. Τα πλαστικά και η αίσθηση στο χέρι δεν είναι και ό,τι καλύτερο, αλλά με μία καλή θήκη αυτό ξεπερνιέται εύκολα. Το πρόβλημά μου είναι αλλού, στο μέγεθος. Απίθανη η οθόνη, τρομερή εμπειρία χρήσης, αλλά για εμένα είναι πολύ μεγάλο. Όχι ότι με δυσκολεύει ή δεν με βολεύει πραγματικά, αλλά σίγουρα δεν είναι και ό,τι πιο φορητό, δεν το πετάς σε μία τσέπη και το ξεχνάς, θέλει να το έχεις στον νου σου.
bill987 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Αυτό το θέμα ψιλοέχω και εγώ... Φοβάμαι το android ότι θα με δυσκολέψει αφάνταστα (λίγο ου δοκίμασα, χαλάστηκα), έχω iphone από το 2 και μετά, τα πουλάω και παίρνω το επόμενο! Μόλις πούλησα το 4ς και ψάχνομαι, είμαι ανάμεσα στο σ3 και το 5!! Για να πω την αλήθεια, την δεδομένη στιγμή λυπάμαι να δώσω 200 ευρώ επιπλέον να πάρω το 5'αρι.. Για να δούμε τι θα δούμε!!
TEOKOS Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Αυτό το θέμα ψιλοέχω και εγώ... Φοβάμαι το android ότι θα με δυσκολέψει αφάνταστα (λίγο ου δοκίμασα, χαλάστηκα), έχω iphone από το 2 και μετά, τα πουλάω και παίρνω το επόμενο! Μόλις πούλησα το 4ς και ψάχνομαι, είμαι ανάμεσα στο σ3 και το 5!! Για να πω την αλήθεια, την δεδομένη στιγμή λυπάμαι να δώσω 200 ευρώ επιπλέον να πάρω το 5'αρι.. Για να δούμε τι θα δούμε!! Αν θες άκου με. Μετά απο την δική μου εμπειρία (κατοχή)με Xperia mini,htc desire,htc desire hd, galaxy s1, iPhone 3gs, iphone4,galaxys2, htc onex,iphone4s, galaxys3,iPhone 5, lg Optimus p880 τα ιphone δικαιώνουν το ντόρο που έχει γίνει για αυτά (τουλάχιστον για μένα)
stambo Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 iPhone 5 device 16gb 520 ευρώ Καναδά <CGImage 0x1fdac510>
bill987 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Αν θες άκου με. Μετά απο την δική μου εμπειρία (κατοχή)με Xperia mini,htc desire,htc desire hd, galaxy s1, iPhone 3gs, iphone4,galaxys2, htc onex,iphone4s, galaxys3,iPhone 5, lg Optimus p880 τα ιphone δικαιώνουν το ντόρο που έχει γίνει για αυτά (τουλάχιστον για μένα) Τελικά την έκανα την μαμακία, πήρα το 5άρι , αύριο θεωρητικά το έχω στο χέρι!
Voodooman Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Τελικά την έκανα την μαμακία, πήρα το 5άρι , αύριο θεωρητικά το έχω στο χέρι! Εμείς,πάντως, το χρέος μας το κάναμε και αμαρτία δεν έχουμε! 1
Prof_Chaos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Τελικά την έκανα την μαμακία, πήρα το 5άρι , αύριο θεωρητικά το έχω στο χέρι! καλορίζικο ! εξαιρετικό κινητό και ποιότητα κατασκευής.. Απλά ειναι αρκετά ακριβό σε σχέση με τα υπόλοιπα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα