Προς το περιεχόμενο

samsung galaxy s3 ή iphone 5,4s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το iphone στην ελλαδα παντως αμα σε δουν να το εχεις ή λεφτα θα σε πουνε ή πολυσιοπαιδο στο σχολειο ή ποζερο ! τωρα στην γερμανια και στις αλλες χωρες δεν ξερω πως ειναι παντως εδω αυτο ισχυει .Και κακα τα ψεματα το 60 % που το αγοραζει ειναι παιδια που θελουν να το πεξουν καπιοι χωρις να γνωριζουν τις ιδιαιτερες ικανονοτητες του iphone γενικοτερα . Απο μενα +s3 διοτι η τιμη ειναι πιο κατω και εχουν τα ιδια χαρακτηριστικα και το S3 βγηκε και ενα 5μηνο πιο νωρις .

Μιλάμε για τη λάθος εικόνα που έχει περάσει στον κόσμο εδώ στην Ελλάδα, ωστόσο, αν ο Έλληνας αντιλαμβάνεται το iPhone με κριτική που τείνει προς τον κομπλεξισμό (σύμφωνα με τα λεγόμενα σου στην αρχική σου πρόταση) , τότε δεν φταίει ούτε το iPhone, ούτε οι κάτοχοι αυτού. 

Δηλαδή όσοι έχουν Android, ξέρουν όλες τις λειτουργίες του; μου κάνεις πλάκα, σίγουρα. Εγώ που έχω Windows 7 και δεν γνωρίζω κάποιες λειτουργικές του πτυχές, σημαίνει ότι τα έχω για ποζεριά;

Όσον αφορά το S3, είναι μοναδικό και ενα αξιόλογο κινητό - ας μην το συγκρίνουμε όμως με κάτι που είναι διαφορετικό με άλλα υπερ και άλλα κατά και ειδικά με τέτοια παραδείγματα.

Δημοσ.

πιο κινητο εχει τις περισοτερες πΩλησεις ?

Αυτό είναι το θέμα; Άστο man. Η ουσία του post μου ήταν άκρως διαφορετική με 0 ίχνος σύγκρισης. Αν επιθυμείς τη συζήτηση, να αντιλαμβάνεσαι και την ουσία αυτής.

Δημοσ.

φιλε εχεις δικαιο σε οτι αναφορα την νεοτροπια των ελληνων και κυριως τις νεολαιας . Απο και και περα και 2 κινητα ειναι ειναι γαματα απλα ο καθε χρηστης κλεινει σε καπιο αλλο πιο πολυ . Αλλα για μεν ακια παλι σε λεω πως το Σ3 πεζει πιο πολυ λογω τιμης κιολας .

COMing SAmSUnG S4

Δημοσ.

samsung galaxy s3.Ίδια και καλύτερα χαρακτηριστικά και φθηνότερο.Τί άλλο να θέλει κανείς;

αυτο λεω , και ακομα το s3 βγηκε και κανα 5 μηνο πιο νωρις ...
Δημοσ.

φιλε εχεις δικαιο σε οτι αναφορα την νεοτροπια των ελληνων και κυριως τις νεολαιας . Απο και και περα και 2 κινητα ειναι ειναι γαματα απλα ο καθε χρηστης κλεινει σε καπιο αλλο πιο πολυ . Αλλα για μεν ακια παλι σε λεω πως το Σ3 πεζει πιο πολυ λογω τιμης κιολας .

COMing SAmSUnG S4

Σωστός, αυτό είπα και εγώ στην ουσία - τα βρήκαμε! Για να δούμε και το S4, ως τώρα όλα καλά σύμφωνα με τα τελευταία νέα.

Δημοσ.

Δηλαδη πως μπορει ενας ανθρωπος να κανει τοσα ορθογραφικα λαθη?

Με τους μαματους,ορθογραφους των κινητών μας!!!:P

Δημοσ.

Με τους μαματους,ορθογραφους των κινητών μας!!! :P

πάντως το iphone 4s έχει μια χαρά ορθογράφο! :P αμαν πια με το θάψιμο στα iphone- είναι πανέμορφα και πανεύκολα τηλέφωνα!

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κανένα απο αυτά η γνώμη μου αλλά το Xperia t

είχα κι εγώ το διλειμα αυτό και δικαιώθηκα με την επιλογή μου.

Επεξ/σία από Prof_Chaos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...