Beerloah Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Άντε πάλι με τα "είναι καλύτεο!!!111oneone" τύπου σχόλια, μερικοί δεν θα μεγαλώσουν ποτέ, κομπλεξισμός σε ολου του το μεγαλείο. Και τα τρία είναι πολύ καλά κινητά, ίσως τα πιο κορυφαία αυτή τη στιγμή. Με υπέρ και κατά.
NikosKallithea Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 παιδια κατεληψα στο s3 αλλα λετε να το αγορασω τωρα η να περιμενω να βγει το s4 ωστε να πεσει η τιμη του ? και ακομα θελω να το παρω με συνδεση σε πιο καταστημα μου προτινετε να κανω ωστε να πεσει οσο το περισοτερο γινετε η τιμη του με την συνδεση ? Αν περιμένεις κανένα χρόνο ακόμα οκ αλλά μετά μπορεί να βγει το 5 και να πέσει η αξία του 4, και μετά να βγει το 6 και να πέσει η άξια του 5, και μετά να βγει το......
mrsmokes Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 ωραια φιλε καταλαβα τωρα για την συνδεση σε πιο καταστημα να παω και ποσο περιπου θα πεσει η τιμη της συσκευης ?
NikosKallithea Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 ωραια φιλε καταλαβα τωρα για την συνδεση σε πιο καταστημα να παω και ποσο περιπου θα πεσει η τιμη της συσκευης ? Αυτο ειναι πλεον δικο σου θεμα, τι σύνδεση θελεις επιδότηση αν έχεις κλπ.
ektor7 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 IPhone 4s και ας τους αλλους,να χτυπιούνται! Sent from my GT-I9300 using Insomnia 2
Vasilisxd Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 iPhone 5. Sent from my iPhone using Insomnia Έχω χάσει επεισόδια ! Δεν σε αναγνωρίζω !!! ***** Galaxy S3 και από εμένα ***** 1
Redshift Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 iphone 5! και πολυ καλη κατασκευη και μουρη στο καβουρι και υψηλη μεταπωλειτική αξια. το αντροιτ εχει ελευθερια αλλα ειναι ποιο αλητικο...το αηφοουν ειναι ποιο αριστοκρατικο(γιατυο το εχουν ολες οι ψωναρες)και σε κανει να νομιζεις οτι διαφερεις απο το κοπαδι.. πως ακριβως διαφερεις απο το κοπαδι οταν η καθε κουτση μαρια εχει iphone πολλες φορες κανοντας το σκατο της παξιμαδι η με απειρες δοσεις u name the shit? (ολα αυτα εξαιρουμενων των συνειδητοποιημενων) αν θες κατι απροβληματιστο αλλα κλειστο και με αρκετους περιορισμους που ομως δουλευει οπως πρεπει τοτε iphone αν εισαι εστω κ λιγο geek η alternative τοτε S3 1
mrsmokes Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 παιδια το σ3 πιστευω πως ειναι καλυτερο κινητο απο το iphone 5 απλως η apple εχει κινιθει καλυτερα σε θεμα marketing γιαυτο πουλαει οτι τιμη και να πεζει . Tο μονο που με χαλαει στο σ3 ειναι το μεγεθος του το iphone σε αυτο κερδιζει με διαφορα . ΚΑι οσο για το iphone οτι αμα το εχεις θα πουλας μουρη και μοστρα πιστευω πως με το s3 θα το κανεις παραπανω , επισης το εχουν πολυ διασημοι οπως ο cristiano rocanldo
Grey Warden Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 IPhone 4s και ας τους αλλους,να χτυπιούνται! Sent from my GT-I9300 using Insomnia Ακόμα και το Xperia Sole είναι καλύτερο από το 4s με εξαίρεση την κάμερα. Λυπηθείτε μας που θα σκάσει 400+ ευρώ για ένα τέτοιο κινητό. Το s 3 είναι απλά καλύτερο. Δεν έχει να κάνει με πούλημα μούρης και αν το έχει ο Κριστιάνο και ο Μέσι και δεν ξερω γω ποιος. Όταν απαντάμε σε θέματα επιλογής του κινητού οφείλουμε να απαντάμε με κριτήριο την τιμή και αυτά που προσφέρει. Value for money για να το πω και στα ελληνικά. Δεν είμαι υπάλληλος καταστήματος για να παπαγαλίζω αν ειδατε το καινούργιο iphone ή να μου το έχουν πρώτη φάτσα στις βιτρίνες και ειδική κατηγορία στα sites των μεγάλων αλυσίδων. Ας αγοράσουν iphone οι συνειδητοποιημένοι ( ; )
basilis5 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 τιμιο το sole αλλα μην λεμε ανακριβειες και σχηματιζουμε λαθος εντυπωσεις.
ektor7 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Ακόμα και το Xperia Sole είναι καλύτερο από το 4s με εξαίρεση την κάμερα. Λυπηθείτε μας που θα σκάσει 400+ ευρώ για ένα τέτοιο κινητό. Το s 3 είναι απλά καλύτερο. Δεν έχει να κάνει με πούλημα μούρης και αν το έχει ο Κριστιάνο και ο Μέσι και δεν ξερω γω ποιος. Όταν απαντάμε σε θέματα επιλογής του κινητού οφείλουμε να απαντάμε με κριτήριο την τιμή και αυτά που προσφέρει. Value for money για να το πω και στα ελληνικά. Δεν είμαι υπάλληλος καταστήματος για να παπαγαλίζω αν ειδατε το καινούργιο iphone ή να μου το έχουν πρώτη φάτσα στις βιτρίνες και ειδική κατηγορία στα sites των μεγάλων αλυσίδων. Ας αγοράσουν iphone οι συνειδητοποιημένοι ( ; ) Πάντος εδω που είμαι,πρώτη φάτσα στις βιτρίνες είναι το sgs3 και όχι το IPhone 5!Και οι υπάλληλοι,σπροχνουν κανονικά το sgs3 και μερικές φορές προτινουν και το note2!
nikoskon Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Υπερβολές. Sent from my iPhone using Insomnia
Chrisigia Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 ΚΑι οσο για το iphone οτι αμα το εχεις θα πουλας μουρη και μοστρα πιστευω πως με το s3 θα το κανεις παραπανω , επισης το εχουν πολυ διασημοι οπως ο cristiano rocanldo Εντοπίζω ένα διακριτικό ψωνισματάκι εδώ αγαπητέ μου ή κάνω λάθος; Η ουσία είναι μία: για το iPhone θα δώσεις παραπάνω λεφτά χωρίς προφανή λόγο, ενώ με το S3 έχεις value for money. Αυτό κράτα μόνο και χέσε τη μόστρα και τον κάθε διάσημο που το κουβαλάει... ήμαρτον Θεούλη μου!
Beerloah Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Εντοπίζω ένα διακριτικό ψωνισματάκι εδώ αγαπητέ μου ή κάνω λάθος; Η ουσία είναι μία: για το iPhone θα δώσεις παραπάνω λεφτά χωρίς προφανή λόγο, ενώ με το S3 έχεις value for money. Αυτό κράτα μόνο και χέσε τη μόστρα και τον κάθε διάσημο που το κουβαλάει... ήμαρτον Θεούλη μου! Το iPhone έχει δικά του υπερ και κατά όπως και ένα κινητό με android λειτουργικό, μην είσαι απόλυτος. Επίσης το iPhone δεν είναι για τους ποζεράδες μόνο (στην Ελλάδα είναι πανάκριβο μόνο, Γερμανία που ήμουν με μέτριο συμβόλαιο το έπαιρνες), υπάρχουν άνθρωποι που το προτιμούν για τη λειτουργικότητά του, οπότε μη λέμε ότι θέλουμε. Και η τιμή του S3 εκεί κυμαίνεται, οπότε εύλογα είναι ποζέρια και αυτή που έχουν S3...; not. Το value for money έχει να κάνει και με το τι ζητάς από ένα κινητό. Δεν είναι μόστρα, είναι μάρκα κινητού που έχει εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά και λειτουργικό. Δεν μπορεί να αρέσει σε όλους βέβαια, αλλά το να το κατακρίνεις - τότε ότι και να πεις καταρρίπτεται. Δεν αρέσει σε όλους η BMW ή η Mercedes αντίστοιχα, για άλλον είναι υπερτιμημένο και για άλλον αξίζει και το τελευταίο ευρώ.
mrsmokes Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 το iphone στην ελλαδα παντως αμα σε δουν να το εχεις ή λεφτα θα σε πουνε ή πολυσιοπαιδο στο σχολειο ή ποζερο ! τωρα στην γερμανια και στις αλλες χωρες δεν ξερω πως ειναι παντως εδω αυτο ισχυει .Και κακα τα ψεματα το 60 % που το αγοραζει ειναι παιδια που θελουν να το πεξουν καπιοι χωρις να γνωριζουν τις ιδιαιτερες ικανονοτητες του iphone γενικοτερα . Απο μενα +s3 διοτι η τιμη ειναι πιο κατω και εχουν τα ιδια χαρακτηριστικα και το S3 βγηκε και ενα 5μηνο πιο νωρις .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα