Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σε αλλα πριζακια οχι σε αλλους οροφους.το ρουτερ για να δοκιμαστει στην κεντρικη πρεπει να την ανοιξεις και να αφησεις μονο τα 2 καλωδια του οτε και οχι ολα τα αλλα γιατι ειναι διακλαδωσεις και ας μην εχεις τιποτα πανω.επηρεαζει πολυ αντιθετα με το adsl.
για το must εννοω οτι ανοιγεις κεντρικο πριζακι.τα 2 καλωδια απο οτε πανε στο line του splitter.το dsl παει στο dsl router και στο Phone συνδεεις με μια ματιση ολα τα αλλα καλωδια που πανε στο υπολοιπο σπιτι γιανα εχεις τηλεφωνο στα υπολοιπα πριζακια.μετα τα τηλεφωνα δεν θελουν φιλτρο.αν τωρα εχεις πολλα καλωδια προς καθε δωματιο μπορεις να στειλεις το adsl μεχρι το δωματιο που θες.λιγα σπιτια εχουν πολλα καλωδια οταν εχουν ραζιμ.αν εχεις δικτυου εκει ολα ειναι ευκολα.αν το γυρισεις adsl τοτε δεν ειναι
υποχρεωτικα τα παραπανω αν και θα καναν την γραμμη να παιξει λιγο καλυτερα.τα ιδια με πριν θα παιζεις αμα τα αφησεις οπως ειταν.

αλλα κοιτα την καλωδιωση .θα πρεπει αν  τα κανεις σωστα να πιασεις τα 25 mbit Που επιασε ο οτε κατω.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οι διακλαδώσεις αν δεν είναι ενεργοποιημένο κάποιο πριζάκι μειώνουν και πάλι το vdsl?

ναι.και αυτο bridge tap ειναι.το δοκιμασα κιολας και μου σκιζε παλι το vdsl.

Δημοσ.

ναι.και αυτο bridge tap ειναι.το δοκιμασα κιολας και μου σκιζε παλι το vdsl.

οπότε δεν πιάνει αυτό..

το snr στο vdsl ανπροτείνει ο φίλος να του κατεβάσουν στο 6? ή αν κάνει κάνα πείραγμα στο snr? βέβαια δεν ξέρω αν γίνεται με το ρούτερ που δίνει ο ΟΤΕ στο vdsl

Δημοσ.

ο παροχος δεν προκειται να του το κατεβασει πιο κατω.πχ η forthnet δινει 8αρι νομιζω στο vdsl>ο οτε δεν ξερω θα σε γελασω.τωρα αμα το πειραξει αυτος οκ μπορει να το δοκιμασει αν υποστηριζεται το ρουτερ του

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...