Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κομπλεξ παλι σε αφθονια.
"Δες αυτον, δεν ακολουθει τα δικα μου προτυπα σωματικης εμφανισης και εχει τατουαζ και μουσια, τι καραγκιοζης"
Δεν απευθυνομαι σε καποιον συγκεκριμενα προς αποφυγη παρεξηγησης

Δημοσ.

Κομπλεξ παλι σε αφθονια.

"Δες αυτον, δεν ακολουθει τα δικα μου προτυπα σωματικης εμφανισης και εχει τατουαζ και μουσια, τι καραγκιοζης"

Δεν απευθυνομαι σε καποιον συγκεκριμενα προς αποφυγη παρεξηγησης

Μα αυτό το είπε κάποιος δύο posts πριν από εσένα, συγκεκριμένα. :confused:

Δημοσ.

Μα αυτό το είπε κάποιος δύο posts πριν από εσένα, συγκεκριμένα. :confused:

Δεν ειναι ο μονος που το σκεφτεται ουτε θελω να μπω σε ανουσιο διαλογο. 

Δημοσ.

Όταν κάνεις κάτι (τέτοιο) απλά για να το κάνεις, χωρίς να έχεις κατασταλάξει στο γιατί θες να το κάνεις, απλά είναι κάτι που το κάνουν οι περισσότεροι, είναι κάπως καραγκιοζιλίκι.

Οι έφηβοι δικαιολογούνται μέχρις ενός σημείου λόγω ηλικίας, οι μεγαλύτεροι sorry αλλά δεν.

Και τέλος πάντων, δε δείραμε και κανέναν, προσωπικά έκανα λόγο απλά για επιπολαιότητα.

• Like 2
Δημοσ.

Όταν κάνεις κάτι (τέτοιο) απλά για να το κάνεις, χωρίς να έχεις κατασταλάξει στο γιατί θες να το κάνεις, απλά είναι κάτι που το κάνουν οι περισσότεροι, είναι κάπως καραγκιοζιλίκι.

Οι έφηβοι δικαιολογούνται μέχρις ενός σημείου λόγω ηλικίας, οι μεγαλύτεροι sorry αλλά δεν.

Και τέλος πάντων, δε δείραμε και κανέναν, προσωπικά έκανα λόγο απλά για επιπολαιότητα.

Θα με ενδιεφεραν πολυ τα στατιστικα αφηρημενων τατουαζ εναντι συνολικων.

Τι λες, θα ηταν ενα ποσοστο μεγαλυτερο του 5% πχ? Νομιζω πως οχι.

Απλα παιρνει πολυ εκταση σαν ας πουμε ενας στους τρεις να το μετανιωνει, τουλαχιστον οπως το αντιλαμβανομαι, πραγμα με το οποιο διαφωνω. (Εκταση οχι στο συγκεκριμενο θρεντ, γενικα σε συζητησεις, αναλυσεις, αποψεις κλπ.)

Δημοσ.

Πρώτον, υπάρχει εκπομπή που πραγματεύεται ακριβώς αυτό, την αφαίρεση/κάλυψη tattoo, αμερικάνικη βέβαια.

Μόνο και μόνο από εκεί καταλαβαίνεις ότι δεν παίζει να είναι σπάνιο φαινόμενο. Τώρα αν μιλάς για Ελλάδα δεν ξέρω, αλλά σε κάποια πράγματα είμαστε τα ίδια με Αμέρικα, αν όχι χειρότερα.

Επίσης σκέψου πόσοι θα είναι εκείνοι που έχουν βαρεθεί ή αδιαφορούν πλέον για το tattoo που έχουν κάνει, απλά δεν έχουν μπει στη διαδικασία να σκέφτονται ενδεχόμενη αφαίρεση/κάλυψη.

Δεύτερον, δεν αναφέρθηκα αποκλειστικά στο να κάνει κάποιος tattoo, αλλά στο να ακολουθεί αυτό που προστάζει η μόδα κάθε εξάμηνο, χρόνο, διετία κ.λπ..

Για μένα μαγκιά είναι να δημιουργείς τη μόδα (αν «πρέπει οπωσδήποτε» να είσαι μέρος της), όχι να την ακολουθείς. Δεν είσαι τόσο γαμάτος ώστε να δημιουργήσεις μόδα που θα ακολουθήσουν κι άλλοι; Κάνε κάτι δικό σου αδιαφορώντας για το τι προστάζει η μόδα.

Π.χ. τα μούσια (αυτά τα συγκεκριμένα τα μοδάτα), πριν 10 χρόνια δεν έβλεπες κανέναν να τα καλλιεργεί. Γιατί; Έπρεπε να δουν κάποιον άλλον (τον γαμάτο που λέγαμε) και να σκεφτούν «θα το κάνω κι εγώ».

Άλλο παράδειγμα είναι π.χ. το καπέλο. Πόσους νέους βλέπεις να φορούν καπέλο (αυτά τα κλασικά, όχι του NBA) στην καθημερινότητα ή στη δουλειά; Κανέναν. Γιατί;

Αν όμως «δημιουργηθεί» του χρόνου η μόδα του καπέλου, ξαφνικά θα τρέξουν πολλοί ν' αγοράσουν καπέλο και θα είναι «και γαμώ» να φοράς καπέλο στο Μετρό, στην Ερμού, στη δουλειά, στο ταξίδι.

Ε θα είναι ή δε θα είναι καραγκιοζιλίκι αν γίνει κάτι τέτοιο;

Αν τους ρωτήσεις όμως, οι περισσότεροι θα σου πουν «μ' αρέσει», «το γουστάρω», «με εκφράζει» και τα λοιπά κλασικά εικονογραφημένα.

• Like 5
Δημοσ.

Πρώτον, υπάρχει εκπομπή που πραγματεύεται ακριβώς αυτό, την αφαίρεση/κάλυψη tattoo, αμερικάνικη βέβαια.

Μόνο και μόνο από εκεί καταλαβαίνεις ότι δεν παίζει να είναι σπάνιο φαινόμενο.

Φέρστ γουόρλντ πρόμπλεμς.

Α ναι,όταν αναφέρουμε την μόδα/μαγκιά/κλίκα που πρέπει να είμαστε οπωσδήποτε μέρος της,"καίμε" και τους καπνιστές ή επειδή το ξεκινάνε απο την εφηβεία τους έχουν το ακαταλόγιστο; 

Δημοσ.

το επαγγελμα του μελοντος ειναι εδω!!!

πού εδώ; σε αυτό το τόπικ; :huh:

καφενειακός σχολιασμός ζητημάτων που κανονικά είναι δίλεπτο τηλεφώνημα σε επαγγελματία του είδους και πρότερο γούστο καπέλο του καθενός; :huh:

φίλε μου, τότε θα είχα εξασφαλίσει και τα εγγόνια μου :huh:

Δημοσ.

Όπως είπα, κατά τη γνώμη μου η (μικρή ή μεγάλη) ηλικία αποτελεί ελαφρυντικό για διάφορες συμπεριφορές, το ίδιο ισχύει και για το κάπνισμα, ή καλύτερα το ξεκίνημα του καπνίσματος.

Η συνέχισή του όμως και η αναγωγή του σε συνήθεια είναι άλλο πράγμα, εκεί περνάμε στον εθισμό, άλλο ένα «ελαφρυντικό», αν μπορώ να το θεωρήσω ως τέτοιο.

Αλλά για ν' απαντήσω στην ερώτησή σου, και παρόλο που δεν είμαι φανατικός αντικαπνιστής, κατά τη γνώμη μου και το κάπνισμα ανήκει σε όσα ανέφερα πιο πάνω.

Δημοσ.

Όπως είπα, κατά τη γνώμη μου η (μικρή ή μεγάλη) ηλικία αποτελεί ελαφρυντικό για διάφορες συμπεριφορές, το ίδιο ισχύει και για το κάπνισμα, ή καλύτερα το ξεκίνημα του καπνίσματος.

Η συνέχισή του όμως και η αναγωγή του σε συνήθεια είναι άλλο πράγμα, εκεί περνάμε στον εθισμό, άλλο ένα «ελαφρυντικό», αν μπορώ να το θεωρήσω ως τέτοιο.

Αλλά για ν' απαντήσω στην ερώτησή σου, και παρόλο που δεν είμαι φανατικός αντικαπνιστής, κατά τη γνώμη μου και το κάπνισμα ανήκει σε όσα ανέφερα πιο πάνω.

Συμφωνώ με αυτά και με τα προηγούμενα που έγραψες... και ειδικά για το κάπνισμα.

Αδύναμοι χαρακτήρες, να προσθέσω. Weakness disgusts me.

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνώ με αυτά και με τα προηγούμενα που έγραψες... και ειδικά για το κάπνισμα.

Αδύναμοι χαρακτήρες, να προσθέσω. Weakness disgusts me.

Ακριβώς. Το κάπνισμα (εκτός αν είσαι με καρκίνο τελευταίο στάδιο και καπνίζεις όχι κάτι τόσο εμπορικό), δηλώνει αδυναμία χαρακτήρα.

Με το τελευταίο, το μαύρο πλαίσιο στην προηγούμενη σελίδα πάντως, πόνεσα...

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι λίγο ή πολύ, όλοι έχουμε αδυναμίες, αν και με το κάπνισμα/ποτό/γλυκά κ.λπ. το πάμε αλλού, ενώ αρχικά έγινε λόγος για τάσεις μόδας.

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, wolf2999 είπε

Κοψτε λιγο αυτο που λετε ολοι σας μοδα...να σκεφτοσουν οταν το εκανες το τατουαζ και βλακεις...ωραια νεος ειναι ο ανθρωπος και μπορει να κανει και ενα λαθος...αντι να απαντησει καποιος στην αρχικη ερωτηση καθεστε και προσπαθειτε να το παιξετε εξυπνοιι....απο το να δωσετε λυση καποιοι καθεστε και απλα λετε τα δικα σας

Στο ερώτημα που τέθηκε εξ'αρχής απάντησαν όσοι ήξεραν οπότε δεν υποστηρίζεται από κάπου αυτό που λες.Απάντησαν και συνεχίζουν σε έναν διάλογο/κουβέντα που θεωρούν πως πρέπει ή απλά θέλουν να συζητήσουν,το πρόβλημα που βρίσκεται ακριβώς;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...