Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω μεθοδους αφαιρεσης τατουαζ. Κατα ποσο ειναι αποτελεσματικοι? Καπου ακουσα για μια αλοιφη αφαιρεσης τατουαζ που την εφαρμοζεις εσυ ειναι κατι σαν θεραπεια και ειναι αυτη εδω http://www.2pharmacy.gr/product_info.php?products_id=6645&ref=bestprice.gr.

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για την κρεμα πρωτη φορα ακουω.Εγω ξερω τον "κλασσικο"τροπο με λειζερ οπου αναλογα τα χρωματα το εξαφανιζει σχεδον τελειως.Κ λογικα ξερεις κ το cover up που κανεις αλλο ταττου απο πανω.Παντως θα ρωτησω φιλο μου ταττουατζη μηπως ξερει για την κρεμα.

Δημοσ.

Aυτο που κανετε τατουαζ επειδη εχει ο κοσμος και ειναι της μοδας.. Δε μιλαω προσωπικα για εσενα. Γενικα.. Και ειδικα εχω δει να ρωτανε "Τι τατουαζ να κανω;;". Ρωτας για κατι που θα το εχεις μια ζωη πανω σου(αν δε το βγαλεις).

Και εγω με λειζερ ξερω παντως.

Δημοσ.

H αφαίρεση δεν ειναι κάτι τόσο απλό.

2 μεθόδους έχουμε αν και εσυ λογικά θα πας στη 1η (αν ειναι τοσο μικρό οσο φαντάζομαι)

Λέιζερ και πλαστική.

Το λέιζερ ειναι σχετικά επώδυνο με κόστος που ξεκιναει απο 150 ευρώ ανάλογα πάντα με τη περίπτωση. Οταν λέω επώδυνο μη φανταστείς οτι θα κλαις, απλά υπάρχει ενόχληση. Ουσιαστικά θα πονάς όπως όταν έκανες το τατου πάνω στον καρπό (κόκκαλο ειναι, λογικο). Για μικρο τατουαζ, κανα 20 λεπτο και εισαι οκ.

Ανάλογα με το αν θα ακολουθήσεις ακριβώς τις συμβουλές, το σημάδι που θα μείνει θα ειναι απειροελάχιστο.

Η 2η είναι πιο ακριβή. Σου αφαιρούν όλο το δέρμα και σου βάζουν άλλο, πιθανόν από τους γλουτους. Με τοπικη αναισθησία, φυσικά δε θα πονέσεις καθόλου και συνήθως μένει ένα πολύ μικρό σημαδάκι που με τον καιρό εξαφανίζεται. Χρόνος, καμια ωρίτσα και κόστος κανα 500ρικο το πολύ για κάτι μικρό.

Tην περίπτωση της αλοιφής δε τη ξέρω αλλά...εμπιστεύεσαι τωρα μια αλοιφή που θα κάνει τι ακριβως στο δέρμα σου?

Πως θα φυγει κάτι που έχει κεντηθεί στο δέρμα? Μόνο με κάψιμο φεύγει. Εν πάση περιπτωση βλέπω πως κάνει 120 ευρω η φιάλη και θα χρειαστείς καμια 20αρια.... ??Πας και κάνεις ένα λειζερ με 200 ευρω ξέρω γω  και σε 20 λεπτά εισαι οκ

Καλή επιτυχία :P

• Like 2
Δημοσ.

Το laser αφήνει ουλή, πάει ακριβά και δεν θα χρειαστεί μόνο 1 session. Άρα τα 150 (που μου φαίνονται λίγα, τελευταία φορά που το είχε πάρει το μάτι μου ήταν 250+) πάνε ανα session. Άσε την αφαίρεση και κατέβασε μανίκι :-)

Πληροφοριακά η κρέμα είναι chemical peeling.

Δημοσ.

To λειζερ αφηνει μονιμη ουλη σαν καψιμο στο σημειο που ειχες το τατουαζ.

Δεν υπαρχει ιχνος απ το τατουαζ,αλλα στο σημειο γινεται σα να εχεις υποστει βαθυ εγκαυμα.Πριν αρκετα χρονια το εχω δει,δεν γνωριζω αν εχει βελτιωθει η μεθοδος.

Δημοσ.

Είχα πάει κάποτε σε ένα ανάλογο σεμινάριο και απότι είχα μάθει εξαρτάται απ'τον χρόνο ζωής του τα χρώματα πχ. το μαύρο μελάνι φεύγει πιο εύκολα σε σχέση με τα πιο ανοιχτά χρώματα.... Γενικά υπάρχει περίπτωση να σου φύγει και τελείως αλλα συνήθως αφήνει μια σκιά απο κάτω.. ελπίζω να σε βοήθησα :D

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα  :) Κάνω μια έρευνα με άτομα που έχουν τατουάζ και άτομα που έχουν αφαιρέσει τατουάζ μεταξύ των 18 και 30.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε για να συμμετάσχετε είνα να συμπληρώσετε ένα ερωτηματολόγιο online για 10 λεπτά και μπορείτε να κερδίσετε 70 ευρώ στο Amazon! 

https://qtrial2015q4...7TYIT7Qp0FAZiL3

Επικοινωνήστε μαζί μου αν το συμπληρώσετε ή αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση  :)

Ευχαριστώ πολύ!

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Εχει κανει αφαιρεση κανεις προσφατα, να πει την εμπειρία του;
Οι τιμες απο τι εξαρτωνται;
Τις διαστασεις, το μερος του σωματος;
Ειναι μονιμη η αφαιρεση, μετα το laser και την πλαστικη;
Μετα ειναι το δερμα εκει λες και δεν υπηρχε ποτε τιποτε, ή εχει σημάδια;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...