lambroszekis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μην μπαίνετε στον κόπο.. φάτε τα σε σουβλάκια καλύτερα τα 20$ Ποσα σουβλακια αγοραζεις με 20$..; 1
sakis543 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μελετώντας λίγο προσεκτικά την όλη κατάσταση, κάποια πράγματα δεν δένουν μεταξύ τους... Ως τώρα έχει πουλήσει ο τύπος του αρχικού ποστ 2333 κομμάτια. Οι αγοραστές της 20ής Ιανουαρίου ρωτάνε ο ένας τον άλλον μέσω του feedback αν είναι αληθινό το tracking number. Αν υποθέσουμε πως πουλάει 500 την ημέρα και στο καπάκι δίνει και tracking number, τότε δύο τινά συμβαίνουν. Ή έχει οργανώσει την τέλεια κομπίνα για τα ανυποψίαστα θύματα ή έχουμε πρωτοφανή περίπτωση Κινέζου...Βέγγου, που τρέχει όλη μέρα στο ταχυδρομείο να στέλνει δέματα και να μοιράζει αβέρτα tracking number...Πράγμα το οποίο είναι ανέφικτο, όχι για 500 δέματα τη μέρα αλλά και για 20 ακόμα.
Themos3 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Ειναι αστειο που υπαρχει ακομα το θεμα.... 1
p14767 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 MC015 Important Message from eBay Loss Prevention Department "...We're writing to let you know that the listing for the following item you bid on has been removed: 221177885399 - 16GB 10" Google Android 4.0 IPS Capacitive Screen Tablet PC Dual Cam Bluetooth We strongly recommend that you do not complete this purchase...." πρεπει να περιμενουμε μια εβδομαδα ομως για να κανουμε "καταγγελια" και να μας επιστρεψουν τα λεφτα. σε δουλεια να βρισκομαστε
kostastnt Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Όντως ήρθε μήνυμα ότι είναι ύποπτη η συναλλαγή και την εξετάζουν.. Οπότε μόλις με αφήσει κάνω dispute και παίρνω τα λεφτά πίσω..
xristakits Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 εγώ θα φάω τα σουβλάκια μου απόψε πάντως χωρίς να περιμένω refund από το paypal 3
sintalkas Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 ε αναμενομένο ρε παιδιά τι περιμένατε ,να πάρετε διπλοπύρηνο τάμπλετ με 20,μυρίζει από χιλιόμετρα ότι πρόκειται για απάτη...
Captain Nemo Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Είμαστε πάντως άξιοι της μοίρας μας οταν μας λένε νά ο λάκος και εμείς ακάθεκτοι πάμε και πέφτουμε μέσα. Το τυράκι το είδατε την φάκα δεν την είδατε ; 1
Aias Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Η λογικη ειναι απλη.Οποιος πιστευει οτι θα παρει με 20$ tablet πρεπει να εχει τοσο αγνοια επι των πραγματων που σιγουρα και το paypal αλλος θα του το εχει κανει και στις περισσοτερες φορες δεν θα ξερει τι ειναι dispute. Προσωπικη μου αποψη,αγορα απο Κινα απο τα κλασσικα μαγαζια που αρκετα ατομα εχουν αγορασει.
barman_ Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 μα επειδη υπαρχει το paypal κανουμε τους εξυπνους σε πολλες περιπτωσεις.ευτυχως μας δικαιωνει
mikegad Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Πέρα ότι πολλόι δεν ξέρουν τι είναι το dispute ,σκεφτείτε οτί σίγουρα υπάρχουν και άτομα που αγοράζουν με απευθείας με viza και mastercard.....αυτοί να τα κλαίνε απευθείας Μια χαρά μπάζα θα έκαναν
evagelou Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 ρε μαγκες το ψαχνα και εγω....βρισκω εναν πωλητη που ειναι απο το 2011 στο ebay και εχει 99.5% θετικες αξιολογησεις και εχει και αυτος dual core tablets etc με 30 $ ,android tv box με 10$ και μερικα ακομα....τι να πω περιμενε 2 χρονια ωστε να κανει τωρα την λαμογια και να αξαφανιστει? αλλα ομως βλεπω τις ιδιες φωτογραφιες με το*νυχακι* και σε αλλους πωλητες.....μαλλον ο τυπας παει για μεγαλη κομπινα.... και ειναι και top rated sellerr! χαχαχα
kostastnt Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 <p>Πέρα ότι πολλόι δεν ξέρουν τι είναι το dispute ,σκεφτείτε οτί σίγουρα υπάρχουν και άτομα που αγοράζουν με απευθείας με viza και mastercard.....αυτοί να τα κλαίνε απευθείας</p> <p>Μια χαρά μπάζα θα έκαναν</p> Ακομη κι αν εχει ολοκληρωθει συναλλαγη μεσω καρτας, παλι η τραπεζα μπορει να μπλοκαρει τα λεφτα.. Το εχει κανει ο πατερας μου οταν απο λαθος τον χρεωσαν μεγαλυτερο ποσο σε μαγαζι και το καταλαβε 1 μηνα μετα.. Sent from my iPhone using Insomnia
Kill_bill2 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Ευτηχώς που μου έκοψε και δεν παράγγειλα. Τα βαριέμαι αυτά τα πέρα δώθε για 20ευρώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα