Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν έχεις καταλάβει κάτι...με ψηφιακή σύνδεση την δουλειά την κάνουν τα dac των ηχείων (z906).....κ η κάρτα της μητρικής ή η ξεχωριστή δεν κάνει ΤΙΠΟΤΑ!

κ τα dac των logitech είναι αξιοπρεπέστατα!! ΚΑΜΙΑ διαφορα στην ποιότητα του ήχου που να δικαιολογεί τα χρήματα για αγορά εξτρα κάρτας ήχου!! 

διάβασε το λινκ που έβαλα πιό πρίν

με αυτό είδαν διαφορά

http://www.amazon.com/Onkyo-TX-NR807-7-2-Channel-Surround-Receiver/dp/B002HHM0C0

με την κάρτα ήχου διαπιστώθηκε ελάχιστη διαφορά!!

μην μπερδεύεις κόσμο με τα λανθασμένα σχόλιά σου!!

για ηχεία χωρίς δικό τους dac είναι άλλη ιστορία που δεν αφορά τον tziko :)

συνήθως οι αξιοπρεπείς μητρικές έχουν τέτοιο feature, θυμάμαι μάλιστα μητρική που είχα με NForce 2 για Athlon XP να κάνει αυτή τη δουλειά με Dolby Digital...

δεν έχω ιδέα,πρόσφατα το έμαθα κ εγώ αυτό το feature από το ποστ του ntinara γιατί δεν ασχολούμαι με games καθόλου μα καθόλου,κ όσα συστήματα έχω στήσει για φίλους - γνωστούς επίσης δεν ήταν για gaming ούτε στο ελάχιστο!!

τώρα να κάνει κάποιος οικονομία στη μητρική για να δώσει +100 euro για κάρτα ήχου με ηχεία που δεν την εκμεταλεύονται ειδικά όταν είναι συνδεδεμένα με toslink/coaxial, δεν αξίζει...

και προφανώς ίδια άποψη έχουν πάρα πολλοί στο forum..

φυσικά κ δεν αξίζει!!

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χμμ..δηλαδή μου προτείνεις να μην πάρω κάρτα ήχου και να πάρω αυτό το καλώδιο?σορρυ δεν κατάλαβα και πολύ τι λες!

Sent from my iPhone using Insomnia

Χμμ..δηλαδή μου προτείνεις να μην πάρω κάρτα ήχου και να πάρω αυτό το καλώδιο?σορρυ δεν κατάλαβα και πολύ τι λες!

Υ.Γ. Τα ηχεία τα θέλω για μουσική και ταινίες !

<br><br>

Υ.Γ. Τα ηχεία τα θέλω για μουσική και ταινίες

• Super Moderators
Δημοσ.

Τα Z906 τα έχεις συνδεδεμένα με το triple mini-jack? ψηφιακή έξοδο ήχου έχει η μητρική σου?

Δημοσ.

Τα Z906 τα έχεις συνδεδεμένα με το triple mini-jack? ψηφιακή έξοδο ήχου έχει η μητρική σου?

φιλε ειμαι λιγο ασχετος εξηγησε μου αν δεν σου κανει κοπο! αυτη τη στιγμη τα εχω στα headphones του pc αλλιος δεν παιζουν!και επισεις παιζουν μονο 2 ηχεια αντι για 5

• Super Moderators
Δημοσ.

έλεος ρε συ, αυτά τα λένε στο 1ο post, όλοι νόμιζαν ότι ήθελες κάρτα ήχου για desktop!

ποιο είναι το laptop? λογικά θα χρειαστείς εξωτερική κάρτα ήχου...

https://www.skroutz.gr/s/60140/Creative-Sound-Blaster-X-Fi-Surround-5-1-Pro.html

Δημοσ.

χιλια συγνωμη παιδια νομιζα ειχατε καταλαβει ..εχω το HP PAVILION G6 εχει 6gb ram ,750 gb δεν θυμαμαι ποιο μοντελο!

αυτη που μου εστειλες κανει?γιατι οταν ρωτισα σε ενα μαγαζι μου ειπαν για Creative 80 € .

• Super Moderators
Δημοσ.

ούτε σε 1 post δεν το αναφέρεις :P

τέσπα, αυτή που linkαρα πιο πάνω είναι μια χαρά και μέσα στο budget...

Δημοσ.

εγινε φιλε ευχαριστω ..να ρωτησο και κατι αλλο..που μπορω να βρω βασεις για τα ηχεια μου για να τα κρεμασο στον τοιχο?

• Super Moderators
Δημοσ.

σε κάποιο μαγαζί που πουλάει προϊόντα ήχου υποθέτω, πάρε μαζί σου και κάνα ηχείο βέβαια για να δεις οτι κάνει αυτό που θα αγοράσεις...

Δημοσ.

εγινε φιλε ευχαριστω ..να ρωτησο και κατι αλλο..που μπορω να βρω βασεις για τα ηχεια μου για να τα κρεμασο στον τοιχο?

http://www.amazon.co.uk/TechSol-Black-Universal-Speaker-brackets/dp/B001FX2G0S/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1358964033&sr=8-2

http://www.amazon.co.uk/XO-Digital-Optical-Premium-Install/dp/B002NLWD68/ref=pd_sim_ce_7

για τις βάσεις δεν νομίζω οτι θα βρείς καλύτερη τιμή,παίρνεις κ την οπτική κ πάρε κ κάτι ακόμα που να έχει 5 λίρες το λιγότερο κ να λέει ότι έχει Super Saver Delivery για να συμπληρώσεις τις 25 λίρες ώστε να έχεις δωρεάν μεταφορικά...χωρίς να πάρεις τους δρόμους!!

έβαλα τα z906 σε ένα σπίτι, έψαχνα για βάσεις κ βρήκα μερικές του τύπου 10-12 ευρώ η ΜΙΑ!δεν το έψαξα κ πολύ βέβαια αλλά το μαγαζί που πήγα έχει καλές τιμές γενικα!!απλά δεν είχε απλές φθηνές βάσεις!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...