Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω τα logitech z906 και θελω μια καλη 5.1 καρτα ηχου που να πεζει το μεγιστο και σε δυναμη οσο και σε ποιοτητα!

ευχαριστω! (budget:80€)

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Εχω τα logitech z906 και θελω μια καλη 5.1 καρτα ηχου που να πεζει το μεγιστο και σε δυναμη οσο και σε ποιοτητα!

ευχαριστω! (budget:80€)

σύνδεσε τα ηχεία μέσω toslink ή coaxial με την κάρτα ήχου της μητρικής και θα είσαι μια χαρά, δεν χρειάζεται να δώσεις λεφτά για κάρτα ήχου...

• Like 1
Δημοσ.

σύνδεσε τα ηχεία μέσω toslink ή coaxial με την κάρτα ήχου της μητρικής και θα είσαι μια χαρά, δεν χρειάζεται να δώσεις λεφτά για κάρτα ήχου...

+1000

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ 

Δημοσ.

@Γιαννης οπτική ίνα είναι ψηφιακή έξοδος...κ ναι οι περισσότερες μητρικές έχουν!!η κάρτα ήχου που δίνεις coaxial ψηφιακή έξοδο βγάζει μόνο με το front panel νομίζω,που κάποιος πρέπει να αγοράσει ξεχωριστά!

@ThReSh να μιλάς καλύτερα για τις 3 Ρ4 μητρικές που έχω εδώ κ έχουν ψηφιακή έξοδο :P :P :P

@Tziko αυτό που λέει ο John-lamia είναι σωστό αλλά σε απασχολεί ΜΟΝΟ αν θέλεις να έχεις 5.1 ήχο στα παιχνίδια (ψάξε μία μητρική που να το έχει εννοεί )

@gamer hd...δεν έχω κάτι για εσένα αλλά μιας κ δίκιο έχεις είπα να μην σε αφήσω έξω από την λίστα μου χεχε

κ επίσης για να μην προκύψει το θέμα ποιότητας ήχου με έξτρα κάρτα αντί της onboard της μητρικής

http://soundnews.ro/2011/05/29/logitech-z906-review-english-version/

"The use of the ASUS Xonar D2 coupled analogically brings no significant benefits with regard to sound quality, certain details became more present, but to an insufficient extent so as to justify the investment if you own this system."

αααα κ επίσης κόστος coaxial ψηφιακού καλωδίου 3μ αν πιάνουν λιγάκι τα χέρια σου...2-2.50 ευρώ!!

• Super Moderators
Δημοσ.

@ThReSh να μιλάς καλύτερα για τις 3 Ρ4 μητρικές που έχω εδώ κ έχουν ψηφιακή έξοδο :P :P :P

για αυτό είπα μπορεί :P

ψάξει μια να έχει και DTS αλλά να το βγάζει από οπτική.

για ποιο λόγο να έχει extra κάρτα ήχου αν είναι να χρησιμοποιεί οπτική έξοδο?

• Super Moderators
Δημοσ.

εγώ κατάλαβα οτι εννοεί αυτό που λέει το ποστ#12

http://www.insomnia.gr/topic/432597-καρτα-ηχου-logitech-z5500/?p=4513587

συνήθως οι αξιοπρεπείς μητρικές έχουν τέτοιο feature, θυμάμαι μάλιστα μητρική που είχα με NForce 2 για Athlon XP να κάνει αυτή τη δουλειά με Dolby Digital...

τώρα να κάνει κάποιος οικονομία στη μητρική για να δώσει +100 euro για κάρτα ήχου με ηχεία που δεν την εκμεταλεύονται ειδικά όταν είναι συνδεδεμένα με toslink/coaxial, δεν αξίζει...

και προφανώς ίδια άποψη έχουν πάρα πολλοί στο forum...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...